BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302353 przez soniasg
dzień dobry :)
u nas nocka standardowa od 19:30 do 6:30 przespana :)

Ja właśnie napisałam maila do mojego kierownika, że niedługo wracam i czy się cieszy :D

Beti Fifi słodziak :)

Marta Karolek przystojniak :) rybki mu się spodobały :) co do skoczka to ja mam zamiar go kupić, tylko jak na złość nie potrafię znaleźć używanego. ale dziewczyny tutaj już mają i są zadowolone :)

Edytko może jakiś spray? ja sama się męcze z katarem.... oby Silvia się nie zaraziła :*
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302366 przez martucha
iwonaNAVI napisał:

Hello :) jestem z wrzesniowek ...podczytuje was czasami... pisze odnosnie mleczka...kiedys wylewalam po godz, ale moja ciotka uswiadomila mi ze spokojnie moge podac na nastepne karmienie...poczatkowo sie balam ale w koncu sprobowalam i nieraz nawet 6 godz mleczko stoi i nic mu nie jest...grunt w tym zeby nie podgrzewac drugi raz...jak jest w temp pokojowej to spokjnie nie trzeba...bo naprawde szkoda mleczka...i jak nie jestescie pewne same posmakujcie mleko ktore jest niedobre jest kwasne i brzydkie w smaku :)
Pozdrawiam :)

Iwona bez przesady :ohmy: 6godzin! po trzech godzinach widac juz na dnie białą smuge, mleko zaczyna sie oddzielac i pracować,śmierdzi niemiłosiernie i aż strach się bac jak smakuje....w zyciu bym dziecku po takim czasie mleka nie podała...poza tym kazdy pediatra Ci powie że od takiego mleka moze bolec brzuszek i jest najnormalniej w świecie niezdrowe.Wytwarzaja sie w nim bakterie i wszystkie wartości odzywcze idą sie j...ć!

nadrabiam dalej...

Wszystkie dzieciaczki przecudne :ohmy: :lol: no bo jakby inaczej :lol:

Dorotka i co naprawiłaś kieckę :unsure:

Angelika jak to odmroziłaś??

My jeszcze jeździmy w gondoli bo Borys o dziwo sie mieści, ale po chrzcie mamy zamiar zmienić na spacerówkę

Adee kusisz tymi przepisami :P

Beti polówka-koszulka polo :lol:

Własnie dziewczyny wypowiedzcie sie na temat skoczków pliiiis

U nas już lepiej, nocka przespana,ma jeszcze lekko podwyższona temperature ale widac że ma lepsze samopczucie :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302372 przez avika
dzien dobry :)

heheh oj Martucha Martucha dalas czadu :lol: :silly:

piszecie sie na poranna kaffe? :lol:

kurcze dzis mamy dzien nalotow :dry: szlag trafil nam drzwi i okno w pokoju malego i dzis przychodza na pomiar ale i tak musimy czekac gdzies marzec/kwiecien nim bedzie gotowe B) a potem rodzina na raty sie zwala a gdzies pomiedzy przydaloby sie jakies zakupy spzywcze wrzucic bo lodowka pustka zaczyna swiecie, ale spokojnie kawa sie jeszcze znajdzie :silly: :lol:

Marta-sz Karolek sliczny, calusny taki :laugh: co do skoczkow to ja nie pomoge bo ja na razie nie mam i jeszcze sie nad tym nie zastanawialam;

Edytko na katar to chyba tylko sol fizjologiczna bo karmisz piersia,albo moze dziewczyny maja inny pomysl. Sivlia niezle wymiata tym pilotem do Tv, chyba konkurencje Twojemu emowi zrobi i bedzie walka kto rzadzi pilotem i jaki program beda ogladac :blink:

a ta polowka swietna
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302377 przez soniasg
Martucha ale pojechałaś po bandzie :P ja mleczko trzymam do godziny bo Majka pije na raty.
cieszę się, że z Boryskiem już lepiej :* tylko póżniej jeszcze ta wysypka... Majka była bardzo niespokojna bo ją to swędziało
Avika chętni ale kawy nie pijam :P no i powodzenia cobyś wytrzymała ten dzisiejszy dzień :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302379 przez martucha
Avika bo sie z rana zdenerwowałam...6 godzin...masakra....nie jestem przewrazliwiona na punkcie sterylnosci itp ale gdzieś musi być jakas granica :side: ja proponuje po tych 6 godzinach jeszcze zamrozic,zeby sie nie zmarnowało :blink: :blink:

Sonia ja też tak zostawiam,bo Borys potutka potutka i rezygnuje a po czasie stwierdza ze jednak by cos zjadł :laugh: no ALE....
12 lata 11 miesiąc temu #302380 przez happymamma
Obydwie Majeczki, Filpek i Karolek - śliczni :woohoo:

Soniu Jasio ma w łużeczku turystycznym "plac zabaw" teraz, ale dlugo nie poleży, bo nie można się tam turlać :dry:

Dorotka jak spódniczka? ;)

Maga my skoczka ani chodzika nie kupujemy :)

Mnie dzisiaj rano o 7 obudził telefonem kurier, zapytać czy bede w domu ok 13 :ohmy: debil :angry:

i Dzien Dobry :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302381 przez avika
Soniu herbat smakowych tez mam sporo, to cos sie chyba znajdzie :lol: ostatnio namietnie pijam pomaranczowa z cynamonem z twinings - mmmmmm pycha :woohoo:

czesc Happymamma :)

edytuje

Martucha no ja bym tez nie dala po takim czasie, uwazam, ze stanowczo za dlugo to mleko pracuje. Wole jak wypije od razu a jak nie to zaczne robic troszke mniejsze porcje; a jak trzeba to sie dorobi bo po co ma sie marnowac.

dobra kobietki trzeba sie ogarnac i nakarmic glodka ;) mam nadzieje, ze do wieczora :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #302384 przez madzia0507
Noc poślubna. Ona dziewica, on prawiczek.
Leżą w łóżku, ale nie wiedzą, jak zacząć. On dzwoni do ojca.
– Rozbierz się do naga I połóż obok niej – słyszy radę.
Tak robi. Ona nie wiedząc, co to ma znaczyć, wstaje i dzwoni do matki.
– Rozbierz się do naga I połóż obok – słyszy radę.
Młoda tak robi. Młody znowu wstaje i dzwoni do ojca.
– Teraz wsadź najtwardszą część twojego ciała tam, gdzie ona sika – radzi ojciec.
Za chwilę panna młoda dzwoni do matki mówiąc:
– Mamo, co mam robić, on właśnie wsadził głowę do kibla?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302386 przez martucha
Edytowałam wyżej jak co :lol: :silly:

heloł HAPPYMAMMA

Madzia dobre :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302388 przez Pippin
witojcie
Zdjecia przecudowne
Soniu świetne łóżeczko :)

my dziś pójdziemy na spacer jak się "ociepli" do -5 :lol: trza sie ogarnać bo tragedius

madzia aahahahhaha dobre dobre
12 lata 11 miesiąc temu #302390 przez martucha
Avika a co z nasza kawa :ohmy: :unsure:

Sonia własnie boje sie tej wysypki :dry: no ale zobaczymy
12 lata 11 miesiąc temu #302391 przez Hania
Cześć:)

dzieciaczki prześliczne!:)

madzia, :lol:

U nas dziś pięknie przespana noc :) :) :)
Dzisiaj idziemy na szczepienie :dry: a potem spokój aż do 13mies.:)
12 lata 11 miesiąc temu #302394 przez soniasg
Avika no to się piszę :)

Happymamma no zapomniała, że Jasio woli turlać się po pokoju a Mama go gonić musi :P

Madzia :D ;D

Martucha a dała Wam coś na świąd? bo niby się tego nie smaruje ale ja poszłam na kontrolę i ze względu na t,że Majka była naprawdę niespokojna to nam przepisała taki syrop
12 lata 11 miesiąc temu #302400 przez martucha
Sonia nie dała, w czwartek idziemy na kontrole wiec zobaczymy co sie bedzie działo
12 lata 11 miesiąc temu #302403 przez Hania
hihi :lol: :woohoo:
lampą błyskową po oczkach :blink: :woohoo: :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka