BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 dzień temu #283250 przez martucha
Hania to super :lol:

jkardasz chyba chcesz nas wyprowadzić z równowagi :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 dzień temu #283278 przez angellika1
Cześć :)

Edytka podpisuje sie wszystkim co mam pod tym co napisala Renata :) Juz kiedys pisalam ze akceptacja siebie to 90% sukcesu :)

Renata
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jusia ja Nikiemu po kąpieli zawsze smaruje glówkę oliwką i do tego kupilam twardą szczotkę i czesze wlaśnie taką bo te miekkie to sa tylko do glaskanie , no i nigdy nie mial ciemieniuchy :) Moja mam mowila zeby smarowac maslem ;)
A ślub cywilny to wg kościola tylko KONTRAKT :ohmy:
No i szkoda ze licytacji nie wygralaś :( dawaj namiary na ta co wygrala to zrobimy z nią ***** :silly:

Edytka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:kiss: :kiss:

Adee i widzialaś ten film???
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283286 przez Zuza
Hello :)

przyszłam sie pochwalić ze

przejzałam tylko po łebkach co napisali,scie zdjecia Śliczne

Sto lat dla solenizanów wczorajszych :)

Przepraszam ze nie odpisze na wszystkie posty ale kocham Was :)

Postaram sie czesciej bywać :lol: :lol: :kiss:

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

13 lata 1 dzień temu #283294 przez adee84
hej :)
Renatka masz priv :)
Edytka śliczna jesteś i posłuchaj nas a szczególnie Angelliki i Renatki bo mają racje :)
Jusia szkoda, że nie wygrałaś :( i żadna wyrodna matka :ohmy: :ohmy:
Martucha hehe jajka bez chleba, blee, ja zjadłam kaszke na wodzie :)
Angellika nie widziałam musze obczaić :)
my nie śpimy od 7:30 dziś moja mama razem z Rafem z pracy przychodzi to muszę ogarnąć ;)
13 lata 1 dzień temu #283300 przez martucha
A do nas na szczęście nikt dzisiaj nie przychodzi :lol: i mamy śświęty spokój :lol: i niestety dostałam @ :( tZn cieszę się że nie jestem w ciąży hehe ale wiecie o co chodzi ;) :P

próbowałam wystawic rzeczy na allegro....juz miałam wszystko zrobione...kliknełam wystaw....i wróciłam na strone logowania-wszystko się skasowało...super :angry:

Adee kaszka na wodzie mmmm pycha chyba wole to niż suche jajka które stoją mi w gardle do teraz bleee

musze dzisiaj kupic składniki do tej diety sb bo nie mam co jeść :angry:

Zuza cieszymy się razem z Tobą :lol:
13 lata 1 dzień temu #283309 przez Hania
Zuza, Cieszę się i trzymam kciuki... :)

Chciałam ponarzekać na T ale przeklinać nie można :dry: :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I jak tu (...)nie rzucać????
13 lata 1 dzień temu #283313 przez adee84
Zuza cieszę się :)
Martucha wytrzymasz te pare dni bez.... :lol:
Hania niech Twoja t turla dropsa, Twoje dziecko- Twoje wybory a jej nic do tego :angry: :dry:
13 lata 1 dzień temu #283321 przez Edyta
hej laseczki :) martucha tak wybralam ten kuferek za 289zl ale nie wiem czy jak zamowie na allegro to mi go tu przysla :dry: super jest frezarke kupie w czwartek mam upatrzona tutaj :) adeedzieki za mile slowa :blink: Angelika
a teraz ponawiam pytanie dajecie dziecia poduszki po glowe juz :unsure: i jak zatrzymac laktacje pic miete :unsure: bo mam tego mleka za duzo a malo z tego wydaje mi sie ze jakies takie wodniste sie zrobilo moze przejsc na mm jak myslicie :dry: jeszcze cos Haniu mialam ci napisac i zapomniala :pinch:
13 lata 1 dzień temu #283322 przez domii
WITAM

A my chorzy Blazej ma straszny katar i kaszle,ja katar i gardlo mnie boli,a tyle rzeczy musze dzis zrobic i jeszcze z nim do lekarza :( :(

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 dzień temu #283325 przez Edyta
zdrowka dla Blazejka mojego kochanego.silvia juz ubrana a ja jeszcze nie dzis mam wolne od sprzatania chalupa wczoraj wysprzatalam dzis zakupy a ja zjadla jogurt na sniadanie martucha to ty tez na sb diecie
13 lata 1 dzień temu #283327 przez Kasiek
hej
dzieciaczki sliczne, czytac mialam ale nie mam czasu bo Iga nie spi tylko sie do mnie smieje na macie :dry: w glos :laugh: nie wiem co ja tak bawi?? pewnie moje proby usypiania jej :laugh: :laugh:
wczoraj przy karmieniu nocnym powiedziala mammaaa i zasnela :laugh:

Domii zdrowka dla Blazejka

Zuza fajnie :)

Edyta my poduszki nie dajemy jeszcze

13 lata 1 dzień temu #283332 przez Pippin
hej
u nas kolejna nocka nieprzespana w sumie mozna przywyknąć ze jak sie patrzy do lustra to wygląda sie jak z "noc żywych trupów"

Haniu dokładnie

domii mojemu też charczy w nosku ale pani dr mi pow że jak nic z nosa się nie leje to nie katar :angry: zaufać kobiecie która stwierdziła że to "jeszcze"nie ząbki.......a jednak wyszły dwie dolne jedynki :angry: :angry: :angry: masakra z tymi lekarzami domii syropek z cebulki i kup se uniben - zamiennik tantum verde mi zawsze pomaga na zapalone gardło

Zuza super oby tak dalej :kiss: :kiss: :kiss:

i nadrabiam resztę
13 lata 1 dzień temu #283333 przez Edyta
fajnie macie ze wasze dzieci juz mmmammaaa mowia moja to namnie krzyczy i yyyy jak cos chce jak sie ogarne wstawie pare fotek silvi ale jestem jak cos czytam
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283338 przez Hania
martucha, no właśnie! wytrzymasz te parę dni :blink:
edytko, fifi śpi na poduszce klin smart
domii, buziaki dla biednego Blażejka i dużo zdrówka życzymy!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
pippin, biedna jesteś :kiss: :(
kasiek, fifi mamaa powiedział dziś przy karmieniu :lol:

Powiedziałam jej, że kupię z innej dobrej marki ale przerwała mi w połowie zdania i zaczęło się babsko nakręcać... i musiałam głupiej (...)ustąpić! niech se pogdacze..
13 lata 1 dzień temu #283339 przez soniasg
Witam
my po przespanej nocy ale jak Majka wstała to tak kaszlała, że nawet zwymiotowała :( idę z nią dzisiaj na kontrolę niech ją osłucha bo wogóle jeść mi nie chce :(

Domi zdrówka dla Was :kiss: :kiss:

Haniu dziewczyny mają rację

Pippin bidulko nie może ktoś wziąć Antka a Ty się prześpisz?

idę czytać dalej
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka