BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #412997 przez maja1982
Kacperek - boski :) czarno białe moje ulubione :)

iwonka - spakowana??dobra jestes my jedziemy w piatek a ja jeszcze nie mam nic :) ale u mnie to norma - pakowanie ogarniam w mig :) ;)

słowiczek - psiakowy torcik :laugh: przypomniałyście mi ze mam tort zamowic - jutro to uczynie :)

lolo zasypia - a ja mam zamiar sie porelaksować przy jakims filmie - zaraz kompa przeszukam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #413000 przez pati-m
slowiczek - super ten torcik :)

Aż trudno uwierzyć, że my roczki planujemy i torty zamawiamy :lol: Jak to zleciało :)
A ja też wkońcu zamówiłam tort Kacprowi, choć na początku miałam zamiar robić. Ale jak sobie przemyślałam, że muszę przecież porobić jakieś sałatki, coś na ciepło itp. to tort po nocach bym chyba robiła. No i boję się, że nie wyszedłby idealnie, a to zbyt ważne święto żeby coś nie wyszło :)
Dziś zamówiłam mu Zygzaka, jak na samochodziarza przystało :) Jeszcze tylko dokupię świeczkę i gotowe.

A włoski Kacprowi bardzo pojaśniały. Ale ja podobno do 3 latek byłam blondyneczka, dopiero potem zmieniły mi się na brąz więc ma to po mnie :)

12 lata 4 miesiąc temu #413003 przez gosia2324
Slowiczku ja tez kupila kaszke w rossmanie ja znalazlam, 260 ml wpitolone i "dzidzie" spia, czas dla mamy :blink: :P

240 zl za tort :cheer: :cheer: :cheer: oszaleli????
to z czego on bedzie z marcepana i trufli????

12 lata 4 miesiąc temu #413005 przez pati-m
Gosia - to pewnie zależy od cukierni. Jak ja szukałam to w jednej mi krzyknęli 75zł za kg i nie mogłam zamówić mniejszego niż 3kg :cheer: Ale połaziłam i znalazłam cukiernię, gdzie zrobią mi 2kg zygzaka do 100zł :)

12 lata 4 miesiąc temu #413006 przez iwonaNAVI
Maja tak ja wole byc spakowana szybciej a i tak chodze kolo walizki i codziennie dokladam cos czego zapomnialam i tym sposobem do czasu wyjazdu juz NAPEWNO WSZYSTKO spakuje :) dodam ze ja musze miec wszytsko w razie choroby itp :P taka "mama dobra rada" ze mnie :P

12 lata 4 miesiąc temu #413007 przez gosia2324
to u nas licza sobie 35-45 zl za kg

12 lata 4 miesiąc temu #413008 przez pati-m
gosia2324 napisał:

No właśnie u mnie też 45zł/kg ale wiadomo, że czasami parę deko więcej wyjdzie, dlatego max 100zł płacę, tak się umówiliśmy.
A ty Gosia wybrałaś już wspólny dla Jogo i Kubcia?

12 lata 4 miesiąc temu #413009 przez maja1982
iwonaNAVI napisał:

Maja tak ja wole byc spakowana szybciej a i tak chodze kolo walizki i codziennie dokladam cos czego zapomnialam i tym sposobem do czasu wyjazdu juz NAPEWNO WSZYSTKO spakuje :) dodam ze ja musze miec wszytsko w razie choroby itp :P taka "mama dobra rada" ze mnie :P

iwonka - no chyba każda mama ma coś na wypadek choroby :P aczkolwiek jedziemy do cywilizacji przecież :silly: wiec jak coś to do lekarza i apteka tez sie znajdzie!!

u nas 55 zł za kg :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #413012 przez gosia2324
pati-m napisał:

gosia2324 napisał:

No właśnie u mnie też 45zł/kg ale wiadomo, że czasami parę deko więcej wyjdzie, dlatego max 100zł płacę, tak się umówiliśmy.
A ty Gosia wybrałaś już wspólny dla Jogo i Kubcia?

nie robie wspolnego, chce zeby kazde dziecko mialo swoj tort, wspolne bedzie przyjecie :)
Jagoda bedziemiala tort z tygryskiem(no bo z kim innym :S :woohoo: ) a Kuba z Tomkiem, bo ma fiola punkcie pociągów. i pieke sama,pierwszy raz, ale sie napalilam :)

12 lata 4 miesiąc temu #413013 przez iwonaNAVI
maja1982 napisał:

iwonaNAVI napisał:

iwonka - no chyba każda mama ma coś na wypadek choroby :P aczkolwiek jedziemy do cywilizacji przecież :silly: wiec jak coś to do lekarza i apteka tez sie znajdzie!!

u nas 55 zł za kg :dry:

taa hehe ale ja tam wole miec swoje w razie W :)

12 lata 4 miesiąc temu #413016 przez pati-m
No tak, co innego dla Jogo jak nie tygrysek :)
Ale będziesz miała podwójne słodkie przyjęcie :)
Zresztą w tą samą niedzielę imprezujemy :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #413025 przez gosia2324
No Pati i razem rok temu sie zbieraly nasze dzieciaki do wyjacia :)
pierwsza wrzesniowa pakra :woohoo: :blink:

My mamy juz gosci (Kuby chrzestna z chlopakiem i naszych przyjaciol z Tosia 26go, a 2 wrzesnia reszta czyli ok 10 osob.

opitolilam kolacjie i ide sobie jeszcze dorobic, tasiemies sie we mnie odezwal :S

Mala i jak wozek?

12 lata 4 miesiąc temu #413026 przez bewipo
Witam :)

Kacpi super fotki :kiss: :kiss: :kiss:
Fifi tancerzu :kiss: :kiss: :kiss:

Moja dzidzia też śpi :laugh: A wstaje codziennie ok 6, czasem jej się zdarzy dłużej pospać, max do 7.

Ja jeszcze nie zamówiłam tortu, ale zamawiam w tej samej cukierni co na chrzciny, a tam wystarczy 3 dni wcześniej. Za to sukienka przyszła :) , tylko m ma ją w samochodzie.

12 lata 4 miesiąc temu #413028 przez pati-m
A ja jeszcze nie wiem w co ubiorę Kacpero. Na pewno coś się znajdzie, ale nie będę kupować nic specjalnego.

No niecały rok temu na pewno wam marudziłam - o matko jak ja już bym chciała urodzić, hihihi :)

12 lata 4 miesiąc temu #413029 przez maja1982
iwonka - :)

gosia i smaka mi narobiłaś - ide coś szamnąc :)

magda - i jak??

zajrzeę poźniej

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka