- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 1 dzień temu #283278 przez angellika1
Cześć
Edytka podpisuje sie wszystkim co mam pod tym co napisala Renata Juz kiedys pisalam ze akceptacja siebie to 90% sukcesu
Renata
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jusia ja Nikiemu po kąpieli zawsze smaruje glówkę oliwką i do tego kupilam twardą szczotkę i czesze wlaśnie taką bo te miekkie to sa tylko do glaskanie , no i nigdy nie mial ciemieniuchy Moja mam mowila zeby smarowac maslem
A ślub cywilny to wg kościola tylko KONTRAKT
No i szkoda ze licytacji nie wygralaś dawaj namiary na ta co wygrala to zrobimy z nią *****
Edytka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Adee i widzialaś ten film???
Edytka podpisuje sie wszystkim co mam pod tym co napisala Renata Juz kiedys pisalam ze akceptacja siebie to 90% sukcesu
Renata
Jusia ja Nikiemu po kąpieli zawsze smaruje glówkę oliwką i do tego kupilam twardą szczotkę i czesze wlaśnie taką bo te miekkie to sa tylko do glaskanie , no i nigdy nie mial ciemieniuchy Moja mam mowila zeby smarowac maslem
A ślub cywilny to wg kościola tylko KONTRAKT
No i szkoda ze licytacji nie wygralaś dawaj namiary na ta co wygrala to zrobimy z nią *****
Edytka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Adee i widzialaś ten film???
Temat został zablokowany.
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283286 przez Zuza
Hello
przyszłam sie pochwalić ze
przejzałam tylko po łebkach co napisali,scie zdjecia Śliczne
Sto lat dla solenizanów wczorajszych
Przepraszam ze nie odpisze na wszystkie posty ale kocham Was
Postaram sie czesciej bywać
przyszłam sie pochwalić ze
M nie pije od niedzieli
przejzałam tylko po łebkach co napisali,scie zdjecia Śliczne
Sto lat dla solenizanów wczorajszych
Przepraszam ze nie odpisze na wszystkie posty ale kocham Was
Postaram sie czesciej bywać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez Zuza .
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283294 przez adee84
hej
Renatka masz priv
Edytka śliczna jesteś i posłuchaj nas a szczególnie Angelliki i Renatki bo mają racje
Jusia szkoda, że nie wygrałaś i żadna wyrodna matka
Martucha hehe jajka bez chleba, blee, ja zjadłam kaszke na wodzie
Angellika nie widziałam musze obczaić
my nie śpimy od 7:30 dziś moja mama razem z Rafem z pracy przychodzi to muszę ogarnąć
Renatka masz priv
Edytka śliczna jesteś i posłuchaj nas a szczególnie Angelliki i Renatki bo mają racje
Jusia szkoda, że nie wygrałaś i żadna wyrodna matka
Martucha hehe jajka bez chleba, blee, ja zjadłam kaszke na wodzie
Angellika nie widziałam musze obczaić
my nie śpimy od 7:30 dziś moja mama razem z Rafem z pracy przychodzi to muszę ogarnąć
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
13 lata 1 dzień temu #283300 przez martucha
A do nas na szczęście nikt dzisiaj nie przychodzi i mamy śświęty spokój i niestety dostałam @ tZn cieszę się że nie jestem w ciąży hehe ale wiecie o co chodzi
próbowałam wystawic rzeczy na allegro....juz miałam wszystko zrobione...kliknełam wystaw....i wróciłam na strone logowania-wszystko się skasowało...super
Adee kaszka na wodzie mmmm pycha chyba wole to niż suche jajka które stoją mi w gardle do teraz bleee
musze dzisiaj kupic składniki do tej diety sb bo nie mam co jeść
Zuza cieszymy się razem z Tobą
próbowałam wystawic rzeczy na allegro....juz miałam wszystko zrobione...kliknełam wystaw....i wróciłam na strone logowania-wszystko się skasowało...super
Adee kaszka na wodzie mmmm pycha chyba wole to niż suche jajka które stoją mi w gardle do teraz bleee
musze dzisiaj kupic składniki do tej diety sb bo nie mam co jeść
Zuza cieszymy się razem z Tobą
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283321 przez Edyta
hej laseczki martucha tak wybralam ten kuferek za 289zl ale nie wiem czy jak zamowie na allegro to mi go tu przysla super jest frezarke kupie w czwartek mam upatrzona tutaj adeedzieki za mile slowa Angelika a teraz ponawiam pytanie dajecie dziecia poduszki po glowe juz i jak zatrzymac laktacje pic miete bo mam tego mleka za duzo a malo z tego wydaje mi sie ze jakies takie wodniste sie zrobilo moze przejsc na mm jak myslicie jeszcze cos Haniu mialam ci napisac i zapomniala
spox bedzie sexik musze tylko gumy zapodac bo nie mam albo spirale w przyszlym miesiacu co do bolu to ja cc wiec zadnego nie mam jedynie co to strach przed kolejna ciaza i nie wymadrzasz sie dzieki za rade
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283327 przez Kasiek
hej
dzieciaczki sliczne, czytac mialam ale nie mam czasu bo Iga nie spi tylko sie do mnie smieje na macie w glos nie wiem co ja tak bawi?? pewnie moje proby usypiania jej
wczoraj przy karmieniu nocnym powiedziala mammaaa i zasnela
Domii zdrowka dla Blazejka
Zuza fajnie
Edyta my poduszki nie dajemy jeszcze
dzieciaczki sliczne, czytac mialam ale nie mam czasu bo Iga nie spi tylko sie do mnie smieje na macie w glos nie wiem co ja tak bawi?? pewnie moje proby usypiania jej
wczoraj przy karmieniu nocnym powiedziala mammaaa i zasnela
Domii zdrowka dla Blazejka
Zuza fajnie
Edyta my poduszki nie dajemy jeszcze
- Pippin
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283332 przez Pippin
hej
u nas kolejna nocka nieprzespana w sumie mozna przywyknąć ze jak sie patrzy do lustra to wygląda sie jak z "noc żywych trupów"
Haniu dokładnie
domii mojemu też charczy w nosku ale pani dr mi pow że jak nic z nosa się nie leje to nie katar zaufać kobiecie która stwierdziła że to "jeszcze"nie ząbki.......a jednak wyszły dwie dolne jedynki masakra z tymi lekarzami domii syropek z cebulki i kup se uniben - zamiennik tantum verde mi zawsze pomaga na zapalone gardło
Zuza super oby tak dalej
i nadrabiam resztę
u nas kolejna nocka nieprzespana w sumie mozna przywyknąć ze jak sie patrzy do lustra to wygląda sie jak z "noc żywych trupów"
Haniu dokładnie
domii mojemu też charczy w nosku ale pani dr mi pow że jak nic z nosa się nie leje to nie katar zaufać kobiecie która stwierdziła że to "jeszcze"nie ząbki.......a jednak wyszły dwie dolne jedynki masakra z tymi lekarzami domii syropek z cebulki i kup se uniben - zamiennik tantum verde mi zawsze pomaga na zapalone gardło
Zuza super oby tak dalej
i nadrabiam resztę
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283338 przez Hania
martucha, no właśnie! wytrzymasz te parę dni
edytko, fifi śpi na poduszce klin smart
domii, buziaki dla biednego Blażejka i dużo zdrówka życzymy!!!!
pippin, biedna jesteś
kasiek, fifi mamaa powiedział dziś przy karmieniu
Powiedziałam jej, że kupię z innej dobrej marki ale przerwała mi w połowie zdania i zaczęło się babsko nakręcać... i musiałam głupiej (...)ustąpić! niech se pogdacze..
edytko, fifi śpi na poduszce klin smart
domii, buziaki dla biednego Blażejka i dużo zdrówka życzymy!!!!
pippin, biedna jesteś
kasiek, fifi mamaa powiedział dziś przy karmieniu
Powiedziałam jej, że kupię z innej dobrej marki ale przerwała mi w połowie zdania i zaczęło się babsko nakręcać... i musiałam głupiej (...)ustąpić! niech se pogdacze..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez Hania.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283339 przez soniasg
Witam
my po przespanej nocy ale jak Majka wstała to tak kaszlała, że nawet zwymiotowała idę z nią dzisiaj na kontrolę niech ją osłucha bo wogóle jeść mi nie chce
Domi zdrówka dla Was
Haniu dziewczyny mają rację
Pippin bidulko nie może ktoś wziąć Antka a Ty się prześpisz?
idę czytać dalej
my po przespanej nocy ale jak Majka wstała to tak kaszlała, że nawet zwymiotowała idę z nią dzisiaj na kontrolę niech ją osłucha bo wogóle jeść mi nie chce
Domi zdrówka dla Was
Haniu dziewczyny mają rację
Pippin bidulko nie może ktoś wziąć Antka a Ty się prześpisz?
idę czytać dalej
Moderatorzy: ilona