BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 dzień temu #283345 przez motylek
Witam :laugh:
Jak ja się dziś wyspałam :laugh: Kornelka miała dziś TYLKO dwie pobudki :laugh: ,do tego poszła spać o 20 i wstała o 8 :lol: ,od tygodnia budziła się 3razy do tego póżno zasypiiała i już o 6 wstawała.I tak myśle że może mojemu dziecku brakowało spacerów bo ja od tygodnia chora to nie chciało mi się wychodzić na spacer a wczoraj było tak ładnie że 2godz spędziliśmy na świeżym powietrzu i to tak dobrze na nią podziałało :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 dzień temu #283347 przez Edyta
Haniu wiem pokazywalas mi kiedy fajna ale my takiej nie mamy :dry: mam zwykla plaska dzis spala na niej teraz bawi sie na macie znow polubila a ja moge isc cyknac makijaz na zakupy :blink: jak bedziemy szli a mialam napisac ze Adee Maja slodka sliczna jest i tej jej oczka :) no i Renatka Celina tak samo piekny kolaz :)
13 lata 1 dzień temu #283349 przez adee84
Domi zdrówka dla Was :kiss: :kiss:
Pippin współczuję, znam z autopsji :( :kiss:
mój gastrolog(nawiasem mówiąc, pomimo, że zła jestem o ten milion badań)to kobitka, która dopiero co sama wróciła z macierzyńskiego, to poza wszystkim, jeszcze troche z nią pogadałam o matkowaniu itd, poleciła mi kupić sobie senospasmine, na nerwy, mówi, że jej i w ciąży i w czasi karmienia pomogło, też ze snem, np drzemnąć się w ciągu dnia z dzieckiem, ja nie umiem tak a po tym podobno mi się uda. zobaczymy :)
aaa Hania, te badania tak jak pisałaś plus te ine dodatkowe a potem gastroskopia z biopsją :dry: ;) :(
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283354 przez soniasg
zdjęcia Dzieciaczków przepiękne :) rosną nam małe pięknulki i przystojniaki :Dangellika1 napisał:

Adee ???
Happymamma nie każdy murzyn musie mieć dużego ;) tzn duży wyrośnięty mhhh środek ;) ;)

haha padłam :D ja tam za murzynami nie przepadam :P

Pippin sama robiłaś zupkę czy słoiczek?

Renatko :D znowu się czegoś nowego nauczyłam :P

Dorotko co tam u lekarza? jak Kubuś??

Kamila zazdroszczę dietki u mnie to nie działa

Beti ja narazie milczę. oni mnie jeszcze nic złego nie powiedzieli- fałszywe mendy. ale jak przemówię to kontakt zupełnie się urwie. a na basen też bym chętnie poszła ale to raczej niemożliwe przy mojej małej choróbce

Edyta Ty masz 34 lata ?????? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: poprostu w to nie wierze, napewno kłamiesz!

Zuza oby tak dalej było:) trzymam kciuki :)
13 lata 1 dzień temu #283360 przez Edyta
sonia no napewno klamie he he co miala bym za cel wolala bym byc mlodsza ale co zrobic czas ucieka..
13 lata 1 dzień temu #283362 przez soniasg
Motylek super,że się wyspałaś :)
Edytka na pewno kłamiesz to jest niemożliwe : :P naprawdę młodo wyglądasz :)
13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #283364 przez Kasiek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

fajnie ze Fifi tez powiedzial mammaa :lol: ciekawe czy to tylko jednorazowo im sie wyrwało? :)

Adee mowisz senospasmina :unsure: to ja tze sobie kupie na swoje probemy ze snem, a w dzien za nic nie umiem zasnac :dry: chocbym nie wiem jak z nog padala nie umiem i juz :huh:

Sonia a Majeczka tak wcale nie chce jesc?? bo jak je ale malutko to pewnie z choroby :( my przeciez tez apetytu nie mamy jak jestesmy chorzy :(

Motylku fajnie ze sie wyspalas :)
Iga tez ma ostatnio dwie pobudki juz od tygodnia, ciekawe czy jej tak zostanie :unsure: tak miala odkad ja ze szpitala przywiezlismy, potem trzy i ostatnio wlasnie znowu dwie ale ja to juz bym chciala zeby cale noce przesypiala :) no albo z jedna pobudka :laugh: tak to jest dac mi palec to ja chce rękę :P :lol: :silly:

Pippin a dajesz Antkowi jakies czopki przeciwbolowe na te ząbki? moze viburcol sprobuj?
13 lata 1 dzień temu #283368 przez adee84
Motyle fajnie, ze udało Ci sie wyspać :)
Kasiek ja też nie umiem w dzień spać nawet jak ledwo cipię :dry:

Idzie Czerwony Kapturek przez las i widzi Pinokia. Łapie go za szmaty, rzuca o ziemie, siada na twarzy i krzyczy: - Kłam Pinokio, kłam... :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 1 dzień temu #283370 przez Kasiek
13 lata 1 dzień temu #283373 przez soniasg
adee84 napisał:
[quote

Idzie Czerwony Kapturek przez las i widzi Pinokia. Łapie go za szmaty, rzuca o ziemie, siada na twarzy i krzyczy: - Kłam Pinokio, kłam... :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

hahahahahah :D :D :D

tutaj też taki mały żarcik

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kasiek Majka od rana zjadła 60ml i czego połowe zwymiotowała. a powinna być mega głodna bo spała od 20 do 7
13 lata 1 dzień temu #283377 przez Kasiek
Sonia to faktycznie :( a pije cos chociaz?? zeby sie biedulka nie odwodnila :(
13 lata 1 dzień temu #283378 przez adee84
Sonia :lol: :woohoo: :lol:
a mi sie popsiła kamerka :angry: :angry: :angry:
13 lata 1 dzień temu #283381 przez Edyta
dzieki sonia za mile slowa wlasnie nie jajka bo ich zapomnialam kupic ale mozzarelle light i salate no i kawe bo tego nie uwzgledniam w diecie i wiecie co najadlam sie
13 lata 1 dzień temu #283383 przez Renata Anna
Helllooooooouuuuuuuuuuuu!

Dzień dobry!

Ja dziś lekko niewyspana jestem, bo poszłam wczoraj późno spać, a moje dziecko o 4:05 postanowiło sobie pogadać, popiszczeć i w ogóle bawić się na całego :lol:
Rada, nie rada musiałam zaspokoić jej potrzeby :lol:
O 6:30 wrócił z pracy M i wszyscy we trójkę bawiliśmy się pluszakami, grzechotkami i innymi godnymi uwagi Celiny rzeczami... Padła koło 8:00...

Dziś lecimy z Celinką na zakupy, bo trzeba coś kupić dziadkom z okazji ich święta... No i później śmigam do mojej mamy na malowanie włosków, bo siwizna mi wychodzi...
13 lata 1 dzień temu #283385 przez Kasiek
Kurka dziewczynki wlasnie sie przyjrzalam sobie dokladnie w lustrze :( i stwierdzam ze cholernie zbrzydlam :( ta moja córcia cała urodę matce zbrala juz w ciąży :) tzn ja nigdy nie bylam jakas pieknoscia ale do paszczurów tez nie nalezalam a teraz jak patrze na zdjecia sprzed ciazy to taka mega roznica ze szok :( :( twarz chuda wyciągnięta jakas, blada jak smierc na chorągwi, cienie pod oczami, wlosy suche sterczące, spodnie na dupinie wiszą :(
ciekawe czy juz mi tak zostanie?? chyba pochowam wszystkie lusterka w domu zeby sie nie załamywac
i nie pisze zebyscie mnie pocieszaly, nie :) tylko stwierdzam fakty :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka