BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #645768 przez Joanna89
agusiaa26 napisał:

Joanna ja tez dobrze funkcjonuje ale nie o to chodzi, chodzi o samo zachowanie i podejście ludzi do kobiet ciężarnych.
W ikei stalam w kasie z pierwszenstwem dla ciazowek ale wszyscy jakby slepi byli, a dzis w aptece byłam trzecia i obie osoby mnie puscily wiec całkowitej znieczulicy nie ma;)

Każdy ma inne podejście do tego B) może dlatego ,że dobrze znoszę ciążę nie oczekuje od ludzi żeby mi ustępowali czy coś, wystarczy ,że są dla mnie uprzejmi :)
A,że ludzie nie potrafią się zachować a sami oczekują Bóg wie co to dobrze o tym wiem...

Dobranoc mamki rano idę na basen :)
milej nocy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #645775 przez Kamilka22
Co do seksu to ja w ciazy mam mega chcice i moze dlatego tez miewam czasami takie zboczone sny:p moj G. teraz za kazdym razem pyta czy jeszcze mozemy heh:) stresuje sie zebysmy nie zaszkodzili Malutkiej.

11 lata 8 miesiąc temu #645821 przez sloneczko33
hej dziewczyny na szczescie nigdzie nie pojade mala daje znaki :P

11 lata 8 miesiąc temu #645842 przez Kasik88
Hej,
U mnie dziś od rana raz deszcz raz względnie, tak więc chyba z pranka dziś będą nici, acz kolwiek zobaczymy, może zrobi się ładnie i wtedy weźmiemy pralkę w obroty :)
Na obiadek dziś z moim małym pomocnikiem robimy pierogi z mięskiem :)

słoneczko to całe szczęście że malutka daje znać o sobie, a z synkiem to trzeba pogadać chociaż wiem, że to trudne, bo mój ma 2 latka i czasem też mu się zdarzy mocniej mnie w brzuch klepnąć, ale jak mu wytłumaczę to słucha, przeprasza i stara się tak nie robić.

Miłego dnia mamusie - brzusie!

11 lata 8 miesiąc temu #645859 przez sloneczko33
a mnie od wczoraj pech przesladuje wczoraj syn dzis cora goraczka przed 6 38,41 i niedawno wymiotowała

11 lata 8 miesiąc temu #645866 przez Kasik88
Ehh to rzeczywiście pech, u córci to pewnie jelitówka, no ale lepiej niech ją lekarz obejrzy.

11 lata 8 miesiąc temu #645870 przez sloneczko33
zrobilam jej miete i mowi ze jej lepiej

11 lata 8 miesiąc temu #645876 przez Kasik88
No to jak lepiej, to obserwuj, może wczoraj coś zjadła co jej zaszkodziło?

A to kocyk mojej Hani wzorowany na tych z motherhood https://lh6.googleusercontent.com/-QM6sfzDCcLs/UYialUCsKYI/AAAAAAAAAFc/opU1denCKp0/w458-h306-

11 lata 8 miesiąc temu #645879 przez sloneczko33
ale ladny kocyk

11 lata 8 miesiąc temu #645883 przez Kasik88
Dziękuję :) Prababcia ma talent :)

11 lata 8 miesiąc temu #645925 przez Kamilka22
Hej!!

Słoneczko to całe szczęście że Malutka się rusza:)

Kasik ale śliczny ten kocyk!! Prababcia ma super talent:)

11 lata 8 miesiąc temu #645941 przez emi87
Witam z rana :)
u mnie cos deszczowo ale ciepło i przyjemnie. ja ostatnimi czasy mam straszne dusznosci zwłaszcza w nocy i musze spać przy otwartym oknie - a i tak budze sie mokra :huh: za duzo krwi chyba sie we mnie przelewa :P
wypije kawusie, ogarne sie i ide po roletke bo już jest do odbioru :D
wczoraj kupiłam pampersy pampersów :P w tesco za 40zł 80 szt r2 - troszke droższe od dady (wychodzi 50gr za szt a dada 39gr)ale tez bede chciała przetestować :) i warto sie rozgladac za promocjami bo czasami wychodza bardzo tanio za szt :)

słoneczko to dobrze! ufff nas nastraszyłas :) i ko0niecznie przytemperuj tego synusia bo nieszczęscie bedzie z tego jakieś w końcu....
no i duzo zdrówka dla córci :*

kasik sliczny! ach ze ja nie mam żadnej zdolnej babci (wogóle nie mam juz babci :P ) :)

11 lata 8 miesiąc temu #645942 przez NataliaK
kasik wow jaka babcia zdolna, piękny kocyk wygląda jak oryginał!

sloneczko dobrze, że ruchy wróciły do normy i z maludą wszystko w porządeczku:)

u nas dzis pogoda nie zbyt ładna ale jade do mamci na ogródek i pomóc mamie z dziecmi od siostry bo ona nadal w szpitalu:) miłego dzionka :*

11 lata 8 miesiąc temu #645945 przez askan2
Cześć kochane melduję się po dłuższej przerwie :)

Ja też już zaczęłam akcję pranie ;), ładna pogoda trzeba korzystać pozatym mam już przywiezione od siostry łóżeczko, bujaczek, wózek, przewijak itp.... całe duże auto miałam zapakowane jak od niej wracałam... :lol:
Zostały mi zakupy typu krem, coś do kąpieli butelka smoczek itp... chyba jutro się wybiorę
Z tymi moimi skokami ciśnienia to róznie może byc, więc trzeba się naszykować że wczesniej mogę wylądować w szpitalu...
Dziewczyny O MATKO my zaraz rodzimy he he :ohmy:

Kasik88
kocyk piękny, też taki chcę :P
sloneczko33 dobrze że mała kopie, uważaj na siebie

Co do zwierząt a przede wszystkim psiaków to ja jestem całkowity krejzol, jak zobaczę że się psu krzywda dzieje to zaraz płaczę, udało mi się uratować parę piesków przed śmiercią (ludzie są okropni, jak można krzywdzić bezbronne stworzenie które chce nas tylko kochać)...parę lat temu w lecie nad jeziorem usłyszałam jakieś skomlenie... po poszukiwaniach w szuwarach znalazłam dwa szczeniaczki spakowane do reklamówki... :( znowu dwa lata temu w wigilie znalazłam na śmietniku szczeniaczka wielkości większego jabłka.. Wszystkim psiakom znalazłam wspaniałe domy ;) Najważnejsze nie być obojętnym, REAGUJMY na krzywdę zwierząt, zgłaszajmy takie przypadki na policję, do gminy, straży ochrony zwierząt....oni mają obowiązek interweniować !!!

11 lata 8 miesiąc temu #645976 przez askan2
Joanna89 przeczytałam artukół który dodałaś, oczywiście poryczałam się jak głupia, jak można tak potraktować psa, przepraszam za wyrażenie ale zajebałabym tą babę, zrobiłabym jej to samo co ona temu psu.... najważniejsze że są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie i pomogli.... biedny psiak tyle się nacierpiał, tyle krzywdy doznał a dalej lgnie do ludzi, dalej kocha... to niesamowite :( :( :(

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka