BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #648669 przez dorkiszon
Lacrijka to super , że wszystko OK tak sobie teraz pomyślałam, że ładne to musi byc wyzwanie dwa maluchy naraz ja z jednym nie wiem czy dam rade, a co dopiero dwa :D no, ale jak bym musiała to też bym pewnie dała radę :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #648670 przez dziubasek
Lacra no malenkie nie sa ;) beda zdrowe cinki :laugh: w twoim przypadku to i tak dobrze ze sa duze bo bedziesz miala cc i nie bedziesz musiala sie meczyc :)

11 lata 8 miesiąc temu #648675 przez siwa342
Lacrijka super:) no nie takie malutkie i jeszcze 2 ci sie tam mieszczą :)

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #648678 przez Lacrijka
dziubasek napisał:

Lacra no malenkie nie sa ;) beda zdrowe cinki :laugh: w twoim przypadku to i tak dobrze ze sa duze bo bedziesz miala cc i nie bedziesz musiala sie meczyc :)

Tak czy siak miałabym cesrakę.. Juz mam obgadana z ginem o ile coś nas nie zaskoczy (odpukac) Mam argument który świadczy na moja korzysc - ostatni przypadek z Opola..Przykre to ale na nim będę bazowac jak nie będą mi chcieli zrobic cc jak trafie na oddział a nie bedzie mojego doka.. Ale mam nadzieje ze wszystko pojdzie zgodnie z planem. Od dzis leże i pachne :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #648703 przez dziubasek
Lacra mi sie wydaje ze po tamtej tragedii zadnej ciezarnej w ciazy mnogiej nie odmowia cc... trzymam kciuki zebys wytrzymala jak najdluzej :laugh: ...

11 lata 8 miesiąc temu #648741 przez Qltoorka
Lacra, ale duże nasze Lacriuszki :) To co, jeszcze miesiąc tylko i będziesz tuliła obie? :)

karolinap, no z ciekawości zaczęłam szukać jakichś informacji na temat tej Ziajki, o której piszesz....
Czy to ta? Opinie ma faktycznie świetne
www.bangla.pl/opinie/p2061/ziaja-ziajka-...owlat-natluszczajacy
Jeśli to ten to mam dwie małe próbki :)

11 lata 8 miesiąc temu #648758 przez NataliaK
Lacrijka super wieści dziewczynki zdrowo rosną oby tak dalej :) i dokładnie tak jak mówisz leż i pachnij żebyś je ładnie donosiła :)

11 lata 8 miesiąc temu #648760 przez Lacrijka
Nie nie nie, one maja siedziec jak najdłuzej, minimum ten miesiac dobrze bedzie jak posiedzą a im dłużej tym lepiej..
Dzisiaj eMak przywiózł wózek, jutro go poskładam i posram sie ze strachu pewnie haha że to juz :silly: :silly: :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #648803 przez karolinap
Qltoorka Dokładnie to nie wiem czy to ten ale po opisie mógłby się zgadzać. Najwczesniejsza opinia o nim jest zapisana 4 lata temu wiec moze i to nie jest nowy produkt na rynku tylko mało jeszcze popularny :) ale opinie jak widać same pozytywne :)
Z zawodu jestem technikiem farmacji wiec uczyli mnie ze leki i kosmetyki jak ktoś coś nowego wynajdzie to wiadomo jeśli się sprawdzi, przyjmie i zeby mógł zarobić to ma "prawa autorskie" i nie można go podrobić przez kilka lat w zależności od leku czy kosmetyku. Moze w końcu minął ten okres ochronny dla Oilatum i Ziajka go podrobila cichaczem :)
Dla pewności zapytam kuzynkę niech się tam dowie czy to o ten chodzi ;)

11 lata 8 miesiąc temu #648806 przez agusiaa26
Latte Gratulacje!!!
Ale świetna nowina, dużo zdrowka dla kruszynki i mamy:)

Dziewczyny ale rosniecie, slicznie wygladacie:)

Co do ziajki to muszę zgooglowac temat bo nie slyszalam o tym produkcie.

Dobrej nocki Mamki

11 lata 8 miesiąc temu #648811 przez siwa342
Joanna89 możesz mi podac namiary na ta hurtownie gdzie jest ten wozek quinny??

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #648813 przez Joanna89

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #648841 przez !sylwia!
o ja cie nadrobiłam około 90 stron w 3 dni i niezłe natężenie informacji.
gratulacje dla latte kurcze nie sądziłam, że której z nas tak szybko pójdzie.
to mi uświadamia w jakiej czarnej dupie z przygotowaniami jestem bo kompletnie nic nie ogarnięte bo przecież jeszcze sporo czasu.
bea kurcze jaki ty masz malutki brzuszek ja taki to ze 2 miesiące temu miałam, a teraz to się kulka zrobiłam
co do pieluch to ja na razie będę przy pampersach, a później zacznę testy na żywym organizmie. Słyszałyśie o serii penaten dla dzieci bo ostatnio to wypatrzyłam w superpharm i nie wiem czy są one ok bo pamiętam je jak przez mgłę jak mój brat był mały ale później już nie.
we wcześniejszych postach natknełam się na rozmowę o nie ustępowaniu miejsc, kurcze jak na razie miałam tylko jedną akcje w autobusie siedział sobie c... i się gapił na brzuch jakbym go zaraz zjeść miała i coś szeptał pod nosem ale miejsca nie ustąpił (choć słyszałam o różnych akcjach o które w wawie nie trudno a najgorsi są typowi "warszawiacy" którym się wszystko należy a to chamy zwykłe i powiem szczerze ludzie na wsi mają więcej ogłady niż oni), ale poza tym to ok najczęściej ustępują kobiety 40-50 lat, o i facet raz w metrze, a młodzi w sensie koło 20 udają że są niewidomi.
co do wózka to kupuję od koleżanki x landera xq, wygodny, niecały rok użytkowania i cena spoko bo za cały komplet z lepszym fotelikiem tylko 1000zł, ona zmienia na małą spacerówkę bo jej mama jakąś extra przysłała.
lacryjika trzymaj się w 2 paku jak najdłużej na pocieszenie znajoma mamy urodziła bliźniaki w 38 tyg tylko narzekała że pod koniec to lipa z oddychaniem i później z brzuchem ale to dawno temu było i jeszcze kremów na rozstępy tak nie było.
wiecie co wstyd się przyznać ale do tej pory nie ogarnęłam wstawiania zdjęć na forum, pomocy.
no a poza tym to super brzuszki wszystkie na nowych zdjęciach były rośniemy w siłę i potęgę.
pozdrawiam i życzę udanego dzionka.

11 lata 8 miesiąc temu #648853 przez carmelove
hej,

staram się regularnie czytac, ale jakoś weny brak.

Gratuluję pierwszej lipcóweczko-majóweczce :)

i super, że z naszych bliźniaczek lipcowych już takie duże babeczki!

ja od 5:30 spac nie mogę i ogarnęłam cała chatę.... B)

Karolina, jak tam po przeprowadzce? Tęskno za rodzicami, czy ulga?
Mnie to czeka, mam nadzieje, ze niebawem, bo już w sumie prawie połowa maja :ohmy:

PS piękne okrąglutkie brzuszki

Ania - nasza dziewczynka !

11 lata 8 miesiąc temu #648946 przez magdalenagal
Cześć Dziewczyny,

Biorę się za sprzątanie żeby trochę zająć myśli.
Od kilku dni wieczorami miewam doły. Normalnie wyję ale nie wiem czemu. Wiem że huśtawki są normalne na sam koniec. Ale ja mam roller-coaster. No i dziś już mam od rana, bleee.

Miłego dzionka :kiss:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka