BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #645569 przez magdalenagal
Joanna no masz szczęście że się odezwałaś :-)
Cieszymy się że masz się dobrze :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #645576 przez Joanna89
spokojnie hihi podczytuję Was także jestem w miarę na bieżąco :)
Nastała taka pora,że całe popołudnie az do wieczora spędzam z pieskami:)
U nas nie daleko wydarzyła się tragedia z psiakiem mówili dziś o tym na polsacie..

zorydlazwierzat.cba.pl/index.php/teja-amstaf-os-gwarkow/

11 lata 8 miesiąc temu #645582 przez karolinap
Mnie narazie tylko jeden pan przepuścił w kolejce na lotnisku :)

Ale pani w weekend w JYSKu poleciła Nam kredę do pisania kolorowa, wiec my: ze dziękujemy :) a ona: No tak, jeszcze nie w tym roku. Ale w przyszłym moze się przyda.
Zapłaciliśmy za zakupki i dodała, ze życzy zdrówka i szczęśliwego rozwiązania :)
Milo mi się zrobiło :)
Jeszcze dumniej wystawiłam brzucho do przodu :D

11 lata 8 miesiąc temu #645591 przez Joanna89
karolipnap no czasem zdarzą się tacy mili ludzie:) ja w sumie wszędzie jeszcze funkcjonuję wiec nie wymagam jakiegoś specjalnego traktowania.
No ale nie powiem miłe to jest

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #645608 przez magdalenagal
Nie jestem specjalnie miłośniczką zwierząt ale jak ktoś robi taką krzywdę to uważam że powinno mu się oddać tyle samo!

11 lata 8 miesiąc temu #645627 przez agusiaa26
Joanna ja tez dobrze funkcjonuje ale nie o to chodzi, chodzi o samo zachowanie i podejście ludzi do kobiet ciężarnych.
W ikei stalam w kasie z pierwszenstwem dla ciazowek ale wszyscy jakby slepi byli, a dzis w aptece byłam trzecia i obie osoby mnie puscily wiec całkowitej znieczulicy nie ma;)

11 lata 8 miesiąc temu #645631 przez karolinap
Ja też nie wymagam specjalnego traktowania bo czuje się dobrze tylko właśnie to mile jak ktoś zauważy brzuszek i coś miłego powie :) w końcu to stan błogosławiony :)
Z reszta ja tak jak NataliaK nie lubię, to znaczy głupio mi wykorzystywać takie przywileje. Ostatnio weszłam z kuzynka to McDonalds'a i były straszne kolejki, na co ona: choć do przodu, muszą nas przepuścić, przecież ciężarna nie bedzie stała w takiej kolejce. Na co się nie zgodziłam, głupio było mi tak iść i wymusić pierwszeństwo :) Wolałam cichutko poczekać na swoja kolej ;)

11 lata 8 miesiąc temu #645635 przez siwa342
jezu przecież ten pies to skóra i kości,ja nie wiem jak ludzie mogą robic takie rzeczy

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #645643 przez agusiaa26
No jasne, ja tez w ikei nie pchalam się do przodu bo mam brzuch, tylko czekalam grzecznie w kolejce, czasami ludzie chyba nie wiedza jak zareagowac ale ogólnie się nimi nie przejmuje;)

11 lata 8 miesiąc temu #645645 przez Patrizia
a ja jestem zdania ze powinnysmy wykorzystywac przywileje jakie mamy niech sie ludzie ucza kultury wiadomo kazda inaczej przechodzi ciaze i jednej moze byc naprawde ciezko stac w kolejce im wiece kobiet w ciazy bedzie korzystac z tych przywileji to wiecej ludzi sie nauczy a moze te starsze babki tez sie kultury naucza bo onesa jak narazie najgorsze, ja korzystam z tych przywileji wkoncu nie jestem w ciazy caly czas :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #645652 przez Marta27
Dziewczyny mi też dzisiaj po raz pierwszy pani chciała ustąpić miejsca w tramwaju ale czułam się dość dobrze a wiec odmówiłam
Najlepsze jest to że ksiądz udzielając nam ślubu ponad dwa tygodnie temu do końca nie wiedział że ja jestem w ciąży

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oglądam właśnie wielką maturę polaków

HUBERT

11 lata 8 miesiąc temu #645659 przez emi87
karolinap sliczny brzunio :) pikna mamcia :P

Patrizia tez to odrazu zauwazyłam ale cooo tam - w koncu brzunio ładny i to najwazniejsze :P

tak o Joannie wspomniałyście a ja sie zastanawiam co u goldbutterfly :unsure: kochana odezwij sie co tam u ciebie ! czy juz lepsze samopoczucie i co lekarez powiedział na te słabosci.

Natalia jakbys pileczke pod bluzke wsadziła hihi ślicznie ci w ciązy :)

11 lata 8 miesiąc temu #645677 przez agusiaa26
Marta a to tak mozna tyle bez sexu wytrzymać?? :) wspolczuje twojemu mężowi;) moj już mi dokucza jak 3 dni nie ma;) też czasami nie mam ochoty na s. to wtedy mój musi pobudzić mnie do dzialania;) może jakis masaz, gra wstepna i jakoś wam pojdzie? :)

11 lata 8 miesiąc temu #645688 przez Marta27
agusiaa26 można wytrzymać uwieście mi ja chyba mam jakąś blokadę po poronieniu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

HUBERT

11 lata 8 miesiąc temu #645696 przez agusiaa26
Rozumiem, w takim razie trzymam kciuki za szybkie twoje odblokowanie ;) będzie dobrze!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka