- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
karolinap Ja miałam niedoczynność i pytałam się dwóch lekarzy, bo tez nie wiedziałam przez jakieś 5 miesięcy o niedoczynności, czy cos sie stanie z dzieckiem i powiedzieli mi , że nic sie nie stanie , bo dziecko ma swoją tarczyce i wytwarza swoje hormony tylko, że lepiej brać te tabletki hormonalne wiadomo. Ważne , że teraz dziecko jest zdrowe i nie ma jakiś upośledzeń przez niedobór hormonów, że urodziło się zdrowe.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Magdalenagal, widziałam Twoje zapytanie na FB do Ikei... Aleś mi pomysł podsunęła, bo ja miałam upatrzone żyrandole w Ikei i cholercia...ni ma ich
Dorkiszon, Tyś to jest nieoceniony informator na temat nadchodzących promocji W najbliższy poniedziałkowy ranek czeka nas dzięki Tobie maraton po Biedronkach i Lidlach Nie wiem jak w innych, ale u mnie to potem jest tak wszystko przebrane, przekopane, że nie ma siły-trzeba rankiem okupować drzwi
P.s. Łoo jejciu...i pykła mi setka w pasie....
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ostatnio robie zakupy w Lidlu więc biorę gazetki, a o Biedronce znowu informuje mnie siostra męża. Do Biedrona wybieram się po koszule nocne jak jeszcze będą tez u nas przebieraja ostatnio upolowałam spodnie dresowe rybaczki przyszłam to już zostały 2 szt. i to jak na słonia.
Robie już ostatnie pranie dla dziecka i koniec no chyba, że jeszcze ktoś mi cos da, bo ja juz nie kupuje ubranek.
No i na łobiad cyce z kurczaka zapiekane z cebulą i sosem majonezowo-musztardowym zoabczymy co to wyjdzie za cudo.
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Co do pieluszek to kupię Pampers rozmiar 1 małą paczkę i rozmiar 2 większą, co do HUGISÓW to tak jak Jamaica bodajże pisała, to moja siostra też mówiła że są one bardzo sztywne i jak dla niej to najgorsze pieluchy...
Do kąpieli to napewno emulsja olilatum na początek, nie ukrywam że też troszkę z wygody bo po tym nie trzeba natłuszczać skóry dziecka... szczególnie w lecie nie bardzo widzi mi się smarować Młodego jakimiś oliwkami itp...
Ja zrobiłam już trzy prania dla Małego i jeszcze końca nie widać ...
A ja we wtorek wizyta, usg i ktg już nie mogę się doczekać
miłego dnia
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeśli chodzi o tarczyce to ja mam niedoczynność i biorę na to tabletki i w maju mam zrobić badania kontrolne może udało mi się tego cholerstwa pozbyć.
askan2 ja również mam wizytę we wtorek razem z usg i ktg mam nadzieję że tym razem mój mały łobuz nie zwali mi z brzucha tych czujników.
Ja prania nie zaczęłam jeszcze zastanawiam się cały czas jaki proszek wybrać Jelp czy Lovelę może mi poradzicie.
A pieluszki planuję kupić na początek pampersy ale 2 a potem Dada lub te z Rossmanna
Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam trochę kosmetyków dla Hubcia postawiłam na te z Rossmanna i dostałam kartę Rossnę
Dziewczyny z Poznania jeśli chodzi o warsztaty Mamo to ja to jeszcze nie wiem czy pójdę ale z chęcią bym się jeszcze raz z wami spotkała przed rozwiązaniem.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Pierwsza lipcówka się rozpakowała!!!!!!!!!!!
latte84 urodziła!!!!!
Gratulacje dla Mamy!!!
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dlatego trzeba być juz spakowanym, bo nigdy nie wiadomo.
No to GRATULACJE !!!!!!!!!!!!! Dla Olka chyba, że cos się zmieniło.
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Gratulujemy Z tego wszystkiego nasza lipcówka została majówką Miejmy nadzieję, że wszystko z Malutkim dobrze
Dorkiszon dzięki za info w sprawie Lidla, bo właśnie na poniedziałek planuję splądrować Biedrę, Rossmanna, Lidla i Pepco, więc te promocje akurat mi pasują, bo chciałam Jelpa w dobrej cenie
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Mimo wszystko jestem z niej dumna, hehe kombinatorka po tatusiu.. zawsze sobie poradzi i jaka zaradna
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Mu się też koło tyłka zapaliło bo ja przy was to w szczerym polu nie poprane o prasowaniu juz nie wspomnę a reszta to juz wogole. Planowałam wziąć się do roboty jak przestane pracować... Mam nadzieje ze moja tancerka wytrzyma jeszcze parę tygodni