- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
maz mi wczoraj internet odnawial bo tez mialam stary wiec juz mnie nie bylo...dzis ide do kosmetyczki wiec znow mam co robic i przychodzi facet szafki mierzyc,bo jednak je zrobimy wiec ja zmykam teraz ale bede caly dzin zagladac
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Maryśka, dam ci bardzo ważną radę dotyczącą mężczyzn. Szukaj sobie takiego faceta, który po pierwsze: jest oszczędny, po drugie: niezbyt mądry i po trzecie: nie ruszany.
Marysia poszła na imprezę i wróciła do domu 3 dni później. Matka pyta się jej:
- Gdzie żeś ty była tyle czasy???
A ona na to:
- Mamuś, no tego narzeczonego sobie szukałam. Tak jak mi kazałaś. I znalazłam!!! Zabrał mnie na weekend do Zakopanego.
- No i co??? Oszczędny jest???
- Bardzo!!! Wynajął jeden pokój z pojedynczym łóżkiem i razem na nim spaliśmy.
- No dobrze. A niezbyt mądry jest???
- Mamusiu, głupiutki jak but. Poduszkę, to zamiast pod głowę podłożył mi pod dupę.
- Acha! A nie ruszany???
- Nie ruszany, nie ruszany, jeszcze folię na NIM miał.
100 lat dla Nikosia!!!
Zdjęcia wszystkich dzieciaczków bardzo mi sie podobały.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sto lat Nikosiu
Pippin ale urzad Ci prace wyszukal
Happymama to ja pytalam o Jasia czy jest dlugi bo na zdjeciach raczej drobniutki sie wydaje
Beti Fifi slodki i ile ma zabawek
Adee Maja czaruje jak zwykle
Sonia sliczne lozeczko i Maja slodziutka
Marta ale suuuper fotki z tym akwarium a Lolek swietny
Dorota my jezdzimy w spacerowce bo gondola juz za mala byla. Ale na lezaco oczywiscie
Edytka moja corcia tez nie siada spokojnie... jeszcze ma czas.
i ide dalej nadrabiac
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Madzia a ja słyszałam że mała Madzia w ogóle nie była ochrzczona....
haha Maja-drapieżnik
Podobno była ochrzczona w szpitalu i rodzice mieli zgłosić się do parafii, żeby tylko dopełnić chrzest i wziąć ślub kościelny, ale tego nie zrobili.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Domii, no właśnie daję. Od wczoraj to już ze 3 paczki "zmieliła" w buzi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Idę zjeść śniadanie, bo już mi żołądek się do kręgosłupa przysysa z głodu. Jak wrócę to wam jeszcze jeden kawał napiszę, bo mi się przypomniał... Te kawały to z tego balu.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Kinia aha, wybacz
Martucha właśnie - zainstaluj sobie najnowszą wersję internetu kobieto, no wiesz!!
Madzia dzięki za kawały z rana, bo miałam kiepski poranek
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Nikosiu 1000 latek
Haniu Fifi czaderski
Beti Filipek uroczy
Marta Karolka oczka powalają
Edytko moja tez nie siedzi, owszem jak sie ja za łapki bierze to sie podnosi do siadu ale to tyle. Wiec spokojnie, zaczniemy sie martwic jak pod koniec 7msc nie beda siadaly
Madzia Iga tez uwielbia chusteczki higieniczne a na przewijaku ciągle sie wykreca za kremem do dupki podejrzewam ze te dwie rzeczy wystarczylyby jej do szczescia wczoraj dorwala książeczke z hippa i prawie oderwala zebami kawałek papieru a jak jej zabralam to był regularny ryk
Martucha
Dorotka my jezdzimy w gondoli, Iga sie miesci bo nasza gondola ma cos kolo 80cm a Iga nieduza, ubranka na 68 jeszcze nosimy
a skoczka ani chodzika tez nie kupujemy
Adee fotki Igi wrzuce na dniach ale najpierw musze cos pokombinowac i tak im zmniejszyc rozmiar zeby wyszly w miare normalnie, bo zawsze mi takie malutkie wychodza
Angelika ja wczoraj na spacerze odmrozilam nos a Idze bylo cieplo jak w uchu w tym owczym spiworze takiej to dobrze, przespala ponad godzine na tym mrozie
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Haniu Fifi ma swietna czapke i piekne oczka
Happymama wybaczam i co za babka Cie poucza. Nawet jeslibys nie miala doswiadczenia to przeciez to Twoje dziecko i chyba wiesz najlepiej co mu trzeba
Martucha stary internet haha
Beti mojej mamy tez Andrzej
ja tez skoczka nie kupuje a chodzik mam taki pchany
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aleks rozrabiaka :)
U nas noc kiepska mały płakał przez sen
Sto lat dla Nikosia
Beti Fifi słodziak
Marta super
Co do mleczka to ja nawet po godzinie nie dam... sama bym nie chciała....
Madzia kawał świetny
Hania ślicznie
Martucha T i tyle....
Happymama ta Twoja kierowniczka Jeb.... czy co???
My już w spacerówce jzdzimy od konca pażdziernika a ubranka na 86 92 nosimy
A co do M to sie zmienił i nie pije polepszyło sie miedzy nami i to bardzo jest teraz u nas w domku weoło Dziekuje za pamięć i troske
teraz pije kawke młody spi wstanie dam mu deserek i bedziemy sie bawić
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Filipek słodki pulpecik
Marta fajna impra się szykuje a Lolek śliczny
Edytka nie wiem co na katar, może jakieś krople do nosa
Martucha Twój t to jakiś nietentamten a jakie ma mądrości, ,może niech je spisuje co?
Avika współczuję dnia i też chcę do Ciebie na herbatke
Madzia powaliłaś mnie dowcipami
Hania Fifiś cudny, daj znać po szczepieniu
Maja uwielbia 1,5 l butelke wody jak się przyssie to wygląda jak glonojad
Happymama ta baba to może co najwyżej się od Ciebie uczyć a nie pouczać
a czarny jak najbardziej nam pasuje
Zuza Aleks świetny a ze zmany M się cieszę
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Martucha, bo obudził mnie i Jasia przed 7 telefonem kurier, p to żeby zapytać czy bede w domu o 13. Później przyszli "fachowcy" ze spółdzielni, bo nam kapie z grzejnika w łazience. Przyszło dwóch, z czego jeden gapił mi się bezczelnie na nogi (w koszulce byłam, bo przyszli o 8 rano ), a drugi mnie z mordą, że to jest nowy kaloryfer, wymieniony, a nie "oryginalny" spółdzielni i, że jemu nic do tego i żebym sobie dzwoniła z pretensjami do tego co nam wymieniał To ja mu na to, że krzyczeć to sobie może na swoją babę w domu jak mu na to pozwala, że płacę czynsz i mogę go sobie wzywać kiedy zechcę, nawet jak sobie paznokieć złamię I ich wygoniłam debili
Adee
Zuza super ! A Aleks strasznie podobny do Błażejka Domii
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
Martucha, bo obudził mnie i Jasia przed 7 telefonem kurier, p to żeby zapytać czy bede w domu o 13. Później przyszli "fachowcy" ze spółdzielni, bo nam kapie z grzejnika w łazience. Przyszło dwóch, z czego jeden gapił mi się bezczelnie na nogi (w koszulce byłam, bo przyszli o 8 rano ), a drugi mnie z mordą, że to jest nowy kaloryfer, wymieniony, a nie "oryginalny" spółdzielni i, że jemu nic do tego i żebym sobie dzwoniła z pretensjami do tego co nam wymieniał To ja mu na to, że krzyczeć to sobie może na swoją babę w domu jak mu na to pozwala, że płacę czynsz i mogę go sobie wzywać kiedy zechcę, nawet jak sobie paznokieć złamię I ich wygoniłam debili
haha wstańmy i bijmy brawo tej o to Pani Jesteś dla mnie mistrzynią ciętej riposty