- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ja nie miałam niestety tego szczęścia, łobuz nie chciał się pokazać, więc wciąż się zastanawiam jak też moja latorośl wygląda Ale już niedługo zobaczę go na żywo
osobka, ja niestety nigdy nie słyszałam o tym wózku...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Podaje linka do niani. Poza domem ten wynalazek przydaje się także na wyjazdach oraz jak przyjmujecie gości a maleństwo śpi w innym pokoju. Jak dla mnie przydatny gadżet.
allegro.pl/elektroniczna-niania-philips-...505-i3185205430.html
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jeszcze niepróbowałam ale sądząc po opiniach innych fajna firma. Póki co kupiłam z aventu smoczki, butelki i lektor.
Ciekawe jak się sprawdzi.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
niani też nie kupuję bo raczej nam się w naszym gniazdku nie przyda
Jamajka i siwa piękne brzuszki
solenizantkom życzę wszytskiego naj!
karolina piękne zdjecia jake wyraźne!
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak was poczytałam i kupiłam laktator Aventu, zobaczymy czy sie przyda, ale zawsze warto go mieć
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Ja mam zwykłą nianię BabyOno, działa nam już dwa lata i teraz pewnie posłuży też dla drugiego dziecka. Ogólnie ja polecam, bo człowiek jakiś spokojniejszy U nas się sprawdza od samego początku
Patrizia u mojego męża w pracy też taki zwyczaj, że kupują coś dla dzidzi, ale to zależy od preferencji 'rodziców' co im potrzeba. A ja w ogóle nie wiem co z takich gadżetów bym chciała, bo nianię, bujaczek, matę edukacyjną itp. mam po Lenusi
Zamówiłam dzisiaj większość brakujących wyprawkowych rzeczy.. zostały mi ręczniczki, smoczek, dostawka do wózka, nawilżacz, krem na słońce, kilka kosmetyków i proszek do prania. No i wizyta w aptece, ale tam też już drobiazgi Dziś aktywowałam sobie moją kartę apteczną z PZU i mam do wydania tam 200 zł, więc raczej się zmieszczę A po majówce chyba zacznę powoli prać ręczniki, kocyki, pieluchy, rożek, pościel do łóżeczka i kosza mojżeza odświeżę.. a ubranka zostawię na koniec czyli czerwiec. Powolutku będę się zbliżać do końca, mam nadzieję, że ze wszystkim zdążę i będę już tylko oczekiwać sądnego dnia
A kupujecie karuzelę nad łóżeczko? Lenka nie miała, podobno dzieci różnie reagują, jednym się podoba a inne w ogóle mają w poważaniu bujające się misie
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
A na tej stronie można pobrać taką książeczkę za darmo: www.fundacja05.pl/ksiazeczka.html
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
Joanna89 też dostałam takiego misia i zapowiedziałam moim psą że mają jej nie ruszać,no to se pogadałam bo zaraz mi jedna zwineła i poleciała pochwalić się teściowej
ale duże te dzieciaczki masakra,ciekawe któredy wychodzą...
Ja też mam czerwono-czarny wózek ale taki zastępczy,a mam go po chłopcu więc ja nie wiem o co chodzi że niby nie pasuje
magdalenagal ja kupię jakos nianię video bo mamy pietrowy domek a tylko na dole łazienkię,teściowa nieraz ma taki ból kolana że ciezko jej latać po schodach a jak bede sie kapać czy coś to przynajmniej będzie małą widzieć i niepotrzebnie nie latać po schodach
agusiaa26 jezu poidełko jak u mojego królika!!!
karolinkanice16 śliczne focie
NataliaK a gdzie widzieliście ten wózeczek,bo ja jakoś nie umiem na niego trafić aby na żywo oglądnąć
Jamajka karuzele zakupiłam u wszystkich koleżanek się sprawdziła więc mam nadzieje że u mnie też
A ja dzisiaj posprzatłam w domku,1 dzień sprzatania a po 2 dniach znowu bałagan-nie wiem jak ja to robie...
Potem miałam szkolenie kosmetyczne z oriflame to przynajmnie się dowiedziałam to i owo bo osatnio trochę zaniedbałam oriflame
no i jedna z mniej przyjemnych rzeczy to zmarła mi wczoraj babcia,mam nadzieje ze jakos wytrzymam i nie padne w kosciele bo czesto mi duszno
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
a ja karuzeli nie kupuje, też z powodu tego, że dzieci są rozproszone przez to ale z tym tak jak ze wszystkim każdy ma swoje zdanie
bea taką książeczkę kupiła mojemu maluszkowi przyjaciółka moja, podobno są super
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Siwa-wspolczuje-sciskamy mozno z calych sil(a u mnie w rodzinie jakis zabobon bo mowia ze ciezarnej nie wolno byc obecnej na pogrzebie...w sumie to nigdy nie interesowalam sie dlaczego pewnie jakas kolejna bzdura wymyslona przez babki )
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna