- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Kurde, mam taką ochotę na coś słodkiego Zaraz oszaleję!!!! A kupiłam tylko na spróbowanie torebkę lodów domowych, które trzeba zrobić (a czas oczekiwania 3h)
magda, Ty już spać? Ja wczoraj zrobiłam ten błąd, że się położyłam zdrzemnąć o 20tej i potem całą noc spać nie mogłam...
Joanna, ja wciąż podziwiam Twoją kondycję. Że Ty masz jeszcze siły spacerować po Krakowie...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Oj dłuuuuugo nadrabiałam posty , ale im bliżej końca byłam tym większe oczy miałam!!!
PASAL PATRIZIA GRATULUJĘ!!!! To takie wielkie wydarzenie! Super,że macie maluchy przy sobie. Ja oczywiscie po wieści,że Patrizi odeszły wody też zaczęłam się sugerować i cos mnie brzuch zaczął ciągnąć, coś sie niby brzuch obniżył... w nocy balam się iść do łazienki,że mi wody odejdą... oczywiście przeszły mi te lęki, ale tak to jest jak się słyszy,że dziewczyny już się rozpakowywują. Woooow....
Ja mam się całkiem dobrze, narzekam jedynie na bóle krzyża, które są nasilone przedewszystkim w nocy... hmmm
MAmy slicznie wyglądacie brzuszki coraz większe. Pokoiki cudowne. Widze,że jesteście w wiekszości przygotowane. Ja też muszę się zabrać za pakowanie. Jakąś część rzeczy poprasowałam... no ale jeszcze troche tego zostało. Mam zamiar ogarnąć to lada dzień. Buziaki dla Was Kochane pozdr
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bardziej jestem zmęczona jak siedzę w domu Ale to mój przypadek wiecznego włóczykija...
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
W nocy jak wstaję to nie ma szans żebym się wyprostowała... a tak to wspaniale. Najbardziej mnie cieszą te intensywne ruchy Dzidziusia... chociaż Mój Syn to ma swoje dni, raz jest bardzo ruchliwy bez przerwy przez dwa dni i dwie noce a później tak jakby odsypiał 2 dni.
Qulturko właśnie! co do Twojego dylematu to nie rozumiem, gdzie tkwi zabawność w połączeniu imienia i nazwiska. Miczka to fajne lekkie nazwisko, a Oskar to imię sukcesu Oj ale tak to z tymi imionami jest. Też mam z tym niemały problem.. Ja z Mężem już dawno się zdecydowaliśmy,ale naszej rodzinie się nie podoba.... i to na maksa nie podoba... po prostu jak tylko pada ten temat to wybucha kłótnia... bo im się niby źle kojarzy. No cóż ja im poradze. Najbardziej mi przykro,że mówią,że będą mówić do mojego syna używając innego imienia. Wyobrażacie sobie?
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do imienia, to przykre słyszeć takie coś od rodziny:/ Nam nikt się nie wpieprzał do imienia, każdy zaakceptował i mówi do małej po imieniu jak o niej rozmawiamy.
Ale współczuję takiego podejścia innych...a jakie wybraliście imię ??
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mlecznamama aż nie chce sie wierzyc ze rodzina ma czelnosc wtrącać sie w wasze sprawy i jeszcze w wybór imienia!! Jak bym chciala to syna bym i Ariel nazwała....współczucia:/
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
Widzisz Joasiu nawet jakbym chciała poleżeć w wannie to nie mam możliwości, bo po przeprowadzce mamy teraz tylko kabinę prysznicową. Niegdyś wylegiwanie się w wannie to było moje ulubione zajęcie po męczącym dniu.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MlecznaMama- Robert to pięknie imię..nie rozumiem..ale czasem tak bywa.
Ja zrobię sobie własnie dziś kąpiel w pianie:D peeling, maseczka i te sprawy
O rany , ale mała kopie, bolesne są te ruchy :/
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mlecznamama może im przejdzie, zgadzam sie, Robert piękne imie a poza tym to ty jesteś matka i to twoje dziecko, w ogole noe rozumiem podejścia rodziny do tego tematu. Ważne żeby rodzice dziecka byli zgodni, a rodzince przejdzie, nie martw się i mów im ciagle że najważniejsze że tobie to imię się podoba! Głowa do góry;)
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
MlecznaMama przykro mi strasznie, że nie masz wsparcia co do imienia Słyszałam na prawdę różne imiona gdy koleżanki po kolei rodziły dzieci i nawet jeśli mi się wydawało, że imię brzmi okropnie, lub jest ktoś o tym imieniu kogo nie lubię nie mówiłam tego. Nic by to nie wniosło dobrego, za to przykro na pewno by było przyszłym rodzicom. Dlatego straszne wydaje mi się, to że rodzina nie ma dla Was litości
Magda śledziu odwiedzaj forum częściej, bo nudno się robi Ja potrzebuję dawki śmiechu 2 razy dziennie co najmniej więc pisz tu, pisz zabawiaj mnie
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
A jeszcze dzisiaj mu powiedziałam że komody na ciuszki dla małego nie musimy kupować bo mu się nawet z tym nie spieszy a ja wszystkie ciuszki na razie mam na stole to nawet nim nie ruszyło ...
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ja też mam teraz tylko prysznic... Ale kąpiel można w ciąży brać, tylko nie w gorącej wodzie. Ale orzeźwiający, cieplutki prysznic też czyni cuda
Ja mam podobnie z wędrówkami jak agusiaa26 i uniuni + jeszcze dochodzą do tego bóle kolan (no te chude nózie odczuwają dodatkowe obciążenie). Normalnie muszę śmiesznie wygladać jak tak już wracam do domu i z wyczerpania się koleboczę na prawo i lewo i dyszę jak parowóz... Ze wstydu przestanę w ogóle wychodzić już
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziękuje Wam :*
Co do spacerów, ja uwielbiam spacerować bardziej niż przed ciążą, ale nie ma co sie oszukiwać... dyszę... haha jak starsza pani, łamie mnie w plecach, ciągnie w brzuchu ale dalej dziarsko idę. Wszystko w granicach możliwości a te stają się coraz węższe.
Kochane ja już po prysznicu, wysmarowałam się oliwką... rozstępy już niestety są... czerwone teraz tylko wierzyć,że się zagoją.
Pozdrawiam Was i spokojnej nocy i jak najmniej przerw na siusiu:P
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Na szczęście mój jest łatwy w obsłudze Ja mówię - co jutro robisz po pracy, bo trzeba pojechać kupić to, to i to a zależy mi na Twojej opinii więc chciałabym żebyś pojechał ze mną i załatwione