- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nie ma dnia bym o Tobie nie myślała!
Bea2a gratuluje piąteczki ))
kurczaki, kolejna mamka ma skurcze :> trzymam za Was Karola i Kasia kciuki!
u mnie nic, ZERO skurczu, ZERo bóli. a gin tak straszył, już 3 tyg temu, że mam sie oszczedzac, że to lada moment, że na bank nie wytrzymam do terminu.
Zaraz sie zabieram za mycie okna a potem podłogi
pytałam mojego J kiedy gałezie zaczynamy, spojrzał na mnie dziwnie i mówi mi z wyrzutem "przecież ona tam ma głowe"
...wiec chyba nici z seksów
o jaką Seweryn ma zadowoloną buźke
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tak dziś wyglądamy
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Sewerynek przesłodki !
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
Joanna89 nie tylko doła łapie,tak ładnie wygladasz na zdjęciach a ja tylko brzuch fotografuje bo reszta to juz masakra
wkoncu przyszły mi leginsy 3/4 ciązowe bo myślałam że oszaleje w te upały i jeszcze bluzki bokserki normalne nie ciążowe ale za dupe fajnie sięgają
No i dzisiaj zaczynamy 9 miesiąc-114cm w obwodzie-i kto tu jest wielorybem
no i zaszalałam,kupiłam drogi krem na rozstępy(dobrze że płacili wczasy pod grusza i miałam lewe pieniądze) mam nadzieje ze chociaz troche pomoże bo naprawde jestem załamana
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
A wlasnie zamowilas juz wozek? z tego co pamietam to na stokke sie zdecydowalas?
Pati kochana pewnie ze teraz najlepszym lekarstwem bedzie ciaza:) dzielna kobitka z Ciebie :*
Kasiak jeny bidulko jak Cie tam mecza:( nie moga dac Ci kroplowke na przyspieszenie akcji? tak masz jezdzic do nich w ta i z powrotem?
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Uuu, Kamilka, a Tobie do terminu został równiutki tydzień... Wypatrujesz już jakichś skurczy?
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sewerynek boski! I niwe lale jakie słodkie! Lacra ślicze te twoje pociechy
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kamilka22 Nie, nie mówiłam ,że decyduję się na STOKKE, jeszcze nic nie zamówiliśmy czekam na wypłatę 15 lipca i pojedziemy kupić. Chyba Quinny nie wiem. Haha wciaż jestem niezdecydowana dobrze,że do sklepu jest blisko mozna kupic w każdej chwili:D
Zrobiłam ciasto z truskawkami i koktajl
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/philips-avent-scf312-13-lakta...zny-i3342150904.html
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ja jak wypróbowałam na sobie przez chwilkę ten laktator (ale tylko przez chwilkę, bo wyczytałam, że nie wolno w trakcie ciąży uzywać bo można pobudzić akcję porodową) to wydawało mi się, że nic nie ciągnie, że jest za słaby... po takich trzech pociągnięciach wajchą odłozyłam go...i za chwilę jak mnie zaczął cycek boleć i zaczęła delikatnie siara wypływać...więc chyba będzie działał
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
chwile mnie nie było i tyle do nadrobienia wczoraj cały dzień bylismy na targach mother & baby i było super! zrobiliśmy sobie darmowe usg 4d (teraz to już wiele nie widać ) Mila wazy ok 3100 wiec nie jest na szczęście klocuszkiem ufff dostalismy mnóstwo prezentów,próbek,gratisów i katalogów (aż sama byłam w szoku-smoczki, butelki, zabaweczki itp). zakupiłam wreszcie laktator (ostatnia pozycja z listy)-wziełam elektryczny bo w moim przypadku taki mi pani od laktacji polecała. i sporo sie nauczyłam. przewijałam nowordoka (fantom oczywiście), kąpałam, ubierałam, karmiłam piersią (w sensie pozycje hehe), mozna było porozmawiac z położnymi, panią od laktacji, przedstawicielami firm - no ogólem REWELACJA :)ach i panowie mogli poczuć sie jak w ciązy hihi polecam wam jesli będą gdzies u was w mieście te targi. ja sie o nich dowiedziałam na ostatnią chwile po nich śmiało moge rodzić i juz sie nie boje pielęgnacji dzidziolka
Joanna piekne zdjęcia z sesji!
Madziu gratuluję Ci kochana pieknego Michasia!!! kolejny dżentelmen który podbił moje serce hehe trzymaj sie tam mamuśka :*
no i post o przyjaciółkach-mega wzruszający
goldi kochana ty sie odzywaj koniecznie!! zobacz dzidzius pokonał mięsniaka, dał rade i zaraz koncóweczka! więc głowa do góry i ściskam mocno :*
Qltoorka współczuje ci tego "przyjaciela" co ci sie przypałetał - może coś ci w aptece doradzą? albo do lekarza....chyba bez różnicy jakiego, wazne żeby cos zaradzil...
kasiak trzymam kciuki tak mocno że aż bola!!! oby sie rozkręciło!
patrizia super że do nas zaglądasz- tęsknimy tu wszystkie za toba i trzymamy kciuki :* bardzo mnie cieszy że walczysz i dajesz rade-tak trzymaj! a innych nie słuchaj i żyj swoim zyciem, przezywaj wszystko po swojemu i bądź szczęśliwa
natalia trzymam kciuki za zaciskanie nóg zeby maly jeszcze podrósl :*
Nika moje kondelencje - trzymajcie sie kochani....
karolinkanice ty tez sie juz rozkręcasz...kurde cos sie tym dzieciaczkom podoba ten czerwiec hehe
bea gratuluje obrony!! wiedziałam ze bedzie na 5 jeżeli sie bardzo martwisz to jedź na ip zrobią ci ktg i sprawdzą czy wszystko ok
Marta dobrze, że masz refleks i nic ci sie nie stało!
agniesia a ja znowu tylko acham i ocham nad twoim synusiem
kamilka za Ciebie równiez trzymam kciuki bo jesteś tuż tuż
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joasiu urodziwa z Ciebie mamcia Co zdjęcie to wyglądasz inaczej i teraz to nawet jakbyś ciut mniejszy ten brzuszek miała...
Emi87 zazdroszczę Ci tych targów, na moim pipidówku darmo by chyba szukać takich atrakcji Ale z pewnością jakby były to chętnie bym się z mężem wybrała Tyle pożytecznych rzeczy naraz... A z jakiej firmy ten laktator kupiłaś? Bo ja również ostatnio na ten temat rozmyślałam i chyba na elektroniczny się skuszę...