BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 dzień temu #283442 przez Edyta
motylek dopiero zobaczylam foty Kornelki jest sliczniusia piekna napatrzec sie na nia nie moge podobna chyba do Ciebie...
Temat został zablokowany.
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283452 przez adee84
MARTUCHA i HAPPYMAMA NA FB PYTALI CZY JAKIES POZNANIANKI CHCA BUTY ZA FREE :ohmy: :ohmy:

www.facebook.com/StyloweButkipl
13 lata 1 dzień temu #283453 przez soniasg
Kasiek napewno pomoże :) makijaż ładne ciuszki i człowiek odrazu czuję się lepiej :) ja jestem przedstawicielem handlowym w hurtowni spożywczo alkoholowej więc zupełnie nie po fachu bo z wykształcenia jestem germanistką :p i mimo, że lubię swoją pracę to patrząc w przyszłość chyba będę szukała jakiegoś wakatu w szkole ze względu na Majkę, będę miała poprostu więcej czasu dla niej :) ale jak narazie zostaje ph tym bardziej, że mam taką ekipę której bym za nic w świecie nie zamieniła :D a Ty gdzie pracujesz?

ja też nic nie robię mam to gdzieś wolę na dupie siedzieć :P

Edytko Silvia piękna :)
13 lata 1 dzień temu #283458 przez Edyta
silvia mi usnela :) jak myslicie ryba w panierce na obiad bedzie bardzo kaloryczna :unsure: czy lepiej kalafiora bo mam dylemat na rybe to sie m zalapie ziemniaki i szpinak a ja sama ryba i szpinak a kalarior ti tylko ja....m nie przepada :dry:
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283460 przez marta_szh
hej :)

Monka wspólczuje bardzo, ale jak jego stan?? no kurdeee koles powinien odpowiedziec za to ze Ci psa przejechał!!

Edyta Twoja córcia to taka mała śmieszka :) cieszy sie chyba cały czas, co??

mnie dobija kazdy wieczor to usypianie to jest juz jakas porazka, nie ma dnia zebym go nie musiala nosic a zanim sie uda zajmuje mi to nawet 3 godziny. no bez jaj :dry: :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 dzień temu #283461 przez madzia0507
soniasg napisał:

ja jak byłam z moim byłym 6 lat to on był świrem ale za to jego rodzice byli zajebiści. Teściowie marzenie. a teraz mam wspaniałego Męża ale teściową popierdzieloną. i wiecie co?mimo że narzekam że nie odwiedza Majki i nic jej nie daje to się z tego jednocześnie cieszę bo po co patrzeć na ten pysk? a później jeszcze mieć wypomniane,że Majka coś dostała?

ostatnio od siostry mojego M usłyszeliśmy, że pływamy w kasie i Majka ma wszystko wiec jak będziemy debet spłacać po T to przynajmniej mój M "będzie wiedział, że miał matkę"!!!!!

No cóż, okazuje się, że można mieć wszystkiego i dobry mąż, wcale nie oznacza dobrych teściów. :dry: :dry: :dry:
A szwagierki zapytaj czy by w ryj nie chciała dostać, bo wtedy poczułaby, ze ma bratową. :P

Anetka, to kiedy bierzesz się do "pracy"??? :laugh: :laugh: :laugh: Mnie to już chyba nawet poród nie straszny. :ohmy:

Przyszedł mi wczoraj fotelik. Jest naprawdę fajny! :) A mój mąż już układał sobie te klocki, które były w prezencie do fotelika i zabrał dziecku ołówek. :)

Co do kuchni, to wczoraj byliśmy w takim jednym salonie meblowym i babka nam powiedziała, że fronty mogłabym mieć akrylowe, a nie lakierowane, ze podobno na tych pierwszych nie widać tak paluchów. Tylko z tych akrylowych jest mało kolorków do wyboru. Taka ciekawostka przyrodnicza, jakbyście chciały sobie meble do kuchni robić. :) :) :)

Marta, twoja T. zabiła mnie tym kurczakiem. Mój Lucky miał kiedyś takiego kuraka, ale go zjadł. A macie może psa??? Bo na twoim miejscu, to od razu w obecności T. bym tego kurczaka dała psu. :laugh: :laugh: :laugh:

Jezu!!! Musiałam przeczytać właśnie mojego posta od początku, żeby sprawdzić, czy nie przeklinałam czasem. Matko! Jak na spowiedzi!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Co do podawania kaszek, to mój cudak jest mistrzynią w jedzeniu. Najpierw jadła pięknie łyżeczką z tej butelki wielofunkcyjnej Lovi. Potem jej się odwidziało i na butelkę musiałam założyć smoczek trójprzeplywowy i "wstrzykiwać" jej kaszkę do buzi. A teraz z kolei wyciska z butelki kaszkę na łyżeczkę plastikową i tak daję jej kaszkę. A to wszystko oczywiście w pozycji prawie, że leżącej, bo na siedząco nie chce. :dry: :dry: :dry:

adee84 napisał:

moja blacha robi z ciastami to samo ;) :woohoo:
motyla noga mnie rozwaliła
Madzia a ja mogę brać te leki na migrene?

Musiałabyś lekarza zapytać, bo to mocne jest i nie wiem jak twój żołądek by to zniósł.

Wczoraj odebrałam w końcu sukienkę od krawcowej i tak zaczęłam się zastanawiać, czy ja w nią się wogóle wcisnę. I wiecie co??? Wcisnęłam się bez problemu!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Moje dziecko wyciągnęło sobie smoczek z buzi i po 5 minutach kombinowania udało jej się go włożyć tam z powrotem. :lol: :lol: :lol:

Martucha, oglądałam dzisiaj twoje nowe fotki na FB. Borysek jest przesłodki! :) :) :) I widzę, że zabawki Lamaze królują. Beti chyba wczoraj wstawiała zdjęcia z dżdżownicą, ty masz ośmiornicę. :) :) :)
Acha! I może następne dzieci będą do nas podobne, bo po mnie to Julita ma tylko... płeć. :silly: :silly: :silly:

Kamilka, a sprawdź w Rossmanie, bo mnie mój brat kupił tam Bebilon 1 za 39 zł.

Renatka, Celinka śliczna jak zawsze. :)

martucha napisał:

happymamma napisał:

Chodźmy wszystkie razem, nago, do jednej kabiny :lol: :lol: :lol: :lol: Wali mi z nudów :dry:

ok ale do tej stojącej :silly:

OMG!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :laugh: :laugh: :laugh:

Adee, Majeczka to najpiękniejszy dresiarz, jakiego w życiu widziałam. :) :) :)

Kamila, zdjęcia super! :) :) :)

Renatka, że też ja sobie jeszcze takiego świątecznego zdjęcia z karpiem nie zrobiłam. A w te święta 3 u mnie w wannie pływały. :laugh: :laugh: :laugh:

Muszę położyć marudę spać. :)
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283464 przez marta_szh
Załączniki:
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283475 przez Edyta
marta sliczny Karolek wspolczuje usypiania ja naszczescie nie mam tego problemu za to zaczela sie budzic czasem w nocy a tak od urodzenia prawie ze spala cale noce moze sie nie najada moj mlekiem...hm sama nie wiem madzia silvia tez wyjmuje smoka tylko nie umie go jeszcze wlozyc czaem sie jej uda czasem nie...
13 lata 1 dzień temu #283477 przez adee84
Madzia Ty to ostatnimi czasy wpadasz, walisz mega posta i uciekasz!!!nieładnie :ohmy: :lol:
poproszę o zdjęcie w sukience, bal już niedługo, jak chodzenie w szpilkach??

Marta Karol jest słodziutki :kiss:
13 lata 1 dzień temu #283479 przez Kasiek
Marta Karolek przystojniak :laugh:
a czemu go musisz nosic az 3h? moze za duzo w dzien spi ze nie chce zasypiac na wiecczor? sprobuj go przetrzymac od popoludnia zmecz go zabawa to powinien paść :)

Sonia ja pracuje w firmie ubezpieczeniowej ale nie ubezpieczam tylko sie finansami zajmuje. I tez ta moja praca z wyksztalceniem nie ma nic wspolnego :P
I nie doczytalam Twojego posta z ta bratowa, gdzies mi umknal!! no co za baba!! niektore to maja tupet nie z tej ziemi!!

Edytka a jaka panierka do tej ryby? jak standartowa czyli jajko i bułka to raczej kalortczna, moze w folii upiecz??
13 lata 1 dzień temu #283483 przez jusia
Hej dziewczyny :) zaraz bede cyztac wiec sie zorientuje co u was :)
U nas nocka jak zwykle ok, mała teraz jęczy jak zwykle :) Motylek mamy to samo, mała chce zeby byc z nią, rzadko sie sama sobą zajmie...
i też ssie czółko pszczóło biedronki :woohoo:
Celinka i Sylvia śliczne :) i jak się Silvia uśmiecha do zdjęcia:)
nadrabiam...
Sonia super że Maja zjadła...
Wiki dzisiaj szaleje...jestem u mamy i mama sie z nia bawi a ja z wami jestem :) mała jak tylko przestaje sie do niej mowic to zczyna płąkac wiec tak wkoloko sie nia zajmujemy, a od 8 rano nei spala jeszcze!! wiec moglaby isc spac... :)

Marta śliczny Karol :)

Monka psa ci przejechali??!! :( buuuu bidna psinka :( bylas u weta?? nie doczytalam jeszcze...
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283485 przez Edyta
kasiek ale takie platy rybne mozna w foli aluminiowej i do pieca na ile stopni i czy przyprwaiac i jak smakuje bo ja nie jadlam nigdy...marta sz nie moje dziecko nie zwsze sie smieje czasem marudzi czasem spiewa krzyczy jak dziecko :laugh:
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283486 przez marta_szh
Kasiek bo po kapaniu on jest już spiący z tym ze nie potrafi sam zasnąć bo jak go odkladam do lozeczka to bardzo placze, trze oczy, ziewa wiec widac ze chciałby pojsc spac i ja mu wtedy jak najbardziej stwarzam do tego warunki, czyli cisza, lampeczka, kocyk blisko buzi itd itd to nie pomaga, jedynie nie placze na rekach wiec go nosze i nosze a jak chce odlozyc to włącza mu sie chyba jakis czujnik wysokosci, oczy otwiera i znowu placz i tak wkołko i tak wyglada kazdy moj wieczor

co do zostawiania go samego, zeby sie troche pobawil np na macie itd to tez nie wchodzi w gre mamusia musi byc blisko i najlepeij zeby sie bawila razem z nim, chociaz jemu sie szybko nudza takie rzeczy i jest antyzabawkowy raczej poki co
13 lata 1 dzień temu #283487 przez Kasiek
A Iga spi juz dwie godziny, jestem w szoku :)
i przed sekunda przyszla nasza sasiadka, ktora sprzata u mojej babci i pomaga jej gotowac i przyniosla mi mega paczke z zarciem :laugh: :laugh: wiec mam obiad i na jutro :laugh:

Jusia moja tez miala taki dzien w niedziele chyba, ze nie spala od 7 do 12.30!!!! a jak zasnela to na 40 minut :dry:
13 lata 1 dzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #283488 przez Asik

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży