- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Jedna majóweczka z ognichem zaliczona Wybraliśmy się na wiochę do ekipy znajomych, których zaniedbaliśmy w ostatnich miesiącach. Było bardzo...macierzyńsko Trzy pary z małymi dziećmi, dwie ciężarówy, dwie bez "bagażu", więc pewnie ich nużyły te rozmowy Ja to się nigdy na takich imprezach nadziwić nie mogę, że najwięcej o dzieciach, porodach itp. rozprawiają wtedy...chłopy...
Joanna, piękny pokoik, ale jak na mój gust za dużo tego majtkowego rózu
emi, faktycznie cena tego laktatora bardzo przystępna... To mówisz, że cieszy się dobrymi opiniami? Chciałabym w tym miesiącu już się w laktator zaopatrzyć, bo mam zamiar w pierwszej kolejności skompletować torbę do szpitala.
Mam dziewczyny dylemat z badaniem określającym grupę krwi do szpitala... W ciąży nie robiłam go, tylko przyniosłam mojej gin wypis ze szpitala po poronieniu, gdzie jest wpisana moja grupa krwi i nawet jak pytałam lekarkę ostatnio czy mi zleci to badanie to powiedziała, że ten wypis wystarczy...hmm...a ja nie jestem do końca tego taka pewna... Nie wiem czy nie zrobić go wobec tego na własną rękę i mieć spokój, że mi w szpitalu będą robić problemy, że im cały wypis z innego szpitala przynoszę...
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo nbajpierw chciałam kupić laktator np medeli czy innej znanej firmy ale opinie były rózne. weszłam na ten i na prawde dziewczyny chwalą - podobno dobrze ciągnie, a jest tańszy bo nie płaci sie za marke.oczywiście jakas tam niezadowolona sie znalazła ale mniej niz tych "markowych" laktatorów. wole przetestowac ten i miec najwyzej stówke wyrzuconą w błoto niz kupic taki za 500 (na ktory mnie nie stac aktualnie zreszta) i pluć w brode ze tyle kasy poszło.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dla siebie samej dobrze jest mieć taki dokument, żeby zawsze pokazywać tylko grupę krwi a może niekoniecznie cały wypis ze szpitala, zwłaszcza w sprawach niezwiązanych z ciążą.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
dorkiszon fajny wózek a cena jeszcze lepsza,tylko nie wiem czy by mi do bagażnika wlazł u mnie każdy cm będzie się liczyć bo mam bagażnik wysoki ale na szerokośc lipa,a rozkręcać koła itd to masakra
Qltoorka jak już chcesz sama robić i płacić to zrób sobie od razu kartę z grupą krwi i masz to na lata
www.kartakrwi.pl/
robią takie cuda w szpitalach ale nie w każdym
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Siwa różowy mi się niepodoba, nie lubię tego koloru w wózku, jeszcze jak dzidzi dasz coś różowego do ubrania to wygląda jak cukierek:P
Wróciliśmy od babci i ze spacerku z psem.Objadłam się ciastem z brzoskwiniami a teraz smażę sobie parówki z serem
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Zrobiłam ciacho dzisiaj. Po kilku podejściach zrobiłam wreszcie kostkę alpejską. Całkiem dobre ciacho, chociaż mulące. Sebek dzisiaj dał mi w kość, większość dnia przeleżałam bo nie dalam rady chodzić, tak wierzgał. A o mojej szyjce to nawet nie wspomnę jak ją zmasakrował...
Mąż podniósł mi lekko ciśnienie, bo wolne dzisiaj ma i mieliśmy iść na spacer. Umowa była, że ja robię ciacho, a on jedzie auto umyć. Ja robiłam, on umył i pyta czy już idziemy. No to mówię poczekaj chwilę bo muszę kremówkę ubić i wstawić placka do lodówki. A on na to, że za chwilę mu się nie będzie chcialo iść...wzial szwagra i pojechali na mecz jakiejś miejscowej drużyny.
Teraz wrócili, zabrali mi pilota bo jakieś badziewie leci na sporcie i mówi żebym się nie gniewala ale nieważne co ogladam bo oni chcą mecz poogladac. No i co? I jajco, nieważne ze jeden wieczór w tygodniu chce film poogladac albo babski program. Codziennie jakieś mecze lecą a ja juz mam dość, jak nie oglądają to podpalają ps3 i tez grają w pilke! Nóż k.rwa ile można??!!
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa