- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Joanna mata super, taka wyjątkowa akurat dla małej księżniczki

karolinkanice16 bidulko, trzymamy kciuki, silna dziewczyna jesteś, wytrzymaj jeszcze troszke

pasal twoje córcie są takie słodkie:) podwójne szczęscie kochane:)
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1

- !sylwia!
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
karolinkanice mam nadzieję że i u Ciebie nie długo się rozkręci, życzę powodzenia.
Asia jak zawsze świetne zdjęcia i mata bardzo fajna.
patrizia tulam Cię bardzo i podziwiam, co do ludzi to im kijki w tyłki nie powinno ich obchodzić co zamierzasz robić. trzymam kciuki i życzę szczęścia i powodzenia.
karolinap kurcze fajnie stópki w morzu pomoczyć taki masaż przez fale to w sam raz na opuchnięte nóżki, zazdraszczam.
qltoorka oj biedna dupka mam nadzieję że te leki Ci jakoś pomogą, a co do remontu to Cię pocieszę że u mnie dalej lipa i nic nie ruszone więc możesz się cieszyć że Twój robi jakiekolwiek postępy, choć ja bym wolała żeby już było po temacie i to z miesiąc temu.
o właśnie pisałam jakiś czas temu że byłam ustalić datę cięcia to siur kierownik mi kazał czekać do terminu no ale byłam później na oddziale u cioci i dogadałyśmy się z jednym dr stanęło na tym że 11.07 po południu mam mieć cięcie jedyne co mnie przeraża to wizja głodu.
co do tematu rodziców to u mnie raz wzloty a raz upadki, szczerze współczuje im że musieli mnie znosić w okresie tzn buntu bo nie było łatwo dopiero na studiach spokorniałam, mój tata ma napady albo zimny wychów albo do rany przyłóż a mama to taka poczciwa dobra dusza tylko strasznie narzeka (a to że pada, a to że pracy dużo, a to z kasą czasem ciężko, a to to i tamto) ale ogólnie jest ok. Ogólnie teraz ich wnusio jest oczkiem w głowie i robią wszystko żeby nam pomóc. jak kiedyś mogłam z mamą i tydzień nie rozmawiać to od jakichś 3 lat na odwrót codziennie no góra co 2 dni sesja telefoniczna. nawet teraz u nich jestem bo M wyjechał do turcji i bał się żebym sama w domu była, więc cieszę się wiejskim powietrzem nawet nasi sąsiedzi się starają o dobry poziom moich witamin bo wczoraj sąsiadka wysłała do nas córkę z wałówką truskawki i czereśnie w prezencie. No i bratowa (tzn żona brata ciotecznego ale my mamy bardzo zażyłe stosunki rodzinne i on na mojego M też szwagier mówi) też spełniła obietnice i dostałam masę ubranek po bratanku fajne jest to że Franek urodził się w czerwcu 2010 a wtedy też były takie upały więc rzeczy jak najbardziej ok a wiele z metkami bo nawet mu założyć nie zdążyli o i jeszcze leżaczek dostaliśmy praktycznie nie używany bo młody go nie lubił a wygląda tak: aaabyniezwariowac.blogspot.com/2013/01/l...r-price-cudowna.html
no i chcę ponarzekać że u nas była dziś straszna burza, a grzmoty to tak waliły że aż się Olek wystraszył i podskakiwał a przy takim najgłośniejszym to aż skurcze mnie dopadły i musiałam nospe brać masakra, dzięki bogu postępowi u nas sadownicy kupili armaty gazowe do rozpraszania chmur więc w miarę szybko przeszła.
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

sylwia o super ze sie udało z tym terminem cc

bujaczek sliczny

u nas też rano była burza (o 5.30

u mnie jednak 25st w cieniu nie 20....wiatraczek i zimny prysznic ratuje sytuacje...zmieniłam pościel (bo w nocy budze sie mokra-bynajmniej nie z podniecenia haha),wstawiłam pranie,opierdzieliłam fasolke (to jest to czego mi trzeba w taka pogodę-lekkie warzywa gotowane na parze).teraz leże ale pewnie zaraz sie za cos wezme znając życie. i jak tylko mąz mi przywiezie sznurek i patyczki wezme sie za robienie karuzeli dla Mili

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Oboje czujemy sie gitez. Mezu odsypia w domu, ale nalezy mu sie bo sie spisał, bez niego nie dałabym rady.
No i pobiłam chyba wszelkie rekordy

Moja fascynujaca historie porodowa chyba wydam w czesciach

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasiak jak ja Ci zazdroszczę... u mnie brak jakichkolwiek objawów...

Dużo zdrówka dla Was !

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Jamajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)

Kasiak No dałaś radę Kobito!! Gratuluję i cieszę się razem z Wami

Bea widzę, że u Ciebie kontakt z mamą też nie za dobry.. przykre to. Ja naprawdę nie mogę narzekać, bo moi rodzice zawsze we wszystkim nas (mnie i mojego brata) wspierali i do dziś wspierają. Zawsze słyszeliśmy na co dzień bez okazji, że nas kochają, że są z nas dumni.. Zawsze mieli do nas zaufanie, puszczali na dyskoteki, wakacyjne wyjazdy choć na pewno się bali o nasze bezpieczeństwo, jak sobie poradzimy, czy nie zrobimy jakichś głupot. Traktowali i traktują nas zawsze po partnersku - przyjacielsku i za to ich zawsze podziwiałam i ceniłam.. to się nie zmieni.
Jedyne co kochane babeczki to postarać się teraz w swoim rodzicielskim życiu dać swoim dzieciom maksymalnie dużo z siebie i nigdy nie dopuścić, aby nasze dzieci musiały się kiedyś za nas wstydzić.. wszystko przed nami

Karolinap ja mam dwie takie lampki jak Emi u Milci i kupiłam je normalnie na allegro, nawet chyba taniej wyszło niż w sklepie.. dobrze zapakowane, myślę, że nie masz się co bujać po Ikea'ch tylko kliknij sobie i Ci pan do domu przyniesie

Karolinkanice takie przewijaki najbardziej mi się podobają, bo jest dużo miejsca wkoło i ogólnie ślicznie się ten zestaw prezentuje. Oby udało Wam się go zdobyć

Dziewczynki bardzo dziękuję za miłe słowa odnośnie zdjęcia z sesji

- judytejsza
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Pasal dziewczynki cudne:)
Karolinkanice moze juz nedlugo bedziesz z synkiem, 3mam kciuki za was;) ja od wczoraj na kibelku to z 10 razy juz bylam
A ja wocilam z ktg i od lekarza, juz wiem czemu od 3 dni maly taki skoczny jest, skurcze kochane i to coraz to czestsze, dzisiaj bolesne, na ktg czynnosc skurczowa jest, polozna mowila ze chyba maly zaczyna byc w gotowosci. Lekarz na wizycie stwierdzil ze czekac w domku, szyjka skrocona, jak sie skorcze nasila i beda czestsze , to zapraszamy na ip z haslem ... rodze!
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

joanna mata śliczna na pewno się przyda

kasiak czekamy na dokładną recenzję z porodu

karolinkanice mam nadzieję, że rozkręci się i szybciutko urodzisz. Komoda do przewijania i szafa piękne, moja koleżanka ma takie same z przewijaka później można zrobić półkę, oby udało się zakupić

nie wyłoniłam się dziś z domu bo cały czas leje...zabrałam się za porządki w szafach i stertę różnych rzeczy, butów i jakiś pierdół z którymi zawsze cięzko było mi się rozstać wyrzuciłam. Chyba coś się we mnie obudziło, żeby niepotrzebnych rzeczy w domu nie było jak się maluszek zjawi bo tylko miejsce zajmują

- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Joanna89 u mnie też brak objawów no poza wczorajszym skurczem, ale to chyba dobrze bo mamy przed sobą jeszcze kilka tyg do godziny 0

karolinkanice16 może i ty będziesz rodzić długo jak kasiak?? jesuu ale ci fajnie

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3