- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Od kiedy zrobiła się ładna pogoda przeżywam nalot komarów. Co za morduje jedną gadzinę to zaraz następna mi bzyka koło ucha w zeszłym roku w mieszkaniu latało może z dziesięć przez całe lato, a teraz w ciągu dwóch dni ubiliśmy tyle samo. Mam nadzieję, że to tylko przejściowe...do tego skądś wylazły świeżo wyklute pajączki i oblazły mi okno jak ja nie na widzę robali no może poza biedronkami
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Poza tym zrobiłam dziś duże zakupy: laktator z pojemnikami na mleko, butelka Avent, smoczek z zawieszką Avent, Niania Avent, szczotka do czyszczenia butelek i aerozol do noska z wodą morską i wszystko u jednego sprzedawcy, który ma super duży wybór. Polecam allegro.pl/listing/user/listing.php?order=qd&us_id=21702176
Dzwoniła też teściowa, że nie mogła się oprzeć i kupiła nam rożek, poduszkę i kołderkę do wózka i matę do zabawy dla małej. Ciekawa jestem jak to wszystko wygląda. Najbardziej interesuje mnie rożek bo ja mam zupełnie inny gust niż teściowa i boję się, że może mi się nie podobać - trzeba będzie zrobić dobrą minę do złej gry
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zmykam bo chcę jeszcze poćwiczyć i zrobić sobie peeling całego ciała
Rano niestety muszę wstać koło 7 no i znów zaczął padać deszcz...
miłej nocy mamcie:) Śpijcie dobrze
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
bea to ale zakupy dziś spore same konkrety wykosztowałaś się
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Mieliśmy w poniedziałek takie wstępne spotkanie na Szkole Rodzenia i położna juz omawiając o czym bedzie mówić na poszczególnych spotkaniach zaznaczyła, ze lepiej odmówić sobie kilku gadżetów które nas kusza w sklepach bo są kolorowe i przyciągają uwagę, a za te pieniążki zakupić dodatkowa szczepionkę
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
A mężuś wyjeżdża na pięć dni, więc w razie czego sprzedażą musiałabym się ja zająć! A ja nie mam pojęcia jak się za to zabrać! Ja jestem od tych wszystkich formularzy i papierków, a nie od gadania o parametrach auta. To nie na moje nerwy...dobra idę dołączyć do męża, który po prostu poszedł sobie spać i zostawił mnie z tym samą...
Dobranoc
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
u mnie dziś słoneczko i piknie ogólnie w planach mam posadzić róże i zrobić obiadek. chyba sie tez wybiore do rossmanna i do apteki bo ostatnie wyprawkowe rzeczy
ja ruchy licze tak poprostu - rano i wieczorem i żeby było minimum 10 (limit 2h - mojej zajmuje to max 10 minut hehe). a wczoraj tak wierzgała,że mąz sie smiał że konkretne przemeblowanie tam robi haha
kasiak wszystkie saleją, sprzątają, pucuja - do lipca to sie każdy kąt bedzie błyszczał hihi
ojeju jaka słodka piłeczka!!!!! ślicznie!
Joanna śliczne zdjecie - i ta trawka mmmm piękny brzuś
siwa my sie chcemy wybrac za tydzień na porodówke - obejrzeć (choc juz widziałam bo byłam przy porodzie) i wypytac co trzeba co nie zeby potem nie było
jesli chodzi o szczepienie zdaje sie na mojego lekarza dziecinnego - on jest specjalista ja nie bede udawać mądrzejszej od kogos kto zrobił studia medyczne i ma ze 20 lat do swiadczenia. jakbym nie zaszczepiła i cos by sie stało to doiero bym sobie pluła w brode. a ten lekarz jest taki ze np antybiotyk to ostateczność. wiec nie przepisuje wszystkiego co tylko na rynku mozliwe
dziubasek oj ciężko ci będzie te kilka dni bez tej twojej małej księżniczki
też widziałam te kosze w położnych okazalo sie ze moja koleżanka ma i mi pozyczy - na pierwsze 3 mieszki jak znalazł! ciesze sie ogromnie
bea kochana wazne ze teściowa sie tak angażuje nawet jak nie trafi w gust to miłe
no konkretne zakupki jakiiii boski ten komplecik jak ja uwielbiam te stópeczki w spodenkach achhhhh
patrysia no jeszcze nie puchne (chyba) ale zgłos to lekarzowi na wizycie na te opuchniecia trzeba uwazac. połóz sie z nogami do góry i odpocznij