BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #689850 przez carmelove
Pasal śliczne Kruszynki :) Zuzia jaka malutka :cheer: :) achhhh... jakbym chciała już tulic swoją... :)))

szybkiego powrotu do domu, w trójeczke :kiss:

Ania - nasza dziewczynka !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #689874 przez Joanna89
Helo!

Karolinap zazdroszczę Ci tego morza:)

Kasiak GRATULACJĘ dla mamy i synka :)

gold_butterfly zaraz wstawię real foto maty.

bea2a byłam wczoraj w HM i CA i u mnie już niebyło nic ciekawego...poprzebiarane:/

Pasal dziewczynki są cudne:) chcę już moją hihi

Mata bardzo podoba się mojej suni :D

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Polecam jest bardzo mięciutka ma piszczałki, lusterko i takie tam inne zabawiaki :)

U Nas dziś pochmurno, niestety :/

11 lata 5 miesiąc temu #689875 przez Marta27
Witajcie w ten deszczowy dzień

Kasiak gratuluję namęczyłaś się biedulko ale Sebek w końcu raczył wyjść z brzusia.

Pasal dziewczynki cudne

Jeśli chodzi o moją mamę to mam z nią bardzo dobry kontakt czasami są między nami spięcia ale tylko chwilowe a tak to mogę z nią porozmawiać o wszystkim zawsze mi doradzi i pomoże. Z teściami też mam dobry kontakt szczególnie z teściową która cieszy się na pierwszego wnuka i we wszystkim chce mi pomagać.
Ja od wczoraj mam mega doła a dziś pogoda nie nastraja jakoś pozytywnie. Wczoraj także minął rok jak straciłam swojego aniołka :(

HUBERT

11 lata 5 miesiąc temu #689891 przez Qltoorka
Kasiak, w końcu, GRATULACJE!!!! :) :) :) Ale się bidulko namęczyłaś... Też czekam na relacje... Ale póki co, odpoczywaj...oj, należy Ci się... :kiss:

Jamajka, to zdjęcie jest cudne :) Jak obraz :) Jestem ciekawa całej sesji rodzinnej, bo rozumiem, że Lenka też brała w niej udział :)

bea2a, mnie się też nie spieszy... Remont wciąż trwa, ja fizycznie kiepsko, więc póki się nie wyleczę, póki przynajmniej pokoik nie będzie zrobiony (choć liczę na to, że i inne rzeczy w mieszkaniu może do terminu zdążymy zrobić) to niech maluszek nie wychodzi...
Muszę też pozmieniać dokumenty po przemeldowaniu się, nie mam teraz czasu na rodzenie :P

emi87, wciąż bez zmian, a nawet mam wrażenie, że teraz to mnie non stop dupa już boli :P

pasal, cudne dziewczynki...szkoda, że wciąż w szpitalu...To już prawie miesiąc... Ale co zrobisz-jak mus to mus... To ile Zosieńka waży teraz, że nie chcą jej jeszcze do domku wypuścić?

moonia154, ciesz się póki możesz, bo ponoć upały mają znów wrócić jeszcze pod koniec tego tygodnia....:(

11 lata 5 miesiąc temu #689906 przez Bea111
Asia, czy mogłabyś zdradzić gdzie kupiłaś tak uroczą sukienkę oraz kolczyki??
Zdjęcia naprawdę cudne :)

11 lata 5 miesiąc temu #689914 przez karolinap
Emi87 No to jest straszne uczucie. Ja jak zginam nogę w kostce np. kucajac to mam wrażenie ze mi skora peknie :|
A tak z innej beczki: czy Ty ta lampkę (kwiatek) do milciowego pokoju kupiłaś w Ikei w sklepie czy przez internet? Bo mi by bardzo ona pasowała i jadąc z nad morza zajechaliśmy do Ikei a pan mowi ze narazie sprzedaż jest wstrzymana i nie wiadomo czy wrócą do sprzedaży :| nie wiem czy to tylko w Gdańsku czy wogole.

11 lata 5 miesiąc temu #689915 przez Qltoorka
patrysia305, pytałaś na FB o wniosek o urlop macierzyński i rodzicielski...Zastanawia mnie dlaczego Twoja kadrowa kazała Ci to załatwiać w ZUSie, jak wszędzie (na tej stronie też: www.rodzicielski.gov.pl ) jest napisane, że wniosek składa się u PRACODAWCY... :huh:

11 lata 5 miesiąc temu #689919 przez Joanna89
Bea111 - spódnico spodnie, nie sukienka:) mam tylko podniesioną wysoko nad piersi :)Kupiłam rok temu na bazarku w moim mieście:)
A kolczyki dostałam od kuzynki na urodzinki :)

dzięki !

11 lata 5 miesiąc temu #689926 przez karolinkanice16
Kasiak gratulacje :)

My kochane nadal w dwupaku ale coraz bardziej czuje sie zle i od pasa w dol wszystko mnie boli noc minela ok ale ranek znowu skurcze i te bole krzyza jejciu, jakbym spala caly dzien na stojaco. Czy to moze tak dlugo sie rozkrecac ?

11 lata 5 miesiąc temu #689928 przez Qltoorka
No kochana, sama widziałaś jak się kasiak długo męczyła... :dry: Żal mi Cię, że masz te bóle krzyżowe... :(
A ze swoim A. doszliście do porozumienia?

11 lata 5 miesiąc temu #689929 przez karolinkanice16
Jako tako narazie jest ok bo siedzimy i czekamy czy cos sie rozwinie.

11 lata 5 miesiąc temu #689941 przez emi87
karolinkanice cos czuje że do jutra to ty sie nam rozsypiesz :) trzymam kciuki :*

karolinap normalnie w sklepie kupiłam (tylko kilka miesiecy temu) ale na bank znajdziesz tez na allegro i w kilka dni bedziesz mieć u siebie :)

Qltoorka może ty idź wcześniej do lekarza i nie czekaj....

Marta na pewno nie było łatwo wczoraj...też tak mamy że liczymy rocznice albo że mielibyśmy teraz ponad dwuletniego dzieciaczka..aleeee trzeba zyć dalej! nosimy pod serduchem nasze maleństwa które niedługo będziemy tulić :) więc głowa do góry :) nie smutaskujemy bo same szczęścia przed nami :D

joanna bardzo ładna mata :P Alicja bedzie miała co robić ;)

ja dzis sie średnio czuje - kości pipne nawalają, brak apetytu (co u mnie jest anomalią wręcz hehe), i taka ogólnie niedorobiona jestem dziś :P niby 20 st a ja przy wiatraku poce sie jak szczur... mąż pojechał w psizdu do kolegi a ja gnije sama...ech no cóż tez mu sie należy :P przynajmniej całe łóżko moje hehe zaraz zrobie sobie fasolke szparagowa w parowarze i chyba pójde spać :D

11 lata 5 miesiąc temu #689950 przez karolinkanice16
A teraz jak sobie lezalam to poczulam jak ze mnie troche ulecialo jakbu uplawy ale takie rzadsze nie duzo, sprawdzilam i faktycznie jakbym sie troche posiusiala :P

11 lata 5 miesiąc temu #689955 przez moonia154
Qltoorka taka pogoda wbrew pozorom nastraja mnie baardzo pozytywnie, bo te upały to były przegięcie (jak już mi nogi napuchły to zrozumiałam, że to nie dla mnie :ohmy: ) A jeszcze w zeszłym roku szalałabym ze szczęścia mogąc wylegiwać się w te upały i opalać się na brąz... Mmmm... B) A jak jest okazja, bo mam dłuuugie wolne to nie mogę :angry: Wiesz, ja również nie jestem "gotowa" do porodu i codzień proszę dzidziusia, żeby wytrzymał do 10.07. ;)
Karolinkanice16 może faktycznie to wody, albo siusiu :laugh: Szczerze to ja taką wilgoć miewam od kilku dni (głównie jak się budzę w nocy i zaraz panika, że mi wody odeszły :cheer: ) W każdym bądź razie trzymam kciuki za Ciebie :) Bądź dzielna :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #689960 przez karolinkanice16
i znowu mam parcie na kibelek, brzuch twardy, bardziej mnie boli w krzyżu niż te skurcze ;/

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka