BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #412571 przez Pyśkaaaa
Witam pierwsza z Frankiem na kolanach :)
Kacpi :)
Fifi jak widzę jak wymiatasz to jak bym moje dziecko widziała Franek uwielbia tanczyć :D

moje dziecko nauczyło sie wchodzić na łóżko tylko schodzić nie bardzo... :P:P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #412636 przez gosia2324
Ale widok, chlopaki debeściaki :kiss: Fifi,Kacpi :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A u mnie noc znow fatalna,Jagódka od 3.00 do 5.00 wyla,juz nawet do niej nie podchodziłam,bo bylam taka wsciekla i padnieta, potem wtuliła sie we mnie i padla jak wyłączona z kontaktu,wiec 2 dni z rzędu po 3 godz snu :dry: :(

12 lata 4 miesiąc temu #412637 przez beti
A ja bym odbierala i za kazdym razem mowila że bede za 15 minut :P :P

12 lata 4 miesiąc temu #412644 przez Pyśkaaaa
gosia2324 napisał:

Ale widok, chlopaki debeściaki :kiss: Fifi,Kacpi :blink:

Gosia ja tez tak mam wole byc chwile wcześniej niż sie spóźnić ale mój K. wszystko dosłownie wszystko na ostatnią chwilę.... w niektórych kwestiach jest to mega wkur****

12 lata 4 miesiąc temu #412653 przez angie1713
Witam :)

Kacperek jaki zapatrzony :)Witaj Pati i prosimy o więcej zdjęć :)
Fifi tancerz :woohoo: :woohoo: :woohoo: Didi jak słyszy muzykę nawet w reklamie to tańczy :)
Brawo dla Frania za wchodzenie na łóżko :) u nas jest odwrotnie Nadia potrafi zejść ale już nie wejdzie :)
Jeśli chodzi o spóźnianie to nienawidzę tego :angry: ja zawsze ta jak Gosia jestem przed czasem a mam przyjaciółkę która zawsze się spóźnia a na spotkanie z nią i tak idę wcześniej :silly:

Jogo coś się mamusi rozlegulowałaś ;) daj się mamie wyspać :)

To chyba tyle co miałam napisać teraz piję kawkę Nadia wstała po pierwszej drzemce więc idziemy na zakupy muszę kupić kartkę na ślub i jakiś upominek oraz pamiątkę na chrzest bo w 1.09 idziemy na ślub do kuzyna a w niedzielę 2.09 mamy chrzest Róży i mój M będzie chrzestnym :)

U nas teraz też tylko jedno karmienie ale za to udzi się już o 7 a zawsze spała do 9 ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #412664 przez slowiczek
witam :)

u nas noc dobra, 2 pobudki, spałyśmy do 7:30
o 12 wpada moja siostra także pora się ogarnąć

Pysia...u nas też na odwrót, Natalka schodzi ładnie tyłem ale wejść nie potrafi....chociaż dziś wspięła się po poduszce także nie wiem czy to co mówię jest dalej aktualne :blink:

Kacperek prześliczny :) :) :)

Jogo, nie łobuzuj bo wykończysz mamę i nie będziesz miała siostrzyczki :P :) :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #412666 przez iwonaNAVI
Witam. Nov fatalna co godz placz bo bolal ja brzuszek. Kurcze ona nie moze pic kompotu porzeczkowego ani malinowego. A moja mama tyle tego narobila.do tego mamy katar. Pewnie zmarzla w nd nad jeziorem jak sie kapala

12 lata 4 miesiąc temu #412671 przez kasia79
Cześć
Agusia podziwiam cię, ja nawet jak ktoś weżmie Ami na godzinny spacer to tęsknie i ciągle z nią wyglądam.

Bewipo, mój mąż też tak mówi (jest łysy)

Co do mleka krowiego, to ja gotuję malej budyń i czasem grysik na gęsto, ale nie zamierzam zastępować mm mlekiem krowim przynajmniej do 2 lat, tam są wszystkie witaminy potrzebne dziecku, a jak mala ma dzień niejadka to przynajmniej mm wypije.

Fifi jaki tancerz :kiss:

Kacperku te twoje usta są zabójcze :kiss:

Mała bądz silna, wszystko wróci do normy, pochwal się wózkiem jak przyjdzie.

Słowiczku

Nadia już po pierwszej drzemce, a moje dziecko dopiero pół godziny temu wstało z nocy :)

12 lata 4 miesiąc temu #412708 przez monika1984lodz
Dzień dobry

/a tęż wolę być przed czasem- nienawidzę się spóźnieć i spóźnialskich.Skoro ja szanuje Two czas to Ty szanuj mój

Jogo co tam sie zadziałow nocy?? Gosia mocna kawa Cie chyba tylko ratuje, bo przeciez bido przy Kubie się b=nie drzemniesz.

U nas niby jedno jedzenie w nocy ale za to pobudka dzisiaj o 5:30 :/ zjadła pobawiła się pół godziny i padliśmy całą trójką do 8
teraz Emka spi- i ja trochę oko przymknełam.
Czekam na MArcina i ruszamy w miasto :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 4 miesiąc temu #412789 przez magda79
witam sie i ja :)

ja mam dzisiaj słaby dzien :( :( niby juz po obiedzie i pije kawusie, Domi spał prawie 2 godz do południa ale mimo to jestem słaba i mam doła bo dzisiaj do neurologa z Majka jedziemy i aż się boję :( :(

nic mi się nie chce po prostu :( :(

12 lata 4 miesiąc temu #412794 przez maja1982
Witam,

U nas noc calkiem calkiem (choc sie krętolił okrpnie) pobudka o 6 u nas nie ma innej opcji nigdy nie spimy dłużej :( ale zdarza sie tez i krócej :S niezależnie o której idzie spać to i tak o 6 wstaje wiec pzrestawiam go spowrotem na wczesniejsze spanie!bo przynajmniej wieczór wolny!!

mała - sle duzo siłek :) :kiss:

gosia - ciekawe co sie Jagodziance stało - zawsze tak ładnie spała!!??

Fifik - ale z ciebie tancerz :)

Kacpi - :kiss: słodziak kochany :kiss:

słowiczek -

monia - nasze dzieci to chyba forumowe ranne ptaszki - ze tez nas akurat musiał taki zaszczyt kopnąć ;) :silly:

pyska - gratulacje dla FRanusia nowej umiejętności :)

LOlek drzemka ( już 3 dzien z kolei mamy obie drzemki jak w zegarku) amm nadzieje ze tak zostanie bo łątwiej coś zaplanowac !!

pisałam wam ze lolek mi sie w zeszłym tygodni przewrócił i grzmotnął głową o podłogę :( i od tego czasu widać ze boi sie chodzić sam :( rzadzeij sie puszcza :( a juz praktycnzie sam chodził !mam nadzieje ze mu to minie!!

a i doszły dzisiaj butki - są szare a nie brazowe :dry: ale i tak są cudne :):) już wyprane!!

mykam wyprac jeszcze fotelik samochodowy bo syfny jak nie wiem co!!

12 lata 4 miesiąc temu #412795 przez maja1982
magda - :kiss: :kiss: bedzie dobrze!!musi być !!juz kciuki trzymamy!!!

12 lata 4 miesiąc temu #412799 przez monika1984lodz
Madzia będzie dobrze!!! przesyłamy pozytywne wibracje!!! i wsyzstkie trzymamy kciuki :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 4 miesiąc temu #412815 przez maja1982
ależ gorąc - niby chłodniej niż wczoraj a taka duchota ze szok!!

zmyak do pózniej :)

madzia daj znac po wizycie!! :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #412826 przez megi2501
Ja dziś w domku, więc się witam :kiss:

Nunka przepiękne zdjęcia :) Jaki wianuszek :laugh:

Kacperek- przystojniacha :blush:

Fifi facet do tańca i do różańca :ohmy: Szał :ohmy:

My mamy ciężkie dni, bo górne zęby wyszły, a teraz chyba kolejne u góry będą szły, bo już dziąsła spuchły :( Mamuśki u Waszych pociech po górnych jedynkach, co szło :unsure:

Jula ładnie chodzi, ale trzyma zawsze jedną rączką mnie- tchórz z niej nieziemski :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka