- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
magdalenagal - życzę jak najwięcej szczęścia i zdrowia. Oj jak zazdroszę,tez chciałabym spokojnie tulić maleństwo
Mąż zabrał córeczkę, więc mogę spokojnie zrobić obiad. A na wieczór wypoczynek nad jeziorem
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
my nadal w dwupaku
Magda jeszcze raz gratuluję Michaś śliczny
karolinkanice16 i Kasiak trzymam kciuki aby jak najszybciej dzieciaczki wyszły z brzucha
Nikaa współczuje i ściskam mocno
Bea gratuluję obrony. Nala ma rację stres intensywny dzień wpływa na nasze maluszki a jeśli Cię to uspokoi to na IP
Ja w piątek przeżyłam traumę kobieta prawie wjechała we mnie autem bo się zagapiła na modlące się mohery pod krzyżem. Gdyby nie moja szybka reakcja to wjechała by mi w bok ale na szczęście uciekłam na pobocze. Kobieta przerażona jak mnie zobaczyła i się mnie pyta czy nie urodzę a ja się jakoś uspokoiłam gdy zobaczyłam że nie ma dużego uszczerbku na moim autku. To był mój ostatni dłuższy wyjazd kolejne dopiero po rozwiązaniu.
Byłam też w odwiedzinach u mojej siostry i Michałka jaki on słodki a moja czteroletnia chrześniaczka jest zachwycona braciszkiem i pomaga mamie przy karmieniu kąpieli i przewijaniu małego.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
Edit:
a jednak znowu lekko czuję skurcze, mam nadzieję że to fałszywy alarm chce donosić do terminu .
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nikaa wyrazy głębokiego współczucia z powodu straty Dziadka i Babci Ściskam mocno!
Marta27 no faktycznie, przygodę miałaś, nie ma co Mnie by facet przejechał na chodniku jakiś miesiąc temu, bo zachciało mu się wjechać na parking i chyba mnie stary frajer nie zauważył (albo nie chciał zauważyć, bo w końcu on miał pięęęękną terenówkę, a co ze mną to nieistotne ). Nawet nie przeprosił i patrzył się jakbym to ja była winna! No, ale teraz to ma na pewno w chałupie stado myszy
Karolinkanice16 i Kasiak teraz to pewnie na Was kolej, zaciskam więc mocno kciukasy za szczęśliwe rozwiązania
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witaj PAtrizia jak dobrze widziec cie znowu Tak jak piszą lipcówki, ludzmi w ogóle się nie przejmuj, ludzie lubią mieć o czym i o kim gadać ale olewaj takie osoby, ważne jest szczęscie waszej rodziny a że ktoś tego nie rozumie to jego problem!
Fajnie że napisałaś o swoim porodzie, może i u mnie niebędzie tak bardzo boleć, skoro piszesz że mniej bolało niż ząb to dajesz nadzieje
bea2a GRATULACJE!!! ależ jesteśmy z Ciebie dumne
Co do ruchów hmm mój też czasami szaleje w brzuchu, czasem bardzo intensywnie, szczególnie w nocy ale chyba nie powinnyśmy się tym zamartiwać coo? myślmy pozytywnie !
karolinkanice16 i u Ciebie już akcja się rozpoczyna?? ale sie porobiło
Nikaa bardzo współczuje utraty bliskich nie denerwuj się kochana, ściskamy!
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
kasiak trzymam kciuki
Nareszcie jakaś normalna pogoda dla mnie
Pokój już prawie wytapetowany,pomyje podłogi wstawie łóżeczko i nakleje literki zostanie dokupienie półeczki i bede miała cały jede pokoj skonczony
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Potwierdzam słowa Patrizi, że poród naturalny to nic strasznego i należy głęboko oddychać, bo to naprawdę pomaga:) Ja też byłam strasznie głodna podczas całego porodu i mówię do mojego ginekologa, że ma mi przynieść hamburgera i pepsi, wszyscy się uśmiali:)
Poza tym na to, żeby powiększyć rozwarcie to albo usiąść na piłce z rozkraczonymi nogami i delikatnie skakać, bądź robić okrężne ruchy lub ukucnąć z szeroko rozstawionymi nogami i tak lekko się kołysać Buziaki
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
karolinkanice czyżbyś była następna ? informuj na bieżąco czy coś się dzieje
kasiak takie jeżdżenie do szpitala i z powrotem to nic fajnego pamiętam, że moja siostra tak jeździła w pierwszej ciązy, jakby nie mogli jakoś pomóc urodzić!
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A Dorkiszon cos sie dzisiaj nie odzywa, wczoraj miala skurcze- wiec albo rodzi albo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.