BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302565 przez Pippin
Najlepszego dla NIKOSIA :ohmy: :ohmy: :ohmy: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

martucha masakra
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Haniu zdjęcie Filipka swietne :lol: :kiss: :lol: :kiss:

adee upiekłam ciacho z owockami tzn akurat dysponowałam pomarańczką i wygląda smakowicie później napiszę czy też tak smakuje :lol:

a co do madzi jak to ni chcą jej pochować bo nie rozumiem?? :dry:

madzia świetny kawał hehehehe

Kasiek to w jaki mróz max wyszłąś ja sie zastanawiam nad spacerem ale troche się boję.....

jjjjjjjjeeeeeeeeeeeeea jaki Aleks śliczny!!!!!i do mamusi podobny :) :) :) a mi Antek na kolanach siedzi i usiłuje zjeść moje ręce :S

i gdzie jest Asik???
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #302566 przez madzia0507
Mama daje jasiowi 50 zł i mówi:
- Synku, idź do sklepu z owadem w logo i kup chleb, masło oraz smalec. Nie kupuj żadnych słodyczy i przynieś resztę, bo to nasze ostatnie pieniądze w tym miesiącu.
Jasio poszedł do Biedronki, ale po drodze zobaczył na wystawie sklepu z zabawkami pięknego, dużego, białego misia. Wchodzi do sklepu, poprosił o misia i pyta ile kosztuje.
- 50 zł - odpowiada ekspedientka.
No i kupił tego misia. Szczęśliwiutki wraca do domu, a mama na niego z krzykiem:
- Coś ty zrobił??? Teraz nie będziemy mieli co jeść!!! Wracaj natychmiast do sklepu i oddaj tego misia.
Jasio rozpłakał się, poszedł do sklepu, ale po drodze wymyślił, że pójdzie do swojej cioci i poprosi, żeby mu pożyczyła pieniądze, wtedy zrobi zakupy i nie będzie musiał oddawać misia.
Ale cioci nie było w domu, więc postanowił na nią poczekać, poszedł do pokoju, położył się na łóżku, przytulił do misia i zasnął. Po godzinie obudził się i usłyszał, że ciocia wróciła do domu z jakimś panem, poszła do sypialni i coś dziwnego tam robili, ale cioci chyba bardzo się podobało. :silly:
Nagle ciocia krzyczy:
- O Boże!!! Mój mąż wrócił do domu!!! Szybko, schowaj się w drugim pokoju. Mężczyzna wbiegł do pokoju, zobaczył Jasia, przestraszył się i mówi:
- Masz tutaj 100 zł tylko nie krzycz.
Jasio mówi:
- Dawaj drugą, bo będę się darł.
Dostał drugą stówkę.
- Dawaj trzecią stówę, bo będę się darł.
Dostał i tak groził facetowi, aż wyciągnął od niego 700 zł. Koleś powiedział, że już więcej nie ma.
Po tym wszystkim Jasio poszedł do sklepu z owadem w logo. Kupił chleb, masło, szynkę, kiełbasę, słodycze itd. i jeszcze przyniósł 600 zł reszty do domu. Matka do niego:
- Jasiu, coś ty zrobił. Ty na pewno kogoś okradłeś. Idź natychmiast oddaj to wszystko, misia też i oddaj pieniądze temu, komu je ukradłeś, a potem idź natychmiast do spowiedzi.
Jasio zapłakany poszedł prosto do kościoła, klęka przy konfesjonale i łka:
- Proszę księdza, ja w sprawie misia...
- Sp.......j gówniarzu!!! Powiedziałem, że już nie mam więcej kasy!!!
12 lata 11 miesiąc temu #302568 przez Pippin
ahahahhahahhahahahhaahahhahahaa :laugh: :lol: :laugh: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #302569 przez soniasg
Zuza Aleks śliczny :D mały przystojniak :D i już taki duży Majka jeszcze nosi 68:P

Happymamma jesteś the best :D

Martucha im na tym lodzie podczas kręcenia tych bączków znaczna część rozumu musiała się ulotnić :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302570 przez happymamma
Martucha się zarumieniłam :blush:

Pipin pisałam wczoraj o Asik, ale chyba nikt nie zauważył :unsure: :S

Madzia dobre :lol: Choć nie wiem czemu, ale ostatnio nie podobają mi się kawały o Jasiach :silly:

Martucha doczytałam o tych bączkach :ohmy: Normalny to on z pewnością nie jest :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #302574 przez martucha
Madzia hahhahahahahahaha dobre :lol:

Sonia brak słów na niego...za każdym razem po wizycie to obiecuje sobie że nigdy wiecej nie dam sie sprowokować ale no nie da sie!!no nie da!!jak sie słyszy takie głupoty...tak sobie myslę czy nie wydrukowac z neta artykułu cejrowskiego odnosnie acta i argumentów przeciw,ale bede musiała je przepisac ręcznie żeby nie było że z internetu to mam :P

Happymamma ja zauważyłam,ale noooooo zapomniałam skomentować :blush:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302576 przez martucha
happymamma napisał:

Madzia dobre :lol: Choć nie wiem czemu, ale ostatnio nie podobają mi się kawały o Jasiach :silly:

:lol: no właśnie czemu :unsure: :S :side:

chyba muszę iść na odwyk,zapisze sie do Anonimowych Allegrowiczów... :pinch:
12 lata 11 miesiąc temu #302579 przez madzia0507
martucha napisał:

happymamma napisał:

Martucha, bo obudził mnie i Jasia przed 7 telefonem kurier, p to żeby zapytać czy bede w domu o 13. Później przyszli "fachowcy" ze spółdzielni, bo nam kapie z grzejnika w łazience. Przyszło dwóch, z czego jeden gapił mi się bezczelnie na nogi (w koszulce byłam, bo przyszli o 8 rano :angry: ), a drugi mnie z mordą, że to jest nowy kaloryfer, wymieniony, a nie "oryginalny" spółdzielni i, że jemu nic do tego i żebym sobie dzwoniła z pretensjami do tego co nam wymieniał :ohmy: To ja mu na to, że krzyczeć to sobie może na swoją babę w domu jak mu na to pozwala, że płacę czynsz i mogę go sobie wzywać kiedy zechcę, nawet jak sobie paznokieć złamię :silly: I ich wygoniłam debili :angry:

haha wstańmy i bijmy brawo tej o to Pani :ohmy: Jesteś dla mnie mistrzynią ciętej riposty :lol: :lol: :lol: :lol:

Brawooooooooooooooo!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #302580 przez martucha
Kurde właśnie zauważyłam super extra błąd ortograficzny w mojej bystrej wypowiedzi :pinch:
12 lata 11 miesiąc temu #302582 przez Kasiek
Zuza Aleks swietny z tą muchą :laugh: i super ze sie z m uklada :kiss:

Avika ja na kawke sie pisze :)

Madzia dobre :)

Martucha brak słów :dry:

Happymama faktycznie mozna sie wnerwic ale grunt ze potrafisz odpalic i to konkretnie :laugh: dobre :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #302586 przez Zuza
Dziekujemy za komplementy tak właśnie sie zastanawiałam czy czasami nie sa podobni z błażejkiem :)

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302588 przez Kasiek
zamierzam uczyc Ige zasypiania w dzien w lozeczku i nie wiem jak mam zacząć???????

w nocy jest łatwiej bo jest ciemno, cicho i ona czai ze trzeba spac, jest nauczona odkladania po nocnym karmieniu. A co robic w dzien?? ona uznaje ze trzeba sie bawic jak klade ją do lozeczka.... :dry: bo do tej pory w dzien zasypiala w wozku albo przy cycku przysypiala i wtedy ją odkladalam do wózka.... :(

RADŹCIE dziewczęta radźcie....

na razie jak przysypia mi przy cycku to ją odkladam nie do wozka a do łóżeczka ale juz na spiąco to jest zgodna :)
12 lata 11 miesiąc temu #302590 przez adee84
Madzia :lol: :lol:
Happymama jesteś najlepsza :lol: :lol: :lol: i ja też zauważyła, że pisałaś o Asik ale chyba zapomniałam odpisać :blush:
gotuję Mai pierwszą zupke i mam stres jakbym prezydentowi conajmniej gotowała
12 lata 11 miesiąc temu #302597 przez martucha
Kasiek ja Ci poradze ale jak bede miała dwie rece wolne bo własnie Borys sie obudził i przykleił sie do mnie jak małpka :lol:

Adee znam ten stres...w końcu to nasi mali krytycy kulinarni :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #302598 przez Kasiek
Pippin wczoraj było -9 i bylismy na spacerze godzinke i 10 minut :laugh: ale zamarzłam i musielismy wracać :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia