- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283345 przez motylek
Witam
Jak ja się dziś wyspałam Kornelka miała dziś TYLKO dwie pobudki ,do tego poszła spać o 20 i wstała o 8 ,od tygodnia budziła się 3razy do tego póżno zasypiiała i już o 6 wstawała.I tak myśle że może mojemu dziecku brakowało spacerów bo ja od tygodnia chora to nie chciało mi się wychodzić na spacer a wczoraj było tak ładnie że 2godz spędziliśmy na świeżym powietrzu i to tak dobrze na nią podziałało
Jak ja się dziś wyspałam Kornelka miała dziś TYLKO dwie pobudki ,do tego poszła spać o 20 i wstała o 8 ,od tygodnia budziła się 3razy do tego póżno zasypiiała i już o 6 wstawała.I tak myśle że może mojemu dziecku brakowało spacerów bo ja od tygodnia chora to nie chciało mi się wychodzić na spacer a wczoraj było tak ładnie że 2godz spędziliśmy na świeżym powietrzu i to tak dobrze na nią podziałało
Temat został zablokowany.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283347 przez Edyta
Haniu wiem pokazywalas mi kiedy fajna ale my takiej nie mamy mam zwykla plaska dzis spala na niej teraz bawi sie na macie znow polubila a ja moge isc cyknac makijaz na zakupy jak bedziemy szli a mialam napisac ze Adee Maja slodka sliczna jest i tej jej oczka no i Renatka Celina tak samo piekny kolaz
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283349 przez adee84
Domi zdrówka dla Was
Pippin współczuję, znam z autopsji
mój gastrolog(nawiasem mówiąc, pomimo, że zła jestem o ten milion badań)to kobitka, która dopiero co sama wróciła z macierzyńskiego, to poza wszystkim, jeszcze troche z nią pogadałam o matkowaniu itd, poleciła mi kupić sobie senospasmine, na nerwy, mówi, że jej i w ciąży i w czasi karmienia pomogło, też ze snem, np drzemnąć się w ciągu dnia z dzieckiem, ja nie umiem tak a po tym podobno mi się uda. zobaczymy
aaa Hania, te badania tak jak pisałaś plus te ine dodatkowe a potem gastroskopia z biopsją
Pippin współczuję, znam z autopsji
mój gastrolog(nawiasem mówiąc, pomimo, że zła jestem o ten milion badań)to kobitka, która dopiero co sama wróciła z macierzyńskiego, to poza wszystkim, jeszcze troche z nią pogadałam o matkowaniu itd, poleciła mi kupić sobie senospasmine, na nerwy, mówi, że jej i w ciąży i w czasi karmienia pomogło, też ze snem, np drzemnąć się w ciągu dnia z dzieckiem, ja nie umiem tak a po tym podobno mi się uda. zobaczymy
aaa Hania, te badania tak jak pisałaś plus te ine dodatkowe a potem gastroskopia z biopsją
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283354 przez soniasg
zdjęcia Dzieciaczków przepiękne rosną nam małe pięknulki i przystojniaki angellika1 napisał:
haha padłam ja tam za murzynami nie przepadam
Pippin sama robiłaś zupkę czy słoiczek?
Renatko znowu się czegoś nowego nauczyłam
Dorotko co tam u lekarza? jak Kubuś??
Kamila zazdroszczę dietki u mnie to nie działa
Beti ja narazie milczę. oni mnie jeszcze nic złego nie powiedzieli- fałszywe mendy. ale jak przemówię to kontakt zupełnie się urwie. a na basen też bym chętnie poszła ale to raczej niemożliwe przy mojej małej choróbce
Edyta Ty masz 34 lata ?????? poprostu w to nie wierze, napewno kłamiesz!
Zuza oby tak dalej było:) trzymam kciuki
Adee ???
Happymamma nie każdy murzyn musie mieć dużego tzn duży wyrośnięty mhhh środek
haha padłam ja tam za murzynami nie przepadam
Pippin sama robiłaś zupkę czy słoiczek?
Renatko znowu się czegoś nowego nauczyłam
Dorotko co tam u lekarza? jak Kubuś??
Kamila zazdroszczę dietki u mnie to nie działa
Beti ja narazie milczę. oni mnie jeszcze nic złego nie powiedzieli- fałszywe mendy. ale jak przemówię to kontakt zupełnie się urwie. a na basen też bym chętnie poszła ale to raczej niemożliwe przy mojej małej choróbce
Edyta Ty masz 34 lata ?????? poprostu w to nie wierze, napewno kłamiesz!
Zuza oby tak dalej było:) trzymam kciuki
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez soniasg.
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283364 przez Kasiek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
fajnie ze Fifi tez powiedzial mammaa ciekawe czy to tylko jednorazowo im sie wyrwało?
Adee mowisz senospasmina to ja tze sobie kupie na swoje probemy ze snem, a w dzien za nic nie umiem zasnac chocbym nie wiem jak z nog padala nie umiem i juz
Sonia a Majeczka tak wcale nie chce jesc?? bo jak je ale malutko to pewnie z choroby my przeciez tez apetytu nie mamy jak jestesmy chorzy
Motylku fajnie ze sie wyspalas
Iga tez ma ostatnio dwie pobudki juz od tygodnia, ciekawe czy jej tak zostanie tak miala odkad ja ze szpitala przywiezlismy, potem trzy i ostatnio wlasnie znowu dwie ale ja to juz bym chciala zeby cale noce przesypiala no albo z jedna pobudka tak to jest dac mi palec to ja chce rękę
Pippin a dajesz Antkowi jakies czopki przeciwbolowe na te ząbki? moze viburcol sprobuj?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
fajnie ze Fifi tez powiedzial mammaa ciekawe czy to tylko jednorazowo im sie wyrwało?
Adee mowisz senospasmina to ja tze sobie kupie na swoje probemy ze snem, a w dzien za nic nie umiem zasnac chocbym nie wiem jak z nog padala nie umiem i juz
Sonia a Majeczka tak wcale nie chce jesc?? bo jak je ale malutko to pewnie z choroby my przeciez tez apetytu nie mamy jak jestesmy chorzy
Motylku fajnie ze sie wyspalas
Iga tez ma ostatnio dwie pobudki juz od tygodnia, ciekawe czy jej tak zostanie tak miala odkad ja ze szpitala przywiezlismy, potem trzy i ostatnio wlasnie znowu dwie ale ja to juz bym chciala zeby cale noce przesypiala no albo z jedna pobudka tak to jest dac mi palec to ja chce rękę
Pippin a dajesz Antkowi jakies czopki przeciwbolowe na te ząbki? moze viburcol sprobuj?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 dzień temu przez Kasiek.
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283368 przez adee84
Motyle fajnie, ze udało Ci sie wyspać
Kasiek ja też nie umiem w dzień spać nawet jak ledwo cipię
Idzie Czerwony Kapturek przez las i widzi Pinokia. Łapie go za szmaty, rzuca o ziemie, siada na twarzy i krzyczy: - Kłam Pinokio, kłam...
Kasiek ja też nie umiem w dzień spać nawet jak ledwo cipię
Idzie Czerwony Kapturek przez las i widzi Pinokia. Łapie go za szmaty, rzuca o ziemie, siada na twarzy i krzyczy: - Kłam Pinokio, kłam...
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283373 przez soniasg
adee84 napisał:
[quote
Idzie Czerwony Kapturek przez las i widzi Pinokia. Łapie go za szmaty, rzuca o ziemie, siada na twarzy i krzyczy: - Kłam Pinokio, kłam... [/quote]
hahahahahah
tutaj też taki mały żarcik
Kasiek Majka od rana zjadła 60ml i czego połowe zwymiotowała. a powinna być mega głodna bo spała od 20 do 7
[quote
Idzie Czerwony Kapturek przez las i widzi Pinokia. Łapie go za szmaty, rzuca o ziemie, siada na twarzy i krzyczy: - Kłam Pinokio, kłam... [/quote]
hahahahahah
tutaj też taki mały żarcik
Kasiek Majka od rana zjadła 60ml i czego połowe zwymiotowała. a powinna być mega głodna bo spała od 20 do 7
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283383 przez Renata Anna
Helllooooooouuuuuuuuuuuu!
Dzień dobry!
Ja dziś lekko niewyspana jestem, bo poszłam wczoraj późno spać, a moje dziecko o 4:05 postanowiło sobie pogadać, popiszczeć i w ogóle bawić się na całego
Rada, nie rada musiałam zaspokoić jej potrzeby
O 6:30 wrócił z pracy M i wszyscy we trójkę bawiliśmy się pluszakami, grzechotkami i innymi godnymi uwagi Celiny rzeczami... Padła koło 8:00...
Dziś lecimy z Celinką na zakupy, bo trzeba coś kupić dziadkom z okazji ich święta... No i później śmigam do mojej mamy na malowanie włosków, bo siwizna mi wychodzi...
Dzień dobry!
Ja dziś lekko niewyspana jestem, bo poszłam wczoraj późno spać, a moje dziecko o 4:05 postanowiło sobie pogadać, popiszczeć i w ogóle bawić się na całego
Rada, nie rada musiałam zaspokoić jej potrzeby
O 6:30 wrócił z pracy M i wszyscy we trójkę bawiliśmy się pluszakami, grzechotkami i innymi godnymi uwagi Celiny rzeczami... Padła koło 8:00...
Dziś lecimy z Celinką na zakupy, bo trzeba coś kupić dziadkom z okazji ich święta... No i później śmigam do mojej mamy na malowanie włosków, bo siwizna mi wychodzi...
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu #283385 przez Kasiek
Kurka dziewczynki wlasnie sie przyjrzalam sobie dokladnie w lustrze i stwierdzam ze cholernie zbrzydlam ta moja córcia cała urodę matce zbrala juz w ciąży tzn ja nigdy nie bylam jakas pieknoscia ale do paszczurów tez nie nalezalam a teraz jak patrze na zdjecia sprzed ciazy to taka mega roznica ze szok twarz chuda wyciągnięta jakas, blada jak smierc na chorągwi, cienie pod oczami, wlosy suche sterczące, spodnie na dupinie wiszą
ciekawe czy juz mi tak zostanie?? chyba pochowam wszystkie lusterka w domu zeby sie nie załamywac
i nie pisze zebyscie mnie pocieszaly, nie tylko stwierdzam fakty
ciekawe czy juz mi tak zostanie?? chyba pochowam wszystkie lusterka w domu zeby sie nie załamywac
i nie pisze zebyscie mnie pocieszaly, nie tylko stwierdzam fakty
Moderatorzy: ilona