- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302407 przez happymamma
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
Temat został zablokowany.
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #302430 przez Edyta
STO LAT NIKOS
Haniu
fifi cudny super wyglada
avika
dzieki za rade
nie wiem co robic dlam silvi 10000zabawek a ona yy i yy jest najedzona i przewinieta kurcze ja ja ledwo zyje nie chce ja brac na rece by nie zarazic ale wlasnie placze musze idc..
Haniu
fifi cudny super wyglada
avika
dzieki za rade
nie wiem co robic dlam silvi 10000zabawek a ona yy i yy jest najedzona i przewinieta kurcze ja ja ledwo zyje nie chce ja brac na rece by nie zarazic ale wlasnie placze musze idc..
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302432 przez martucha
Miałam Wam napisac
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak mi sie cos jeszcze przypomni to Wam napisze...
Haniu zdjecie super hehe 3mamy za Was kciuki
Sto lat dla Nikosia!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak mi sie cos jeszcze przypomni to Wam napisze...
Haniu zdjecie super hehe 3mamy za Was kciuki
Sto lat dla Nikosia!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez martucha.
- madzia0507
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #302434 przez madzia0507
Edyta napisał:
Na razie czekamy, aż wszystkie firmy, którym wysłaliśmy kuchnie do wyceny przyślą nam swoją ofertę, a ci co już nam wycenili, to i tak uprzedzają, że najwcześniejszy termin maja chyba na maj, więc zanim w końcu się na kogoś zdecydujemy, to pewnie okaże się, że zrobi nam kuchnie dopiero na wakacje. Ale nam się i tak nie spieszy, bo dopiero w przyszłym roku planujemy się przeprowadzić.
Anetka, teoretycznie nie, podobno mleko przygotowane w butelce może stać godzinę, ale w praktyce, to jak mi Julita nie chce jeść od razu mleka, to czekam tak maksymalnie 3 godziny aż się namyśli, ale trzymam je normalnie w temp. pokojowej lub w lodówce.
Agusia, świetny kolorek!!!
Maga, jesteś przedstawicielem farmaceutycznym??? A w jakiej firmie???
Adee, widzisz!!! Ty chciałam Majce kaszki wcisnąć, a ona jest prawdziwym drapieżnikiem i potrzebuje mięcha!
Dorota, ja wczoraj przerobiłam wózek na spacerówkę, żeby sprawdzić czy sie Małej spodoba. Spodobało się!
Pippin, powiedz im prawdę, że ta firma to jakiś szit.
A słyszałyście, że podobno nikt z rodziny nie poprosił o wydanie ciała Madzi i nawet nie zgłosili do parafii, że chcieliby ją pochować???
Natomiast na tej wczorajszej konferencji babcia Madzi miała bardzo ładny makijaż, a ojciec wyglądał jakby się cały czas uśmiechał.
Tyle pięknych zabawek kupujemy dzieciom, a moja córka leży właśnie i patrzy zachwyconym wzrokiem w mała paczkę chusteczek higienicznych. I to już tak od 20 minut.
W DDTVN za chwilę będzie o zwyczajach macierzyńskich, m.in. o tym czy piwo poprawia laktację.
Madzia dasz rade a jak tam kuchnia zamontowali wam juz to cudo
Na razie czekamy, aż wszystkie firmy, którym wysłaliśmy kuchnie do wyceny przyślą nam swoją ofertę, a ci co już nam wycenili, to i tak uprzedzają, że najwcześniejszy termin maja chyba na maj, więc zanim w końcu się na kogoś zdecydujemy, to pewnie okaże się, że zrobi nam kuchnie dopiero na wakacje. Ale nam się i tak nie spieszy, bo dopiero w przyszłym roku planujemy się przeprowadzić.
Anetka, teoretycznie nie, podobno mleko przygotowane w butelce może stać godzinę, ale w praktyce, to jak mi Julita nie chce jeść od razu mleka, to czekam tak maksymalnie 3 godziny aż się namyśli, ale trzymam je normalnie w temp. pokojowej lub w lodówce.
Agusia, świetny kolorek!!!
Maga, jesteś przedstawicielem farmaceutycznym??? A w jakiej firmie???
Adee, widzisz!!! Ty chciałam Majce kaszki wcisnąć, a ona jest prawdziwym drapieżnikiem i potrzebuje mięcha!
Dorota, ja wczoraj przerobiłam wózek na spacerówkę, żeby sprawdzić czy sie Małej spodoba. Spodobało się!
Pippin, powiedz im prawdę, że ta firma to jakiś szit.
A słyszałyście, że podobno nikt z rodziny nie poprosił o wydanie ciała Madzi i nawet nie zgłosili do parafii, że chcieliby ją pochować???
Natomiast na tej wczorajszej konferencji babcia Madzi miała bardzo ładny makijaż, a ojciec wyglądał jakby się cały czas uśmiechał.
Tyle pięknych zabawek kupujemy dzieciom, a moja córka leży właśnie i patrzy zachwyconym wzrokiem w mała paczkę chusteczek higienicznych. I to już tak od 20 minut.
W DDTVN za chwilę będzie o zwyczajach macierzyńskich, m.in. o tym czy piwo poprawia laktację.
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #302453 przez domii
Heja
NIKOSIU STO LAT
Martuchabez pojecia Ci Twoi Tesciowie ,a co do mleka to sie z Toba zgadzam po 3 h mleko w podgrzewaczu sie zaczyna scinac i 6 h to chyba jakis kis musi byc
Madzia to daj jej chusteczki do zabawy
Adee sliczna Maja z irokezikiem
Beti super fotki Fifiego a ta w wannie boska
Marta Sz ale super Karolek rybki oglada a on juz sam siedzi
Soniaq super Majka w tym kojcu wyglada
Edyta mysle ze mozesz wziasc to lekarstwo co w ciazy bralas jesli data waznosci jest okey
Pippin nie pakuj sie w to gów...
Hania ale Fifi ma swietna czapke,gratuluje nocki i pisz po szczepieniu jak bylo,nas czeka to jutro
NIKOSIU STO LAT
Martuchabez pojecia Ci Twoi Tesciowie ,a co do mleka to sie z Toba zgadzam po 3 h mleko w podgrzewaczu sie zaczyna scinac i 6 h to chyba jakis kis musi byc
Madzia to daj jej chusteczki do zabawy
Adee sliczna Maja z irokezikiem
Beti super fotki Fifiego a ta w wannie boska
Marta Sz ale super Karolek rybki oglada a on juz sam siedzi
Soniaq super Majka w tym kojcu wyglada
Edyta mysle ze mozesz wziasc to lekarstwo co w ciazy bralas jesli data waznosci jest okey
Pippin nie pakuj sie w to gów...
Hania ale Fifi ma swietna czapke,gratuluje nocki i pisz po szczepieniu jak bylo,nas czeka to jutro
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- martucha
- Wylogowany
- rozmowna
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #302471 przez beti
Cześć kochane
Nikosiu, stoooo lat
Hania, no Fifi czaderski jest!!!! A czapę ma przefajną
Martucha...no weź że zmień ten internet bo Ci się postarzał Masakraaaaaaaa......no comment i w ogóle....ale na pocieszenie powiem Ci, że mojej mamy "chłopak" też taki jest....najbardziej mnie śmieszyło jak się mądrzył nt mojego samochodu i przepisów drogowych, mimo że on prawka nie ma a takiego auta z wewnątrz nie widział, ale wszystko wiedział najlepiej olej sikiem prostym a co do palenia....no cóż...u mnie nie ma tak dobrze...jak ktoś chce palić...to zapraszam...na dwór i 20 stopniowy mróz
Nikosiu, stoooo lat
Hania, no Fifi czaderski jest!!!! A czapę ma przefajną
Martucha...no weź że zmień ten internet bo Ci się postarzał Masakraaaaaaaa......no comment i w ogóle....ale na pocieszenie powiem Ci, że mojej mamy "chłopak" też taki jest....najbardziej mnie śmieszyło jak się mądrzył nt mojego samochodu i przepisów drogowych, mimo że on prawka nie ma a takiego auta z wewnątrz nie widział, ale wszystko wiedział najlepiej olej sikiem prostym a co do palenia....no cóż...u mnie nie ma tak dobrze...jak ktoś chce palić...to zapraszam...na dwór i 20 stopniowy mróz
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302480 przez happymamma
Martucha cóż, niektórzy widać są mądrzy z urzędu i przez sam fakt, że są
Adee to jak M wróci z pracy to pojde i zmierzę
Adee to jak M wróci z pracy to pojde i zmierzę
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez happymamma.
Moderatorzy: ilona