BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #413140 przez pati-m
Gosia - ja polecam polędwiczki zapiekane z suszonymi pomidorami i mozarellą, ruloniki z sera żółtego lub szynki nadziewane twarożkiem, mini krążki z pokrojonej tortilli z łososiem, Wszystko szybko się robi, nie trzeba długo stać przy garach a efekt kolorowy i zachwycający, no i wygląda jakby się człowiek pół dnia przy tym narobił :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #413141 przez beti
Ooooo i roladę z łososia z białym serem i duuużą ilością koperku i czosnku :)

Widziałyście??? :ohmy:
www.tvn24.pl/wiadomosci-poznan,43/rodzic...ochodzie,272191.html

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413144 przez Agusia83
Hej dziewczyny...a ja wlasnie wrocilam z pizzerii :laugh: bylismy tylko we dwoje :laugh: i bylo bardzo milo. Fajnie jest gdzies wyskoczyc tylko we dwoje :lol: Co do tortu, to pewnie zamowie u tej samej dziewczyny co na chrzciny. Wowczas za tort na 20 osob placilam 160zl...mysle, ze teraz wyjdzie troszke mniej...a potrafi czynic takie cuda jak w tortlandii :lol:

Magda, ciesze sie, ze choroba Mai stanela, ze nie ma innych objawow. Mam nadzieje, ze tak juz pozostanie. Domis ma swietna siostrzyczke, a Emi fantastyczna szwagierke :lol: i do tego jak utalentowana? :woohoo:

Pati, jestes do schrupania na tym zdjeciu.Tzn, mialo byc Kacperku...hahaha... :silly:

A Fifi odziedziczyl pewnie dryg do tanca po mamie :lol:

ja tez nie robie zadnych zaproszen...dla mnie sa zbedne...tel wystarczy....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #413146 przez pati-m
beti - ja bym ich zamknęła na te kilkadziesiąt minut w takiej gorącej puszce i ciekawe co by wtedy powiedzieli. Zero wyobraźni i odpowiedzialności :ohmy:

12 lata 4 miesiąc temu #413148 przez Agusia83
Tacy ludzie nie powinni miec dzieci....gdzie posiali rozumy? W sklepie?

12 lata 4 miesiąc temu #413150 przez pati-m
Agusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #413152 przez pati-m
Agusia - chyba Kacpero do schrupania, a nie ja na tych fotkach :S :P

12 lata 4 miesiąc temu #413153 przez Agusia83
Pati, wlasnie sie poprawilam :silly: jszcze byscie pomyslaly, ze ja jakas inna jestem :silly:

Pati,

12 lata 4 miesiąc temu #413154 przez pati-m
Agusia - inna to nie, tylko już myślałam, że ja jak kulka tam wyszłam i zachęcam do pogryzania :P

12 lata 4 miesiąc temu #413183 przez Pyśkaaaa
Witam w ten okropny poranek
nie ma ciepłej wody posprzeczałam się z K. ale tak mnie na maksa wkurzył że już mi się wszytkiego odechiało....

miłego dnia życzę :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #413185 przez beti
Dziewczyny, co się dzieje z tym swiatem???? :(

nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zamykali-...sc.html?ticaid=6f07e

12 lata 4 miesiąc temu #413213 przez ewelinaa
Heeeeej :)

Beti co Ty cały czas takie smutne rzeczy w necie czytasz :angry: :( :angry: lepiej przeglądaj jakieś wesołe strony i nam wklejaj ;)

My na urodziny zapraszamy dziadków, chrzestnych i rodzeństwo moje i M. - więc trochę się nazbiera osób :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #413222 przez gosia2324
No i udalo sie :woohoo:
Kaszka z lipy THE BEST !!!!
DZiecko spalo do 6.00 !!!

Ja w niedziele tak jak pisalam mam juz gosci bedzie nas z dziecmi 9 osob, a w ur Jogo beda moi i D rodzice,moja polozna(to nasza bardzo dobra znajoma,D siostra z chlopakiem i Jagody chrzestny)

12 lata 4 miesiąc temu #413231 przez monika1984lodz
dzień dobry

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 4 miesiąc temu #413234 przez slowiczek
HEJ :)

u nas bez spektakularnych efektów po tej kaszce :blink: , wręcz przeciwnie :P ...2 ostatnie noce były bardzo dobre a dziś Natalka budziła się co rusz, w końcu nie miałam już siły latać między pokojami i wzięłam ją do siebie...zobaczymy jak będzie dzisiaj

Beti...okrucieństwa jest mnóstwo na świecie , ale Ewelina dobrze mówi, nie wyszukuj takich historii !!! :(

dziś umawiam się na gastroskopię :( , nastawiłam się już psychicznie na to, już nawet dam sobie wsadzić tą rurę byleby mnie przestał tak boleć żołądek

ja zaprosiłam dziadków, rodzeństwo, pradziadków (ale raczej małe szanse że przyjadą, no i dobrze :P ) i siostre cioteczna z chlopakiem, no i chrzestnego czyli łącznie 16 osób ale realnie będzie pewnie 13 :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka