- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Muszę przyznać, że jednak Wasze odpowiedzi bardziej mnie satysfakcjonują
Jeśli chodzi o butelki to wiem, że na pewno muszę kilka kupić, ale nie wiem czy Avent czy Canpol. podobno obie firmy są dobre, nie wiem jak cenowo, bo jeszcze się nie rozeznałam. Podobno smoczki są różne i to nie tylko względem rozmiaru. O tych "do ciomkania" to wiedziałam, ale te na butelkę też??
Znowu bierze mnie przeziębienie- od wczoraj przed wieczorem boli mnie gardło, a w nocy doszedł katar Chodzę dzisiaj jak pijana, bo niewyspana, a Młody nie daje mi spokoju Ból gardła to pewnie stąd, że przerwałam "kurację lodami" w ramach "odchudzania". Chyba znowu mąż mi będzie musiał kupić litrowe pudełko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
bea daj koniecznie znac jak na wizycie czy dietka słuzy i czy wsio oki
kasiak no i super a maly sie jeszcze pewnie z 5 razy przekręci
siwa no i piekne imie!
dorkiszon 2 kg??!! serio juz taki duuuuży?? przestań z tymi lodami - teraz na sałate sie przerzuć hihi
moonia ja wziełam 3 szt - może robić za kocyczek, można podłozyć pod dzieciaczka, przykryć wózek od słońca,zawinąc dziecko w to a czasami niektóre dzieciaczki lubia sie do nich po prostu przytulać ale jakby ich nie było tez by sobie dały rade ja jedną uzyje jako "prześcieradełko" do wózka i jedna do przykrycia
magdalenagal - nie ma ze powinien, teraz dzieci rosna w swoim własnym indywidualnym tempie nie ma sie co martwic tym bardziej ze na wizytach wszystko ok i lekarz nic nie mówil nie zamartwiaj sie mamuska na zapas!
ach te nasze wypinaczki male hihi wiercioszki
Marta tez tak czasem mam - nie martw sie tym. u mnie nie ma zadnych himków, lekarz sprawdzał i jest ok. po prostu podrażnienie (a my teraz bardziej ukrwione jestesmy i podobnie jak z nosem jak za ostro to moze krew polecieć). ale na wizycie zapytaj, niech zajrzy
ja juz pierwsza tura w pracy zaliczona, zaszłam na miasto kupiłam kwiaty na taras i róze a teraz chwila relaxuuu potem znowu na 15 do pracy
Qltoorka chrzest bojowy mieszkanka?? hihi:P ja białego jelenia kupowałam na necie ale znajdziesz go tez w zwykłych sklepikach z chemia i gospodartwem domowym
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie dzwoniłam do mojego szpitala, żeby sie umówić na wizytę przedporodową i babka się ucieszyła, że już dzwonię, bo są do tego lekarza duże kolejki więc wizytę mam 17 czerwca prawie tak miesiąc przed porodem.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Zaczęłam się wykłócać żeby podał powód... I jak na zawołanie.
Stare przysłowie mówi- nie wywołuj wilka z lasu...
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Magdalenagal nie przejmuj się tak pomyłką! Wiem, że to beznadziejne pocieszenie, ale dobrze, że kasa poszła do mamy, a nie w obce ręce, bo wtedy nie miałabyś szans na odzyskanie. Mój Małżonek jakieś pół roku temu miał do zapłaty karę za parkowanie w tzw. strefie płatnego parkowania. Przelał więc kaskę na podane konto i jakież nasze zdziwienie było, jak mu przyszło upomnienie po paru miesiącach. Też widocznie pomylił konta, ale jak porównywaliśmy, to nawet oba konta nie były do siebie podobne. Skąd więc ten numer???? No cóż... musiał zapłacić po raz drugi, bo jak to przez internet, nie miał potwierdzenia przelewu... I w taki oto sposób całkowicie zraziłam się do wszelkich przelewów przez internet (a może to znak, że ja jeszcze zacofana jestem...???) W każdym bądż razie 3mam kciuki, żebyś przeżyła, no i, żeby mąż był dla Ciebie łaskawy...
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
dorkiszon moja gin mówiła że dzieci rosną teraz skokowo i nigdy nie wiadomo czy w tym miesiacu wiecej czy mniej przybedzie,raz za mało a raz w sam raz wiec teraz tylko liczyc ze nie bedzie ogromny nie zazdroszcze takim mamą porodu
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Magdalenagal nie przejmuj się, ważne, że już wszystko ok, a mąż zrozumie
Co do pieluch flanelowych to ja mam kupionych nowych z 5 sztuk i po synku z 4, i ja je wykorzystywałam do przykrywania, i do położenia na materacyku w wózku.
Pranie ubranek dla Hani zaczynam jutro, jak na razie wyprałam tylko kocyk co prababcia zrobiła - niedługo wstawię jego fotkę jak ogarnę mężowy aparat
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tu macie z biedronki oferta dużo rzeczy dla dzieci ma być i nawet koszula nocna do karmienia.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator