BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #647565 przez bea2a
America ten zielony czy limitowany?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #647585 przez NataliaK
limitowany :)

11 lata 8 miesiąc temu #647587 przez bea2a
Limitowany ma ładny kolor ale faktycznie jest trochę jasny i może się szybko brudzić. Ten drugi też jest całkiem ładny, więc z praktycznego punktu widzenia wybrałabym ten śliwkowy :)

11 lata 8 miesiąc temu #647604 przez patrysia305
ja dziś 2 pralki ale jestem od 7 na nogach bo jeszcze endokrynolog dziś był, także zaraz relaks w wannie, a jutro poprasuje.

Co do koloru wózka wg mnie bo widziałam go na żywo ten śliwkowy jest bardzo ciemny, troche bałabym się że za ciepło możebyć w lato

11 lata 8 miesiąc temu #647609 przez moonia154
NataliaK mi się podobają oba kolory, normalnie wybrałabym fiolet, ale po dzisiejszym odwiedzeniu sklepów, skłaniam się również ku odcieniom ziemi... :)
Byłam wczoraj u mojego gina z wynikami cytometrii i w pierwszej kolejności spytał mnie, po co kazał mi zrobić to badanie. Bez komentarza :unsure: Odpowiedziałam mu, że to on jest lekarzem ;) A ponieważ wyniki "takie sobie", tzn. mam dużo bakterii, to przepisał mi Urosept 3x2 tabl. Nie wiem o co kaman, ale powiedział, że po nich powinny mi te bakterie zniknąć.
Dziś natomiast byłam z małżonkiem na usg :laugh: Niestety, nie dostaliśmy fotosków, bo dzidziuś już za duży :unsure: Ale wszystko super- jestem w 31tyg1dz, maluszek ma 291mm i waży 1500g. Wg tej tabeli, to chyba norma :blush:
Po badaniu wybraliśmy się na spacer tropem dziecięcych gadżetów i "przypadkiem" kupiliśmy łóżeczko, materacyk, poszewki, rożek, no i moskitierę ze stelażem.Oglądaliśmy wózki dla bobasków i muszę przyznać, że nawet spodobały mi się brązy i beże. Fiolet też jest ok, ale teraz to nie wiem... Pościel dla małego wybraliśmy w zieleni (też jakoś tak spontanicznie). Jeśli zaś chodzi o łóżeczko, to wystąpił tylko jeden "malutki" problem. Otóż, po przyjezdzie okazało się, że nie dołączono śrub, kluczyka imbusowego, ani też nie ma wyjmowanych szczebelków. No więc jutro znowu musimy jechać... :angry: A już mąż się podjarał na montaż łóżeczka... :(
P.S. Nie wiem czemu, ale wszyscy mi mówią, że jak na 31. tydzień to mam duży brzuch :huh:

11 lata 8 miesiąc temu #647610 przez magdalenagal
Śliwkowy- widziałam wszystkie na żywo :-) ja jasnego bym się bała bo nie mam szczęścia do jasnych rzeczy ;-)

11 lata 8 miesiąc temu #647612 przez bea2a
Mi osobiście podoba się ten zielony, więc to kwestia gustu. Ale skoro ten śliwkowy taki ciemny to może faktycznie działać jak czarny kolor. Bierz jasny, najwyżej będziesz go częściej czyścić :)

11 lata 8 miesiąc temu #647614 przez agusiaa26
Też jutro kupie aspargin:)
Natalia mi osobiscie bardziej podoba sie ten limitowany America bo europa to sliwka jak dla dziewczynki, ale to tylko moja opinia;) sama czekam na wozek mój kolor to szary:)

Aha no i sukces-skonczylam prasowanie :laugh: mebelki przyjda w nast tygodniu i w koncu wszystko będzie na swoim miejscu :)

11 lata 8 miesiąc temu #647624 przez patrysia305
dziewczyny jakie wózki kupiłyście ?

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #647628 przez magdalenagal
Ten czerwony. Już czeka na lipiec :)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #647630 przez bea2a
Ja mam od szwagierki Deltim Focus. Nie ma już tego modelu w sprzedaży ale jest nowszy.

Ja mam taki kolor:

i do tego fotelik samochodowy:
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #647632 przez Qltoorka
Matko święta, agusiaa26, RELANIUM???? Toż to silny lek na uspokojenie... Wcale się nie dziwię, że Ci go w aptece sprzedać wcześniej nie chcieli... Rób jak uważasz, ale ja bym go nie brała... Mój mąż go brał na uspokojenie i dał mi dwie tabletki przed stresem ślubnym trzy lata temu... Tak mi się kręciło po nim w głowie, jakbym była naćpana. To naprawdę silny lek uspokajający...

11 lata 8 miesiąc temu #647633 przez agusiaa26
Patrysia kupiłam wózek Lupo firmy Baby Design, macalam kilka razy, duza gindola i najważniejsze duże siedziało w spacerowce, to ważne bo gondola bedzie nam służyć do grudnia a pozniej spacerowka, myślę ze niunio spokojnie zmieści się w niej w kombinezonie. Czekam na niego miesiąc bo już w sklepie go nie było, tak im schodzą;) Polecam:)

11 lata 8 miesiąc temu #647638 przez agusiaa26
Qltoorka no wiem mega suchar z tym lekarstwem, lekarz ni mowil ze bede po nim ociezala itp ale wiem tez ze glupi nie jest, zastepca dyrektora mojej placowki, ginekolog, anestezjolog. Zapytam go za tydzien na wizycie ale narazie- też dzieki i wam do ust tego leku nie wezmę!!

Co do piwka to nie będę pic, karmi na szczęście mi nie smakuje, dzis kupiłam ale szczerze to wole coca coli się napić:)

11 lata 8 miesiąc temu #647644 przez dorkiszon
UniUni gdzieś wyjechała? Ciekawe czy żyje ?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka