- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fifi jak Ty slodko tanczysz jejjjj
Kacperek jaki powazny
Lili mi dzis 2x spala w nosidle i raz to prawie godzine Betiiii bede Ci echyba po stopach calowac za to
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Matko jakiego mam lenia Nic mi się nie chce. D... rozleniwiła się na wyjeździe
Miłego dnia
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a gdzie wiecej fotek z wakcji??
ja tez mam lenia - to co miałam zrobic zrobiłam a niezamierzam sie przemęcząc w taki upał
mgiełka -
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A mąż ma urlop i teraz dopiero będziemy mieć bieganiny, bo chcemy wiele rzeczy zrobić...dokończyć remont mieszkania i domu..wiadomo że nie wszystko zrobimy ale chcemy jak najwięcej..
Jeszcze teraz Pan nam montuje internet bezprzewodowy więc zamieszanie...ale wreszcie będę mieć Was w łóżku a nie ciągle przy oknie (bo tylko tu miałam zasięg)
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta - no to dziś wszystkie lądujemy u Ciebie w łóżku
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dziś pobudka o 6 a już ok. 3 tygodni spała do 7-8, no ale mam nadzieję, że to taki jednorazowy "wybryk"
Właśnie przeglądałam allegro w poszukiwaniu zaproszeń - oczopląsu można dostać, no ale w końcu wybrałam
Tylko z tortem się wkurzyłam - w cukierni gdzie zawsze zamawiałam to jeśli chcę swój wzór tortu z masą marcepanową to liczą 65zł/kg i musi ważyć min. 3,5kg po co mi taki wielki - muszę znaleźć coś innego.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kacpi zakochałam sie w tym czarnobiałym zdjęciu :*
wychodziliśmy z domu na spotkanie z koleżanką ok11 było zimno naubierałam Franka chwilę potem zrobiło sie duszno wracał w samych bodach
idę teraz podszykować obiadek i czekać na męża
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewelinkaa no to rzeczywiscia jazda z tortem :/ ja tam zamowilam juz ale odgornei bylo napisane ile kosztuje na dana ilosc osob
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia dziękujemy za komplementy
A to nie tylko moje dziecie i Emi chodzi spać o 21 czy 22ej Bo w Sulejowie wszystkie grzecznie spały a nasze walczyły To w Sandomierzu będzie nas więcej nocnych marków
Mała dziękujemy T za miłe słowa Cieszymy się, że nasza Majeczka się podoba
No i jest wyczekana przeze mnie Julka, jaka cudna dziewuszka, grzech jej nie pokazywać ciotce
Magda fajnie, pamiętam jeszcze jak byłam wolontariuszem w Domu Dziecka, jakie to było miłe dostać laurki od dzieci albo jak złapały Cię za rękę
Paletka gratulujemy A my się dziadujemy strasznie!
Katy Ty wyglądasz tak młodo i pięknie że z brzuszkiem do twarzy Ci będzie nawet jak będzie 5 z przodu :D:D
Beti ja na taras kcem, ja
Nuna i Franio
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I Ami
Dziewczyny jakie Wy macie włosy, Maja była przodowniczką a teraz siedzi gdzieś daleko w tyle
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Kacpi slodki jest
Madzia powodzenia trzymamy kciuki !!!
A my pojutrze jedziemy a ja juz jestem prawie spakowana matko 3 pralki poszly tyle tych ciuchow mamy ze nawet nie wiedzialam
upiekalam juz ciacho na wyjazd i wlasnie wpierdzielam jeszcze cieple mniam jablecznik
a u nas chyba katar sobie poszedl...zauwazylam ze jej szybko przechodzi jak sie wypoci...a ze pogoda temu sprzyjala to 2 dzien i chyba mamy po katarze ale cii
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia...kupiłam tą kaszkę z lipą, zobaczymy jak podziała na Natalkę
Marta...tylko dzidzie chodzą spać o 19 w Chańczy wszystkie dzieci spały a Natalia siedziała z nami w wózku przy ognichu wiadomo, że wolałabym żeby zasypiała wcześniej ale skoro to nie jest jej pora i nie potrzebuje tyle snu to przecież nic na siłę, 21 to nie koniec świata
Ewelina...to strasznie duży ten tort, jak na 30 osób ja na 15 osób będę miała ok 2-2.5 kg, tyle, że mnie to będzie kosztowało 240 zł u nas będzie bardzo podobny do tego, takie kolory tylko figurki psów będą inne : no i pochwal się zaproszeniami
Kacperosek BOSKI pojaśniały mu włoski ?????
UWAGA, chwalę się nowy rekord Natalki : 10 samodzielnych kroczków