- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Lacra a myslalam ze wiekszej pipy do prasowania ode mnie nie ma ja pieluchy prasuje szybciej moze zapomnialas wlaczyc zelazko
Ja wlasnie czekam az wyrosie(a moze nie ) moja pierwsza w zyciu drozdzowka
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Kamilka22 kiedyś były same ciężkie wózki i kobitki dawały radę !
No kochana, niestety nie do końca.... Jak mój braciszek jeździł w wózku to nie było szans, by moja mama sama zniosła z 3 piętra ten ogromny i ciężki wózek i nie było mowy o spacerkach dopóki tata z pracy nie wrócił i go nie zniósł przed klatkę... A nie raz chciałam braciszka powozić...
Ja pierdziu, wybrałam się na zakupy do Rossmanna...niestety była tylko jedna buteleczka "do samolotu" i to ta z atomizerem, więc stałam chyba z 15 minut przed tym regałem z mini wersjami kosmetyków nie mogąc się zdecydować i wybierając te najbardziej opłacalne, choć one w ogóle się nie opłacają A przy kasie, jak to zwykle w Rossmannie mam, szok... 50 zł...za co, ja się pytam....
Odwiedziłam też Lidla i kilka, dosłownie kilka produktów spożywczych nabyłam i nie mogłam dojść do domu... Czułam jak mam napięty brzuch na środku z powodu tego dźwigania i byłam zła na siebie, że się wybrałam na taką wycieczkę, bo przecież miałam się nie forsować, by ta przepuklina ciążowa się nie powiększyła... Ludzie w długich rękawach, a ja w przewiewnej bluzeczce z krótkimi i cała mokra...
Odpuszczam już definitywnie zakupy, bo choć jestem już od godziny w domu to nie mogę dojść do siebie po nich, tak mnie brzuch boli...
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Sciana pomalowana, łóżeczko stoi skręcona, komoda też poleczki inaczej sobie wyobrazilismy i biorąc je z magazynu Ikei coś nam się nie zgadzało w numeracji ale na rysunku wydawały się te co chcieliśmy i oczywiście okazało się, ze zamiast regału wiszącego wzięliśmy taki co powinien stać ale coś trzeba bedzie wykombinować bo do Ikei mamy 150km.
Jak A. skończył ustawiać komodę to myślałam ze mi łezka poleci - taki wzruszający moment i widać ze to juz tuż tuż
Oczywiście nie ma jeszcze materacyka, pościeli, dodatków i innych rzeczy ale wystarczyło położyć misia na komodzie i juz jest cudownie
Miłego popołudnia :*
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Doczekałam się dostałam czekolade, ale zostało po niej wspomnienie, a ja czuję niedosyt ja bym zjadła ,ale ta taką duża najwiekszą milke. Jeszcze mam kolejną jazde na jakies dobre musli z zimnym mlekiem,a też mi się skończyły. Najlepiej takie z suszonymi truskawkami, pycha.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurczee jak mnie dziś maly traktuje z główki aż podskakuje na fotelu a maz sie smieje;)
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Siedzę na kanapie i widzę "paproch" na fotelu, i nie wiem czy to rzeczywiście paproch czy może pająk? Bo wygląda jakby nóżki miało i mam schiza, że mnie ktoś obserwuje
Kurde boli mnie pod żebrami. To nie Sebek bo leży inaczej i tam nie kopie i znowu głodna jestem, albo coś pije albo jem, na zmianę w sumie.
- lidunia1711
- Wylogowany
- gaworzenie
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na kolacyjke kupiłam sobie lasagne w biedronce
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Cały dzień mało co jadłam. Na samą myśl o gryzieniu czegokolwiek robiło mi się niedobrze. Więc żywiłam się maślanką, jogurtami i owocami (dorwałam arbuza i brzoskwinie). Czy ktoś tak jeszcze ma?
Padnięta jak śledź po sztormie kładę się spać i wysyłam power (bo mimo wszystko mam dziś moc energii!) Buziole i do jutra!