BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #645476 przez dziubasek
No chyba nie czulas 24h/dobe... jedz na ip jesli uwazasz ze to nie normalne i sie martwisz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #645482 przez siwa342
jezu dziewczyny mój mąż chetnie by sie teraz chyba żona zamienił bo ja nie mam ochoty wcale!!! nie wiem ja to wogole nie przechodze ciąży książkowo,on sie tak stara a mnie nic nie rusza a na dodatek boli więc musi se odpuścic. Zamiast mieć chcice w ciąży to ja mam na odwrot :(

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #645486 przez sloneczko33
mam nadzieje ze to przejsciowe tylko jest

11 lata 8 miesiąc temu #645489 przez emi87
ja juz po pracy, zmeczona jakas jestem i wogóle ciezko mi sie cos dzis pracowało-juz sie chyba przestaje nadawac hehe :/ albo przez te słoneczki i mi za gorąco... ale co tam damy rade :) ostatni miesiąc i laba :P

Qltoorka no to oldschoolowe rzeczy bedziesz miała dla potomka hihi

magdalenagal - dobrze ze na mamy konto a nie jakies inne...dopiero by było :D ja to powiedziałam że człowiek w ciązy uzywa o połowe mniej mózgu niz wczesniej - wiec sie nie martw nie tylko ty tak masz :)

moonia no jak nie ma potwierdzen? mozesz sobie cała historie od początku konta wydrukować i wszystkie potwierdzenia. ja kiedys do urzedu jakiegos drukowałam wszystkie potwierdzenia przelewów na zus.

kaska moze facetom tez w ciazy mózg wyżera hehe :D :P gapa z tego twojego noooo :P

siwa, Patrizia nooo cóz ja tu moge napisać wiecej niż moje nudne powtarzające sie "śliczny brzusio" :D

agusia ulalala cud nad wisła - zauwazyli ciężarna w kolejce? niemożlwośc :P

dziubasek - dla mnie to ostatnia rzecz na jaka mam chec - moze przez to ze mnie kości pipne bolą... no mój by sie nie pogniewal jakby we mnie demon sexu wstapił hahaha

słoneczko ty leć do lekarza!!! zjedz moze coś słodkiego jak nie pomoże lepiej dmuchac na zimne.

11 lata 8 miesiąc temu #645490 przez siwa342
sloneczko33 ja nieraz pol dnia nie czuje ruchów więc nie wiem co ci powiedziec ale może po prostu dzidzia spokojniejsza i tyle

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #645491 przez magdalenagal
Słoneczko, może żebyś się nie zamartwiała od razu jedź na pogotowie. Będziesz spokojniejsza a my chyba z Tobą.

Bądź dzielna.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #645500 przez Qltoorka
sloneczko, pół godziny to tylko chwila, ja bym poczekała jeszcze trochę, ale jak się bardzo martwisz to śmigaj na IP...

dorkiszon, ten mój ból wątroby to chyba raczej nie od kopniaków małego, bo dziś czuję jak mnie kopie znów po dolnych partiach (znów się obrócił?) a mnie w okolicy wątroby dalej boli... i najbardziej boli, gdy dotykam to miejsce dłonią...to tak jak karolina pisała-jakbym miała tam siniak od środka...

Patrizia, super wyglądasz :) Tylko to 80% wyszło Ci na odwrót trochę :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #645508 przez karolinap
A to my po dzisiejszym spacerku:
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #645515 przez Patrizia
qulturka To Twoje bystre oko wszystko zauwazy ;) postaram sie nastepnym razem nie zrobic takiej gafy :)

karolinap pieknie wygladasz :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #645519 przez magdalenagal
Z innej beczki- Joanna89, czo się dzieje?
Dlaczemu się nie odzywasz?? Mamy nadzieję że wszystko ok :-)

11 lata 8 miesiąc temu #645522 przez dziubasek
Znajac nasza aktywna Joanne to pewnie teraz korzysta z pogody i wspina sie na skalach ;) lub jest na jakims zjezdzie kajakowym itp ;) albo trenuje do maratonu ;)

11 lata 8 miesiąc temu #645535 przez karolinap
Zdjęcie wstawiłam a zapomniałam napisać do Was ;)

Opalilam dzis trochę nóżki i ramiona :) od razu lepiej się czuje jak kolorków nabrałam :)
Byłam dzis na spotkaniu organizacyjnym Szkoły Rodzenia. Było ponad 20 dziewczyn i kilku facetów do towarzystwa. Podziela nas na mniejsze grupy bo nie spodziewali się takiej frekwencji bo mojego miasteczko jest małe :)
W czwartek pierwsze normalne spotkanie :)

Oj ochotę na seks to ja też mam ogromna z czego mój A. jest bardzo zadowolony :) jeszcze przed zajściem w ciążę mówił ze jak juz się uda to 9 miesięcy celibat ale chyba zapomniał, ze to mówił bo jakoś mu dzidzia w brzuszku nie przeszkadza a to juz 30 tydzień.
Dziubasek, wspomniałam mu teraz ze Twoja położna mówiła ze od 30tyg bzykanie wskazane - uśmiech pojawił się na jego twarzy :)

Też właśnie zauważyłam, ze Joanna89 zniknęła juz od kilku dni :| trzymamy kciuki ze wszystko ok!

11 lata 8 miesiąc temu #645539 przez agusiaa26
Słoneczko a synia to ty postaw do kata bo mamusi bić nie wolno!

Karolina ślicznie wygladacie:)

11 lata 8 miesiąc temu #645554 przez NataliaK
sloneczko moim zdaniem powinnaś jechać jeśli ruchów nie poczujesz w ciągu 2 godzin tak przynajmniej ostatnio czytałam bo ruchy na tym etapie powinnyśmy czuć dość często. Nie rozumiem tylko jak Cie syn mógł po brzuchu kopać dla mnie to nie do ogarnięcia! :unsure:

karolina pięknie wyglądasz :)

magdalena widzisz jaki mąż kochany :)

Też się troszkę opaliłam i fajniej się czuje :) mnie to ostatnio ciągle ktoś miejsca ustępuje a to w tramwaju a to w kolejce ale powiem Wam, że nie skorzystałam jeszcze ani razu bo jakoś jak się dobrze czuje i mogę chwile postać to nie lubię się wpychać tak już mam :D ale miło mi, że ludzie są uprzejmi.

Macie rację, że joanny nie widać ale pewnie się zjawi niebawem i na pewno jest wszystko dobrze, śmiga gdzieś po parkach z psiakiem pewnie w piękną pogodę :)

dwie pralki dziś dla małego wyprałam i mam już wyprasowane ale czuje się trochę zmęczona bo biegałam dziś od suszarki, na balkon i do prasowalnicy :) ale to taka przyjemna praca :D w środę kolejna tura pranka.

A to my z dziś 30 tydzień :) na tym zdjęciu faktycznie zauważyłam jak mój brzuch się powiększył
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #645555 przez Joanna89
Hej mamy :)
Jestem, jestem ! Wszystko w porządeczku:)
Dziubasek i tu się zdziwisz zjazdów kajakowych akurat nie preferuję...do maratonu również się nie szykuję, a skałki zostawię sobie na po porodzie...:)

Magdalenagal pogoda jest piękna więc korzystam ile wlezie:) dzięki za pamięć !:)
Wczoraj i dziś byliśmy na długim spacerku z psami i tak dni mijają , trochę u teściów, trochę u znajomych :)

Karolinap i Natalia ładnie wyglądacie:)

Zmykam na kolacyjkę i patrzec na lekarzy :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka