- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283531 przez madzia0507
Edytka, fajny blond ma Julia z Serialu "Julia" na TVN. Jak się na nią patrzę, to się zastanawiam nad ponownym byciem blond.
A Silvia rozkoszna!
Zuza, oby wytrwał!!!
Hania, Geox złe???!!! Ze...j się, a nie daj się!!!
Domii, chorwitki!!! Zdrówka dla Ciebie i Błażejka!!!
Renatka, Julita ma takiego pluszowego strażaka, któremu wiecznie "myje" głowę.
Motylek, Kornelka prześliczna. Te jej włosy... Moja Julita to nawet na macie sama nie poleży, tylko muszę tam do niej wleźć.
Monka, co za ch... Zapomniałam, że przeklinać nie wolno. Co za fallus!!! Trzbe mu było nakopać!!! Biedna psinka!
Marta, zapatrzyłam się w błękit oczu twojego Karolka...
Pinokio rules!!!
Adee, bo ja was staram się nadrobić jak moje dziecko śpi. Jak nie śpi to wymaga 200% mojego zainteresowania i zaangażowania w zabawy z nią. A popołudniami to miejsce Julity zajmuje mój Michał i to on wymaga 200% zainteresowania.
Po balu wstawię zdjęcie w sukience, jak będę wyfryzowana i wymalowana.
Sonia, na bal strażacki jedziemy na początku lutego.
Motylek, właśnie!!! A wy nie jedziecie na bal strażacki???
Lachonek mojego brata piekła ostatnio muffinki ze startym jabłkiem. Przepyszne były!!!
Dziewczyny, a macie sanki???
A Silvia rozkoszna!
Zuza, oby wytrwał!!!
Hania, Geox złe???!!! Ze...j się, a nie daj się!!!
Domii, chorwitki!!! Zdrówka dla Ciebie i Błażejka!!!
Renatka, Julita ma takiego pluszowego strażaka, któremu wiecznie "myje" głowę.
Motylek, Kornelka prześliczna. Te jej włosy... Moja Julita to nawet na macie sama nie poleży, tylko muszę tam do niej wleźć.
Monka, co za ch... Zapomniałam, że przeklinać nie wolno. Co za fallus!!! Trzbe mu było nakopać!!! Biedna psinka!
Marta, zapatrzyłam się w błękit oczu twojego Karolka...
Pinokio rules!!!
Adee, bo ja was staram się nadrobić jak moje dziecko śpi. Jak nie śpi to wymaga 200% mojego zainteresowania i zaangażowania w zabawy z nią. A popołudniami to miejsce Julity zajmuje mój Michał i to on wymaga 200% zainteresowania.
Po balu wstawię zdjęcie w sukience, jak będę wyfryzowana i wymalowana.
Sonia, na bal strażacki jedziemy na początku lutego.
Motylek, właśnie!!! A wy nie jedziecie na bal strażacki???
Lachonek mojego brata piekła ostatnio muffinki ze startym jabłkiem. Przepyszne były!!!
Dziewczyny, a macie sanki???
Temat został zablokowany.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
13 lata 1 dzień temu #283532 przez jusia
Domi zdrówka dla Błażejka i dla ciebie
Haniu jak sie tak uparła na te buciki to niech kupi
Biedronka ja tez z doskoku jak sie uda to na forum sie pojawiam ale od pon do pracy wiec nieweim czy bede sie tak udzielac a zawsze mi szkoda jak nie doczytam wszystkiego bo zawsze jakies fotki wrzucacie, dowcipy,, przepisy, linki
mała usnela, mama ja ululala bo ja juz stracilam cierpliwosc...
Haniu jak sie tak uparła na te buciki to niech kupi
Biedronka ja tez z doskoku jak sie uda to na forum sie pojawiam ale od pon do pracy wiec nieweim czy bede sie tak udzielac a zawsze mi szkoda jak nie doczytam wszystkiego bo zawsze jakies fotki wrzucacie, dowcipy,, przepisy, linki
mała usnela, mama ja ululala bo ja juz stracilam cierpliwosc...
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283533 przez soniasg
dziewczyny skończcie głupoty pisać każda z Was jest pięknna!!
Pippin to super ja na łatwiznę idę i kupuję słoiczki
Madziu to super wybawisz się ja też kiedyś na takim balu strazackim byłam i miło go wspominam a sanek jeszcze nie mamy
Pippin to super ja na łatwiznę idę i kupuję słoiczki
Madziu to super wybawisz się ja też kiedyś na takim balu strazackim byłam i miło go wspominam a sanek jeszcze nie mamy
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
13 lata 1 dzień temu #283535 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
Hej dziewczyny, przepraszam że tylko czytam ale nie miałam możliwości odpisywania na tablecie.. teraz mam już internet stacjonarny dlatego wyjaśniam
A czytałam, nie dlatego, że jestem wścipskim babskiem i mnie podglądanie kręci () ale dlatego, że większa z Was skarbnica wiedzy niż wszelkie księgi 5tomowe na temat wychowania dzieci..
Dziękuję za zaproszenie i jeszcze raz PRZEPRASZAM. Jestem mamą małego Leszka, ur.29.08.2011r waga 3160gram i 56cm.
A czytałam, nie dlatego, że jestem wścipskim babskiem i mnie podglądanie kręci () ale dlatego, że większa z Was skarbnica wiedzy niż wszelkie księgi 5tomowe na temat wychowania dzieci..
Dziękuję za zaproszenie i jeszcze raz PRZEPRASZAM. Jestem mamą małego Leszka, ur.29.08.2011r waga 3160gram i 56cm.
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283536 przez jusia
Martucha wlasnie doczytalam, ty sie licytowaniem zajmujesz?? dzisiaj ponawiamy polowanie na bujak beda 3, tylko kurcze nie wiem o ktorej godzinie, chyba wieczorem, M zapytam a ty mi napsiz jak to robisz...oczywiscie chce kupic do 140 zł bo z przesyłka to juz 165 wiec drozej nie ma co bo za 200 to juz nowy z przesyłką kupie...wiec 140 to mac co moge dac...wczoraj za 132 poszedł w ostatniej sek nas przebił bo kmp sie zawisil
jikardiasz a to witamy my poprostu lubimy jak sie wszyscy udzielaja i wiemy kto jest kto, bo tak głupio jak ktos czyta i nic nie pisze, a tak to miło cie poznac i psiz razem z nami fajnie ze twoj synio tez jest z sierpnia
pokazesz go nam??
jikardiasz a to witamy my poprostu lubimy jak sie wszyscy udzielaja i wiemy kto jest kto, bo tak głupio jak ktos czyta i nic nie pisze, a tak to miło cie poznac i psiz razem z nami fajnie ze twoj synio tez jest z sierpnia
pokazesz go nam??
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez jusia.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283537 przez adee84
Gucio jest cudownyyyyy uwielbiam buldogi francuskie
Pippin nakopie Ci w zadek niedługo zobaczysz
Kinia powodzenia w diecie
Madzia pokaż się już nie bądź żyła
ja też często piekę ze startym jabłkiem, wczoraj piekłam z wiórkami kokosowymi i startą białą i mleczną czekoladą i wyszły w takie kropki a dziś piekę z bananem i kiwi bo mam po jednym
czas się zbierać do roboty ehh ziemniaki i blacha na babeczki czekają bo po 15tej będą głodni w domu
Majka też wymaga 1000% uwagi ale z uwagi , że mam jeden pokój to przynajmniej ma mnie cały czas na widoku i komp może sobie chodzić a ja z doskoku lookam co tam i jak tam
JKARDASZ witaj
Pippin nakopie Ci w zadek niedługo zobaczysz
Kinia powodzenia w diecie
Madzia pokaż się już nie bądź żyła
ja też często piekę ze startym jabłkiem, wczoraj piekłam z wiórkami kokosowymi i startą białą i mleczną czekoladą i wyszły w takie kropki a dziś piekę z bananem i kiwi bo mam po jednym
czas się zbierać do roboty ehh ziemniaki i blacha na babeczki czekają bo po 15tej będą głodni w domu
Majka też wymaga 1000% uwagi ale z uwagi , że mam jeden pokój to przynajmniej ma mnie cały czas na widoku i komp może sobie chodzić a ja z doskoku lookam co tam i jak tam
JKARDASZ witaj
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez adee84.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283540 przez madzia0507
jkardasz napisał:
No witamy, witamy!!!
Ubieram się i jadę z dzieckiem po sanki do sklepu z owadem w logo.
Hej dziewczyny, przepraszam że tylko czytam ale nie miałam możliwości odpisywania na tablecie.. teraz mam już internet stacjonarny dlatego wyjaśniam
No witamy, witamy!!!
Ubieram się i jadę z dzieckiem po sanki do sklepu z owadem w logo.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283541 przez Kasiek
jkardasz witamy nastepna mamusie sierpniowa i malego Leszka
Pippin nie moge padlam wariatka
Adee a te skladniki na muffiny to wszystkie razem mam wrzucic zmiksowac i juz? sorki ze tak glupio pytam ale do pieczenia to noga jestem
Iga wstala i juz sie awanturuje zebym sie nia zajmowala
Pippin nie moge padlam wariatka
Adee a te skladniki na muffiny to wszystkie razem mam wrzucic zmiksowac i juz? sorki ze tak glupio pytam ale do pieczenia to noga jestem
Iga wstala i juz sie awanturuje zebym sie nia zajmowala
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283542 przez jusia
fotki nie widac, pewnie musisz zmniejszyc
Słyszałam ze buldogi franc sa bardzo inteligentne i kiedys widzialam taki filmik na Youtube jak budlog uczy pełzać niemowlę hihihihi
Madzia bierzesz małą na sanki?? nie za mała?? my chyba dopiero za rok kupimy...moja zreszta nawet nie siedzi jeszcze...
Słyszałam ze buldogi franc sa bardzo inteligentne i kiedys widzialam taki filmik na Youtube jak budlog uczy pełzać niemowlę hihihihi
Madzia bierzesz małą na sanki?? nie za mała?? my chyba dopiero za rok kupimy...moja zreszta nawet nie siedzi jeszcze...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez jusia.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
- Asik
- Autor
- Wylogowany