- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Poczekamy zobaczymy co będzie dalej.
Jak zobaczylam malego Misia to lezka się w oku zakrecila
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czyli MISIU juz niedługo uzyje czerwonego ferrari
GRATULACJE!!!!!!
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiak 3mam kciuki za Cb i czekamy caly czas na rozwiniecie akcji, jeszcze troszke i bedziesz tulila swoje malenstwo;)
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Magdaleno Gratuluje Wam narodzin synka prosimy o stałe relacje co i jak
kurcze chyba wszystkie chcą już mieć maleństwa przy sobie...ja też chcem!
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mama Dawidka 2009 i dwóch Aniołków 2012 15 tc
Kasiak trzymam kciuki to na pewno to i już niedługo będziesz również tuliła maluszka
Ja co prawda mam termin na sam koniec lipca ( Dziubasek nie martw sie ja pewnie będe ostatnia ) ale jestem przerażona i raczej nie bardzo mi sie do tego porodu śpieszy
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wróciliśmy do domku:) mąż robi kąpiel ,zapowiada sie ciekawie także dobrej nocy mamuśki !
Ps. Kasiak 3mam kciuki!
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Kasiak mam nadzieję, że jesteś w szpitalu i już niedługo również będziesz tulić synka Trzymam kciuki
Lipcówki to dzielne babki i już niedługo wszystkie będą tulic swoje skarby Dorkiszonku, może ty również jeszcze dziś na porodówce wylądujesz?
Ja bardzo chciałam, żeby przez weekend nic sie nie zaczęło dziac po odstawieniu wszystkich tabletek, bo chciałam dzis nad jeziorko z całą rodzinką pojechać, i o dziwo mój synuś mnie wysłuchał Mam lekkie skurcze ale to jeszcze nie to Teraz to juz może się zacząć
Trzymam kciuki za wszystkie Mamusie
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Dzięki temu, że dawałaś nam znać na bieżąco o postępach mam wrażenie, że te które miały możliwość zajrzenia tu czy na FB rodziły razem z Tobą Ja w każdym razie rodziłam W godzinie gdy na świecie pojawił się Misiek rzuciłam do męża tekst przy obiedzie u teściowej: "Madzię już kroją... Mały Michaś na bank już jest na świecie" Cały czas o Tobie myślałam
kasiak, marudo Ty jedna! A jednak się rozkręca, tak jak sobie tego życzyłaś Powodzenia! Teraz to Cię chyba już nie wypuszczą z tego szpitala. Życzę Ci tego, bo wiem, jak bardzo byś już chciała
goldi, no jesteś w końcu! Nie martw się, jesteś juz na samej końcówce ciąży... Teraz będzie już tylko lepiej...
TyszAnka, Ty jutro gnasz do szpitala, a pojutrze będziesz tuliła swoją córeczkę Powodzenia kochana!!!
dorkiszon, Tobie życzę wytrwałości... Jak pisałaś, jeszcze parę lat musisz się niestety pomęczyć z mamą pod wspólnym dachem... Ja mam tak jak siwa-mam teraz bardzo fajne stosunku z mamą, często plotkujemy, dzwonię do niej z każdą pierdołą, bardzo nam pomaga, choć ja cały czas mówię, że sobie radzimy...choć jest ciężka w pożyciu...mega ciężka... I kiedyś nie potrafiłam z nią żyć i wyprowadziłam się w wieku 25 lat właśnie z jej powodu...
Jak w grudniu na jakiś tydzień przeniosłam się do rodziców, bo u mnie było tak masakrycznie zimno, a u niej cieplutko i wszystko pod nosem to myślałam, że mnie krew zaleje po tym tygodniu... Doszło między nami raz do takiej kłótni, że bardzo żałowałam, że przyjechałam... Tak więc, zobaczysz, jak nie będziesz musiała już z nią mieszkać to Wasze stosunki na bank się poprawią
I się nie denerwuj już, bo sama piszesz, że masz skurcze z nerwów!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
a ja jem kanapeczki,bo obiedzie nie miałam ochoty na nic i dopiero teraz mnie pognało do kuchni po coś do zjedzenia,nie ma to jak odpowiednia pora
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Goldi miło, że się odezwałaś. Też myślę, że po rozwiązaniu będzie dużo powodów do radości więc smutki pójdą w niepamięć. Trzymaj się
Ja jutro się wybieram rano na usg jeszcze raz zrobić padanie calej anatomii aby dokładnie pomierzyć maluszka jestem bardzo ciekawa ile urosło się szkrabowi