- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Podsumowując - bardzo ciesze się z tej przeprowadzki to byla dobra decyzja
Jeszcze mam taki plus ze w mieście do którego się przeprowadziłam pracuje moja mama wiec prawie codziennie będąc na zakupach do niej zaglądam, pogadamy wiec nie zdążymy zatesknic Tata zadzwoni czasem wieczorem a relacje co u nas zdaje mu mama która jest na bieżąco
To chyba tyle.
No tak, to juz maj wiec coraz mniej czasu macie na przeprowadzkę ale na pewno w trójkę będziecie juz na swoim
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
ja dzis pracowicie - na 12sta do pracki i do wieczora... jakos damy rade, to ostatnie takie dłuższe posiedzenie...potem juz tylko po 3-4h i od czerwca urlop dziwnie jakos tak ale juz mi sie chce...
Lacrusia no to kawał dziewuszek z nich to w zasadzie został ci miesiąc, półtora? juz cos wiadomo o terminie? odpoczywaj teraz duzo :* ależ cie podwójne szczęscie czeka
sylwia cos slyszałam ze d penaten ma dobry krem do buźki.
zeby wrzucic fotke musisz ja zmniejszyc do 150kb, i jak piszesz posta to masz niżej "dołacz obraz" i tam wrzucasz foteczke klikasz dalej i masz pos ze zdjeciem
magda ty i dół? nu nu nu przejdzie miejmy nadzieje (moze dobre lody albo jakas przyjemność dla siebie pomoże?)
karolinap dobrze, ze juz samopoczucie super
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Melduje sie po wizycie u lekarza Z Małym wszystko ok, serducho bije 128 razy na minutę i jak zwylke nie chciał sie dać zbadać bo sie kręcil i wiercił i kopał lekarza. Moje wyniki też ok, cukier niby w normie, trochę hemoglobina za bardzo spadła, dlatego przez dwa tygodnie muszę łykać żelazo. Reszta zaleceń lekarza to bardziej przyziemne sprawy czyli nie przemęczać sie, więcej odpoczywać, mniej chodzić na dłuuugie spacery, tylko krótkie i w towarzystwie, bo nigdy nic nie wiadomo co może sie zdarzyć i siedzieć jak najwięcej z nogami w górze. Kolejna wizyta za 4 tygodnie dopiero a za dwa tygodnie usg Tylko jak tu zastosować sie do zaleceń jak remont w pełni?
No i z bardziej przyjemnych spraw, to od ostatniej wizyty czyli przez 3 tygodnie przytyłam tylko pół kilograma a w pasie sie znacznie zwiększyło, juz 105 cm
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tak pisze ale sama czasami bym np udusiła mensza albo wysłała go gdzieś w świat- na szczęście szybko mi to mija
karolinap święta racja, nie ma to jak samemu mieszkać, chodzić na golaska, kochać sie gdzie chcesz i kiedy chcesz, tylko te opłaty człowieka dołują ale co tam, nie ma nic za darmo
kaska1982 widze że nie tylko ja spodziewam się małego, kochanego łobuziaka co do zaleceń to pamiętaj o nich, nie przemęczaj się- chociaż jak masz remont to będzie Ci bardzo ciężko ale pilnuj się mamuś
a ja z rana myślałam że zejde, listonosz przyniósł mi świadectwo pracy... myślałam że padne i że już jestem bezrobotna, ale całe szczęscie to świadectwo jest za poprzedni okres pracy... ehh ale adrenalina była
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My rano byliśmy na basenie:) Umyłam okna i odpoczywam zajadając się bułką z nutellą
Piękny słoneczny dzień
Kaska - super,że z maleństwem ok
U mnie 94cm ale 3 tygodnie temu było 90 więc rooooooooośniemy
Kupowała któraś coś w Biedronce z nowej gazetki ?
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
aż się płakać chce
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.radio90.pl/tragedia-w-jastrzebiu-pom...iostry-nie-zyja.html
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
u mnie piekne slonko pranko zrbione i ciuszki malego juz wisza na balkonie i sie susza o 15 wizyta moze maly pokaze w koncu mamusi swoja buzke
joanna ta nowa gazetka to sie od poniedzialku zaczyna wiec ja bede okupywac ja juz przed otwarciem bo pozniej ewnie nie miala bym juz po co isc.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzis oddałam mocz bo sie przestraszyłam tym ciśnieniem i puchnięciem stóp zobaczymy - oby nie było białka, dziś jest chłodniej stopy też mniejsze ale ciśnienie niezbyt dobre
Miałam prasować - ale boje się przez te skoki cokolwiek robić choć sterta ciuszków jest moze choć trochę ponadrabiam.
o Boże co za bestialstwo!!!!
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Magdalena, a Tobie co się dzieje? Co Cię tak kochana przerasta, że dołki łapiesz...?
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Mnie chyba roboty i zajęć brakuje jak zaczęłam sprzątać tak przestałam myśleć o tym co mnie faktycznie może przerastać otóż- zostanę Mamą (odkrywcze)i chyba zaczynam się stresować czy się nadaję (ten temat wraca jak bumerang ) poza tym jak mawia mój Ślubny, nie powinnam czytać za dużo a teraz jeszcze mam czas więc czytam nawet w kibelku a że książki są różne to i milion durnych myśli w głowie. Ale w 15 minut (mniej więcej) poskładałam się do kupy i już jestem nówka sztuka
Teraz uciekam się zbierać bo zadzwoniła moja najlepsiejsza koleżanka i przed rozładunkiem jeszcze zdążymy się naplotkować.
Buziole dla Was i przesyłam nadmiar dobrej energii
A co do artykułu który przywołuje Sylwia- zastanawiam się co zrobią ludzie żeby nachapać się forsy. Na prawdę już chyba wszystko przerobiliśmy (łącznie z bieżącym tematem). Ale mam cały czas teorię że te wszystkie akcje mamy dzięki choremu ustrojowi w naszym kraju.