- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Marta27
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

dawno mnie tu nie było natłok spraw związanych ze ślubem tak mnie pogrążył że nie miałam czasu tu zaglądać i do was pisać ale wszystko poszło gładko.
Hubert przeżył dzielnie dzień ślubu prawie nic się w tym dniu nie odzywał ale jak położyłam się spać to zaczął tak kopać że nie mogłam zasnąć.
Wczoraj byliśmy u pani dr mały waży już prawie 1,2 kg jest zdrów jak ryba a jeśli chodzi o tarczycę to pod koniec maja będę miała robione badania kontrolne związane z nią. Na razie biorę tabletki.
jeśli chodzi o przepuklinę to też mi się robi
Śliczne macie te brzuszki
My wczoraj odebraliśmy wózek i zawieźliśmy do teściowej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Czytając miałam oparta poduszkę o cycki, podniosłam się a tam taaaaka plama, tyle to mi jeszcze naraz nie wycielko :|
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

mi własnie cos mała buszuje w dole brzucha, a wczoraj to mnie tak w szanowna kopała albo boksowała ze chodzic nie mogłam (jakby mnie ktos pradem raził w szyjke hehe) teraz też zreszta cos w tym stylu świruje

a oto my dziś (28t)

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Skurcze macicy to ja mam co chwile nawet jak leże i się nie ruszam jest to nieprzyjemne zazwyczaj cała wtedy sztywnieje, ale nie mam żadnych bóli także podobno narazie jest ok.
Co chwile sobie uświadamiam i do mnie dochodzi, że za chwile będzie dziecko na świecie niby już mam prawie wszystko gotowe na jego przyjście, ale non stop z czymś panikuję zazwyczaj są to szczegóły typu w co ubiore dziecko w szpitalu itp. kiedy prać czy juz czy poźniej itp.
Jeszcze mam pytanko czy prócz proszku kupujecie tez płyn do płukania dla dziecka czy wogóle sam proszek ?
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
A jaki jest skutek po porodzie czegoś takiego? Czy dobrze rozumiem, że zostają wiszące fałdy skóry...?

A mnie dokuczają te skurcze przepowiadające... Wczoraj wieczorem były dość nieprzyjemne i nawet trochę bolały jak się brzuch napinał, więc od razu zaczęłam myśleć jak ja zniosę ból porodowy, skoro bolą mnie skurcze, które powinny być z reguły bezbolesne... Wzięłam na noc Nospę Forte, bo ciężko byłoby mi zasnąć. Na początku nawet nie wiedziałam, że to one, myślałam, że boli mnie żołądek, ale wyczytałam jakie są objawy tych skurczy i że dno macicy znajduje się u góry brzucha, więc już nie miałam wątpliwości, szczególnie, że raz bolało, za chwilę puszczało i tak ciągle...
Ja jestem zaskoczona, że Wy już macie tyle z wyprawki. Ja skompletuję ją dopiero w czerwcu, nie wcześniej. A mam na razie ciuszki, wanienkę, wózek, poduchę do karmienia i łóżeczko, bo od znajomych, ale jeszcze go na oczy nie widziałam w sumie, szlafrok do szpitala też mam, bo mama mi na urodziny kupiła. Całej reszty mi brakuje, a lista wyprawkowa długa...
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

waży 980 gram:) Zmykam się pakować

Miłego popołudnia !

- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziękuje za wszystkie ciepłe słowa:)
bea2a jaki piękny brzuszek, miałam taki w 12 tc;) ale fajnie bo nie będziesz się męczyć z ciążącym brzusiem

Marta27 witaj w gronie szczęśliwych mężatek;) duuużo miłości!!
emi87 śliczny brzus i piękny pokoik, swietne kolory:)
Qltoorka to całe zamieszanie tylko dla imienia Oskar?:/ troche to dziwne, i co zrobisz, zgodzisz się na takie rozwiązanie? Tylko żeby pozniej mały wiedział jak sie czyta i pisze to jego nazwisko;) Tylko pamiętaj że to musi być wasza decyzja i ty sama musisz byc do tego przekonana, rodzinie nic do tego;)
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1

A teraz siedzę i oglądam na tvn style położne

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Czy któraś z Was decyduje się na kosmetyki z firmy Nivea dla dzidzi???
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

My juz zaliczylysmy playgroup i basenik... bylam tez w lumpiei o dziwo wyszlam z 3 reklamowkami(w tym dwie dla mlodszej Pindolindy, trzecia dla Miss i kupilam sobie fajny plaszczyk oczywiscie w rosmiarze 8(mam nadzieje ze szybko schudne po ciazy

Teraz wszamalysmy obiadek i idziemy na male aaaaaaa
P.S a potem mialam prasowac ale mezus powiedzial ze bedzie ogladal mecz wieczorem to poprasuje(kochany wie ze to jedyna rzecz ktora wiecznie odkladam na pozniej-nienawidze prasowac

- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja na razie na brzuszku nie widze żeby mi się coś robiło niepokojącego, oprócz tego, ze rośnie

emi ślicznie pokoik wygląda

karolinap jeżeli chodzi o nivea to zwróć uwagę bo ja ostatnio na nie patrzyłam i one są po pierwszym miesiacu życia jak np płyny do kąpieli a mydełko już jest napisane że od pierwszych dni życia, chociaż nie wiem czy to zaszkodzi ale warto na to uwagę zwrócić www.nivea.pl/Produkty/Dla-dzieci-i-niemowlat
Ja dziś byłam u fryzjera i na zakupach, w końcu sobie coś kupiłam leginsy i 4 bluzeczki