- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302279 przez Edyta
wszystkie poszly... a mnie katar meczy
dzieci super
Agus kolor swietny
yyyy i juz nie wiem co mialam pisac...a sonia lozeczko super ile kosztuje bo moze i jak silvia bedzie juz siedziec to jej kupie takie
marta sz a twoj maly juz siada...
dzieci super
Agus kolor swietny
yyyy i juz nie wiem co mialam pisac...a sonia lozeczko super ile kosztuje bo moze i jak silvia bedzie juz siedziec to jej kupie takie
marta sz a twoj maly juz siada...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Edyta.
Temat został zablokowany.
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #302287 przez soniasg
Beti Fifi jak zwykle przeuroczy
Adee Majeczka piękna za niedługo będziesz jej plotła warkoczyki a pajacyków może też na szmatach poszukaj ja często tam Majce wysznupię coś ciekawego
Kasiek no to teraz królową szos będziesz
Dorotko powodzenia z sukienką
Edytko zdrówka przede wszystkim mnie się udało kupić to łóżko za 120zł nowe- koleś dostał w prezencie ale już miał no i się zgadaliśmy wogóle ma mi wysłać zdjęcia co ma jeszcze do sprzedania bo podobno sensowne rzeczy
Adee Majeczka piękna za niedługo będziesz jej plotła warkoczyki a pajacyków może też na szmatach poszukaj ja często tam Majce wysznupię coś ciekawego
Kasiek no to teraz królową szos będziesz
Dorotko powodzenia z sukienką
Edytko zdrówka przede wszystkim mnie się udało kupić to łóżko za 120zł nowe- koleś dostał w prezencie ale już miał no i się zgadaliśmy wogóle ma mi wysłać zdjęcia co ma jeszcze do sprzedania bo podobno sensowne rzeczy
- marta_szh
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #302288 przez marta_szh
siadac nie siada probuje ale jeszcze mu to nie wychodzi, gondola jest za mała dla niego bo ten wózek ma gondole dosyc krótką a spacerówka rozkłada sie prawie całkowicie na płasko, pozatym mam do niego taki śpiworek który w środku ma owczą wełnę idealna sprawa na taką pogodę, dzisiaj byłam z nim na spacerze i był zachwcony bo mógł podziwiać świat i miał dużo swobody bo w gondoli już sie gniótł
nadrobilam i wszyscy uciekli ehh..
pojutrze robie u siebie babyparty
Maje śliczne i ta co ma mało włosków i ta co ma ich wiecej
i łóżko turystyczne tez fajne, nam t kupiła i u niej stoi, rozkłada sie szybko i ma zajebiste funkcje bo raz ze moze byc jak kołyska, jak kojec, albo sluzyc do zabawy bo ma otwor rozpinany jak namiot i jak dziecko jest starsze to moze przez nie wychodzić
nadrobilam i wszyscy uciekli ehh..
pojutrze robie u siebie babyparty
Maje śliczne i ta co ma mało włosków i ta co ma ich wiecej
i łóżko turystyczne tez fajne, nam t kupiła i u niej stoi, rozkłada sie szybko i ma zajebiste funkcje bo raz ze moze byc jak kołyska, jak kojec, albo sluzyc do zabawy bo ma otwor rozpinany jak namiot i jak dziecko jest starsze to moze przez nie wychodzić
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302289 przez Edyta
to super my tez kupimy takie lozeczko a twoja Maja juz siedzi samodzilnie w nim korcze ale mnie meczy katarzusko marta pytam bo silvia to sie chwieje strasznie i boje sie ja sadzac lekarz mowil ze jak sama ale sama to sie podciaga pusci raczki i leci oczywiscie ja ja trzymam wtedy ale jak widze jak fotki wstawiacjie jak dzieci siedza to tez bym juz chciala zeby moja siedziala jak cwiczycie siedzenie,,,
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302291 przez Edyta
sonia moja to nie lezenie sie juz znudzilo teraz nosic albo chce sie podciagac jak ma dobry humor to sobie polezy i sie zajmie soba ale dzis to bylo tylko yy yy yy co mnie doprowadzalo do szweskiej pasij no ale jakos sobie tlumacze ze jutro bedzie lepiej probowalam ja czyms zajac ale chyba taki yy dzien miala mialam taki lek na przeziebienie bralam go w ciazy jak myslicie moge go wziasc teraz przy karmieniu...bo data waznosci dluga a mam cale opakowanie a bez wspomagaczy nie pozbede sie chorobska
- soniasg
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej