- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
odwiedziłam brata w szpitalu i teraz siedzie i pije sobie soczek ze swiezych owocow-mamusia zrobila :)jeszcze jak bedzie mi sie chcialo ruszyc do wszamam loda:)
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
dorkiszon, bo na śląsku nie obchodzi się przeca imienin Ty wiesz kto je obchodzi, nie? Gorole... (bez obrazy dla reszty )
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Qltoorka Najważniejsze, ze Malutki zaczął się wypychać, możesz być spokojna
Teraz pewnie będziemy miały coraz częściej takie sytuacje bo Maluszki maja coraz mniej miejsca.
Rzeczywiscie te reportarze z porodow to wyciskacze łez. Ja juz od dawna podgladam prace fotosister.eu i uwielbiam patrzec na sesje z porodow i te noworodkowe! cos pieknego - super pamiatka!
My właśnie wróciliśmy z urodzin teściowej.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
oczywiście się objadlam, bo teraz jem o wiele więcej niż w poprzednich miesiącach. Nawet babcia mnie pochwaliła ze milo patrzeć jak tak z apetytem jem bo zawsze muszą mnie namawiać czyli idzie zauważyć ze pochlaniam większe ilości
Z nieprzyjemnych rzeczy kuzynka meza urodzila w marcu chłopczyka, ponad 4kg, meczyla się na porodówce ze popękały jej wszystkie krwinki na ciele a nawet w galkach ocznych, na koniec zrobili jej cesarke. Niby z malutkim wszystko było ok, rozwijał się prawidłowo ale w ostatnich dniach zauważyła ze się bardzo poci, jest jakiś niespokojny i okazało się ze coś ma z serduszkiem, być moze to powikłania po tym porodzie. Przez ostatnie 3 dni leczyli go na zapalenie miesnia sercowego, ale to nie przynosilo rezultatow i okazalo sie ze to coś z aorta która nie pompuje krwi do serca i dzis helikopterem lecieli z Bydgoszczy do Lodzi robić operacje na to i czekamy na wieści
Oby wszystko zakończyło się dobrze, pozostało się tylko modlić o zdrowie i siły dla Maluszka
- karolcia84
- Wylogowany
- gaworzenie
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj pojawil sie nowy wpis na blogu Naszej pierwszej majowo-lipcowej mamy, Oluś ma juz 3 tygodnie olo2013.blogspot.com/
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Jestem dzisiaj strasznie wrażliwa...w ikei widziałam około roczną dziewuszkę i prawie się rozbeczałam taka była słodka, siedziała w spacerówce i maltretowała maskotkę, machając nóżkami. A ja ubóstwiam malutkie nóżki, a jeszcze w malusich skarpetuniach, ach a jak się cieszyła, jejku chce mieć taką dziewuszkę dla siebie może następnym razem się uda
Karolinap u mojego męża siostry mieli też ciężką sytuację jak była w ciąży. Nie wiem dokładnie jak było, czy jeszcze w brzuchu czy już po porodzie, ale wykryli u małej wadę serca. Ochrzcili ją nawet w szpitalu na wszelki wypadek i miała operację. Teraz ma już 7lat i jest zwariowaną małą przekorą, lekarze dokonują cudów, więc trzeba być dobrej myśli. trzymam kciuki za malucha
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
karolinap to trzymamy kciuki za małego!! oby operacja poszła sprawnie i wszystko było ok na pewno bedzie dobrze!
ależ rosnie ten nasz Oluś!!!! pięknie nabral masy i taki pełniusi na buzi sie zrobił ślicznie nam tu chlopak rosnie Pozdrowienia i całusy dla małego i rodziców !!
a ten filmik z porodu poryczałam sie jak głupia....jeszcze troche i tez tak bede tulić naszą kruszynke
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
podobno panowie zawsze zapominaja wziac butów hehe dobrze ze u nas lato to zawsze mozna w klapeczkach prysznicowych wyskoczyc
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
A zresztą, to chyba najmniej ważne... Droga do domu będzie szybka i samochodem, więc mnie tam wszystko jedno w co będę ubrana...nie spodziewam się paparazzi pod drzwiami szpitala Najważniejsze, żeby maluszek był odpowiednio ubrany, bo to będzie jego pierwsze zetknięcie się ze światem zewnętrznym...