- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Uniuni dzisiaj się już lepiej czuje. Nie boli mnie już nic, tylko mam dosyć silny katar. Obiadek zrobię bo sama muszę coś jeść a monsz jest na działce ze swoim ojcem i nie wiem o której wróci. Nie biorę leków. Tylko paracetamol brałam na zbicie gorączki. Poza tym herbatki i naturalne witaminki.
Miłego dnia brzuchatki kochane
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Bebetto ma moja sąsiadka, szary z biały stelażem, dość fajny, ale wydawał mi się taki ogromny przy mnie
Ale nie powiem, ładni się prezentuję. A Ty jaki masz model ?
www.ewozki.eu/public/assets/Bebetto/Luca/2.jpg
- karolcia84
- Wylogowany
- gaworzenie
mam ten model i kolor fioletowy bardzo fajny lekki jest przedewszystkim
a powiedzcie mi czy do wózka się kupuje pościel , bo ja już zdurniałam i nie pamiętam z tego co mi ie wydaje to dla mojej pierwszej miałam pościel ale wogole mi nie była przydatne lepiej mi kocyki się przydawały , ale zastanawiam się nad tym prześcieradełkiem na materacyk w wozku i nie wiem teraz
tak ten model co podalas jest ogromny )) widziałam go tez w sklepie i ta gondola taka duuuza )) ale ładny tez materiał ma taki ale dzins
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja pościeli nie kupuję, będę mieć kocyk , jakoś pościel w wózku mi się nie podoba, a na chłodne dni jakiś śpiworek:)
Szczerze to my urodzimy w lipcu i też duża gondola by się przydała,jednak trzeba wozić przynajmniej do marca w gondoli...ja jeszcze na 100% nie jestem zdecydowana, tak na poważnie zajmę się wózkiem pod koniec czerwca.
- karolcia84
- Wylogowany
- gaworzenie
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolcia84
- Wylogowany
- gaworzenie
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
Śliczny pokoik,żałuje że nie mamy miejsca aby naszej małej zrobić takie cudo,nawet mi fotel nie wejdzie do sypialni
- Milka
- Wylogowany
- gaworzenie
jestem z styczniowek 2013 a w sumie rodziłam w lutym ( tak sie przeciągło ) Mam do sprzedania ciuszki dla dziewczynki różne w rozm 56 i 62 . Jeżeli któraś z Was była by chętna na zyczenie moge podesłac fotki na e-mail bądz wstawić tu u Was , jeśli byłybyscie chętne prosze o prywatną wiadomośc co jest potrzebne to skompletuje i wycenie , ubranka mamy zadbane moja niunia urodziła sie z waga 4020 g i 59 cm wiec w niektórych ciuszkach 56 była dosłownie raz czy dwa .
Pozdrawiamy was z Milnką goraco i życzymy póki co zdrówka a w lipcu szbkiego i bezbolesnego rozwiązania
Ps. Co do wóżków w przystepnej cenie 3w1 my zakupiliśmy Tako jumper x i bardzo sobie go chwalimy
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
wczoraj do wieczorka w pracy i wreszcie zasłuzo ne wolne dni achhh dziś juz dwa pranka zrobione i miałam robić w ogródku ale cóz...pogoda nie nastraja wrrr za to czeka mnie odkurzanko hihi i bede dzis robic na obiad domowy a'la kebab hihi
magdalenagal buahahaha sie obsmiałam z tych ogórków
ja kupiłam nainie z babyone przystepna cena i u szwagierki świetnie sie sprawdziła
a laktator biore ten sisibabycare.pl/pl/sklep.html?page=shop....=33&keyword=laktator lub ten sisibabycare.pl/pl/sklep.html?page=shop....id=92&category_id=35 . czytałam o nim opinie i na prawde sobie ludzi chwala. przy tym nie sa drogie i gdyby cos nie wypalilo z karmieniem (tfu tfu) to przynajmniej nie wyrzuce piec stów w błoto
patrysia i agniesia sto latek ode mnie spóźnione!! wszystkiego naj kochane, szybkich porodów, słodkich różowych bobasków i samych powodów do radości
Joanna ale swietne te zdjęcia ze szpitala! jakie bobaski słodkie za 2 mieszki bedziemy takie miec
och jaki bialutki ten pokoik! ale bardzo ładny
karolcia dobrze ze przeszło ale jak masz duze obawy lepiej iść do lekarza lub szpitala. dla mnie osobiście w tym temacie nie ma zartów i jak sie ma mozliwość lepiej sprawdzić.
ja pościeli do wózka nie kupuje - wystarczy kocyk i flanelki na lato połoze ceratke pod pieluche i juz
karolinkanice piekne zdjecia!! alez fotogeniczny chłopak
NataliaK mąż oszalał hehe ach te chooopy
jamjaka ja sama robie karuzele - kupiłam recznie szyte sówki a stelaż dostane od znajomej zawsze moge potem przerobic na cos innego
siwa moje kondolencje.
patrysia ja wziełam - gryka-pianka-kokos i taki grubszy, porządniejszy zeby sie zaraz nie wygniótł...
karolinkap trzymaj sie kochana. widać trzeba było dac upust emocjom. ściskam mocno i trzymam kciuki :*
bea musisz mu powiedzieć (nie wykrzyczeć, nie chrzanić itp) bo faceci tacy niedomoślni są (niestety ) a my zawsze do usług-wyżalać sie ile wlezie bo wtedy człowiekowi lżej no i dobrze ze schodzi juz ciebie to choróbsko
kasiak tez widze powoli szał szykowania domu na przyjście maluszka ja tez mojemu zapowiedziałam ze ma teraz byc pod reka - nawet tel ostatnio jak odebral ode mnie to pod prysznicem był hehe wytłumaczyłam mu moje obawy itd i zrozumiał ja z moim na szczęscie nie mam takich problemów choć jutro grill wiec....
ufff sie rozpisałam
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna89 mój mąż gdzieś wypatrzył tą hurtownie w Zarach i zastanawiamy się czy warto tam pojechać,w sumie w końcu prawie byliśmy zdecydowani na Graco Symbio ale ten Quinny Mood za nami chodzi i w końcu nie wiem jaki model... a tego drugiego na żywo nie widziałam
Śliczny pokoik,żałuje że nie mamy miejsca aby naszej małej zrobić takie cudo,nawet mi fotel nie wejdzie do sypialni
Polecam hurtownie jest świetnie wyposażona, quinny stoi czerwony za 2900 ,3w1, ja chcę go kupić, ale mam dylemat czy gondolka mi starczy do marca... nie jest ona za duża, chociaż znajoma spokojnie woziła od czerwca do lutego synka. Na żywo jest fajny, chociaż ja chce beżowy z białym stelażem i wtedy jest na zamówienie...Jeszcze czekamy:)
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja kupuje ten wózek, bo ma wszystko czego potrzebuję.