- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magda ty się nie montuj teraz w takie historie jak jesteś w ciąży. Nie uchronisz koleżanki zamartwianiem się, a źle to wpływa na twoją psychike. Teraz powinnaś się radować, a takie sytuacje można zawsze znaleźć. Codziennie ktoś umiera lub cierpi z jakiejś choroby tak to już jest.
Ja też czasami myślę co by było gdybym teraz straciła dziecko czy jakby zachorowała na raka i umarła i moje dziecko zostało by same z tatą. Trzeba sie cieszyć chwilą tu i teraz. Nie wolno myśleć w takich kategoriach.
Ku..., ale teraz zdołowałam hahah sorry
Idę robić cisto dawać mi tu ten przepis na ciasto bez tłuszczu z owocami !!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Zastanawiam się też co u NataliaK parę dni temu pisała że ma kontrolę w szpitalu i się nie odzywa może została na obserwację? I tak samo patrysia305 pisała że to ciśnienie po lekach jej nie spada i też cisza
No i oczywiście co u Naszych mamusiek co mają już maleństwa przy sobie... wiadomo coś nowego?
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
magda nie zazdroszcze znajomej...dobrze ze chociaż ta dwójeczke juz ma
osóbka no to teraz mozesz spać spokojnie
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Pasal pisała w 'Witam wszystkie przyszłe mamusie' więc wklejam link, żebyście też mogły być na bieżąco www.zapytajpolozna.pl/51-przedstaw-sie/5...amusie/Page-134.html
Oglądaliśmy z J. wanienki i stojaki do nich w sobotę Mamy wybraną, tylko kupić.. Tutaj NAV działa tak samo jak polski ZUS Jeszcze nie dostałam pieniędzy za kwiecień, a na początku maja dostałam pisemko, że oświadczają, że dostali moje dokumenty 06.05 i mają 4tyg na rozpatrzenie ich Wysyłane były na początku kwietnia i dziwne mi się wydaje, że aż miesiąc zajęło im otwarcie koperty. Chyba, że mój pracodawca czegoś w czas nie dosłał, bo tak też może być
Pamiętacie, tą moją sytuację z pracą? Związki zawodowe zaprosiły mnie do siebie i przekonały, że warto złożyć dokument pod tytułem: 'żądam pracy na stałe' Faktycznie podążając wszelkimi kruczkami prawnymi prawa do nie przedłużenia mojego kontraktu nie mieli. Więc takowy dokumencik złożyłam i do 13.06 muszą dać odpowiedz Negatywna, oznacza skierowanie sprawy do sądu. Pozytywna - to, że mogę sobie tam wrócić do pracy. Nic nie tracę, a mam ochotę im udowodnić, że nie dam się traktować jak g..o
Qltoorka ja kupiłam ten olejek migdałowy i nie mogę się jakoś zmusić, żeby ten masaż robić Nie to, że się brzydzę tylko mnie zaraz wszystko tam boli i piecze
Magda, Dorkiszon ma rację.. tylko się nie nakręcać!
Agusia, Dziubasek mnie też dziś syn torturuje Przemeblowanie chyba robił w swoim M1, aż ja się zmęczyłam Spacer też nic nie dał, zamiast się ululać, to on dopiero się rozbudził Mam straszne ciśnienie w dole brzucha od paru dni. Wszystko niby mam i niby gotowe, ale wolałabym, żeby klusek jeszcze posiedział ze 3 tyg w brzuchu
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro robię te kulki może któraś też zrobi ?
www.wielkiezarcie.com/recipe100906.html
Takie ciasto chyba też zrobie niedługo wygląda ciekawie i jest łatwe.
Biedna Pascal trzymamy kciuki.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
Revitol Stretch Mark
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
Jak się zaczął poród? dziewczyny, to masakra! nie byłam w ogóle przygotowana. Gdy kładłam się spać było wszystko ok. O pierwszej w nocy wstałam na siku - też było ok. O 1:45 obudziło mnie uczucie jakbym popuściła mocz, wstałam żeby iśc do łazienki i chlusneły wody. Kapało jak z kranu, mąż zawiózł mnie do szpitala, odesłali nas do innego miasta.. całą zalaną przyjeli mnie na patologię ciąży gdzie dostałam sterydy i dwa dni udało się przetrzymać. We wtorek zadecydowano o cesarce gdyż wdało się zakażenie i było to zagrożeniem życia dla mnie i maluchów. Małe po odcięciu pępowiny nie płakały a ja przez cały czas modliłam się, żeby wszystko było ok.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pasal super, że się wreszcie odezwałaś Przeraziło mnie to, co napisałaś, że po odejściu wód tyle czasu Cię jeszcze przetrzymywali! Przecież to jakaś masakra! 12 godzin to podobno maksimum! Oczywiście super, że wszystko idzie w dobrym kierunku, 3mam za Was kciuki Wszystko MUSI być w porządeczku i na pewno już niedługo cała Wasza trójeczka będzie razem Po cichu liczę na galerię foteczek Twoich księżniczek Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dużo zdrówka dla Was!
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Siwa ja uzywam bio oil ale w cuda nie wierzcie, zaden krem nie usunie wam rozstepow... Ja mam kilka po pierwszej ciazy i teraz jak brzuch duzy sa mega widoczne, jak pisalam juz wczesniej wyszly mi dopiero po ciazy(wiec pewnie teraz kilka kolejnych nabede )
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Siwa niestety nie znam tego kremu, a właśnie, czy stosujecie jeden i ten sam balsam czy eksperymentujecie ?? Osobiście juz stosuje trzeci krem, slyszlam zeby zmieniać kremy, nie wiem ie w tym prawdy ale narazie nie mam tych paskudnych rozstepow
Pasal trzymamy kciuki za twoje dziewczyneczki :*