- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolinkanice faktycznie ty juz masz wszystko ready:) a ja sie tak ociagam i ciagle mysle ze mam jeszcze czas.
Dzis wygonie mojego do piwnicy, przeciez jeszcze stoi zapakowana w karton spacerowka co tescie chcieli ja na szafe postawic na pol roku bo powiedzieli synkowi ze przeciez w piwnicy sa myszy i napewno ją zjedzą masakra co za glupoty!!
No i dzis ma nakaz wyniesienia wszystkiego co niepotrzebne do piwnicy gdzie oczywiscie zadnej myszy nie ma...
Wstalam wczesnie myslalam ze zalapie sie jeszcze na ciepla wode a tu dupa..no trudno
Milego dnia mamki
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Dziewczyny te naklejki z ptaszkami były jakos chyba w marcu a z sowami chwile pozniej przynajmniej u nas. Albo i w lutym bo nie kupowalam nie wiedzialam czy chłopak czy dziewczynka a tak bardziej dla dziewczynki były
Tak, jednakże w niektórych biedronkach jeszcze są
Ja widziałam w Swojej biedronce te sówki ale one były już w dziale wyprzedaży za 6zł...
ze 3 tygodnie temu też ich szukałam i ich nie znalazłam ...
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
karolinkanice pięknie wygląda cały pokoik!
Jadę wypoczywać na działkę jeszcze przed weselem więc odezwę się dopiero jutro no chyba, że tak pohulam, że wyląduje na porodówce to dam znać wcześniej
Miłego dnia brzuchatki
- MałgosiaSz
- Wylogowany
- gaworzenie
- MałgosiaSz
karolinkanice16 śliczniutkie te mebelki i jak pasują do całej reszty
karolinap no to miałyśmy podobnie mnie bolały kolana, a do tego chyba źle stanęłam gdzieś i lewa kostka opuchnięta i boli oczywiście
Mam do Was pytanie czy używałyście kiedyś kremu Gynazol? Jeśli tak to, że tak powiem spływał z Was sam krem czy coś w rodzaju wody również? Ja fiksuję w ciąży, jestem na maksa przewrażliwiona.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Organizacja czasu pozwoliła mi na szkrobnięcie paru zdań do Was Diablo mi Was brakuje, niestety nie jestem ze wszystkim na bieżąco- wybaczcie.
U nas wszystko w porządku. Najogólniej rzecz ujmując uczymy się siebie. Mały jest kochany dość spokojny ale w nocy lubi się poprzytulać i nie da się spuścić na drzewo po paru minutach Monsz śpi z nim na klacie po kilka godzin ale dzięki temu ja nie wyglądam jak zombie.
W poniedziałek odwiedzi nas położna dowiem się czy Młodzieniec przybiera na wadze- bo kolorków dostał na pewno
Jestem zmęczona to fakt, nie wyspana, nieco obolała- kręgosłup boli jak cholera, rana po cięciu ciągnie, oczy się kleją... Ale jestem szczęśliwa
Całuski dla Was, pamiętajcie że jestem pod telefonem, fb i tutaj też walcie wołami- jeśli doczytam na pewno się odezwę. Nie ukrywam- z kompem ostatnio widuję się rzadko a co za tym idzie i z Wam
Na dowód szczęścia:
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
karolinka uuu to nie fajnie z tym koszem - ludzie to sa świnie jednak ech
a pokoik piękny!!! zrobiło sie tak przytulnie i dzidziiusiowo z tymi mebelkami super!! a A. zdrówka życze! i widzisz mimo choroby twój rycerz miał siły żeby uratowac cie przed robalem - medal dla tego pana
goldi to w sumie lada moment będziesz mieć maleństwo w ramionach trzymam kciuki żeby sie wszystko dobrze ułozyło i dobry humorek powrócił buziaki
Małgosia nie uzywałam takiego specyfiku więc nie pomoge...
madziu jak słodko sobie spi ach wspaniałe masz szczęście przy boku (cycu hehe)
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja wieczorem mialam jakis ciulowy humoru, szukalam szukalam do czego sie przyczepic az wreszcie sie pozarlam z mezusiem ... jezu jakbym popatrzyla na siebie z boku to bym sie od jakis pojebow nawyzywala ... upierdliwa baba w ciazy
Ahhhh okazalo sie ze jednak moge brac te tabsy co mi lekarz przepisal(mezus zadzwonil do swojego kolegi farmaceuty i wypytal- no i teraz niemal na wszystkich ulotkach(nawet lekow dla ciezarowek)znajduje sie wpis ze w ciazy i w czasie karmienia kategorycznie nie wolno brac...no wiec wzielam tabletke na noc i obudzilam sie tylko 2 razy na siuski, nic mnie nie swedzialo(wspaniale uczucie )- jedyny co to pipa mnie ostatnio coraz bardziej ciagnie(nawet mi sie nie chce seksowac )
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Qltoorka moja szwagierka miała zabieg w ciąży właśnie na zakrzep po hemoroidzie. Tylko ona miała go ok. 30 tygodnia, więc nie wiem czy w Twoim przypadku po prostu nie jest za późno, bo może nie zdąży się wygoić do porodu. No i miała cesarkę ze względu na te żyły. Okazało się, że miała też hemoroidy na macicy, więc cesarka była dobrym wyborem bo mogło się źle skończyć, np. krwotokiem wewnętrznym. Lepiej więc dowiedź się czy nie musisz mieć cesarki.
Emi nie przepracowuj się za bardzo. Ja wczoraj też miałam aktywny dzień i w związku z tym leciała mi potem krew z nosa z przemęczenia.
Dzisiaj mam samotny wieczorem bo mąż idzie na pępkowe do szwagra. Mam nadzieję, że nie zacznę rodzić
Ale zanim zostanę sama, to idziemy na ślub koleżanki. Lubię takie uroczystości, więc bardzo się cieszę. Powzruszam się troszkę Jutro działeczka i wizyta u znajomych po południu a od poniedziałku szpital. Do środy, więc wszystko zaplanowane.
Miłego dzionka mamuśki
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Madzialenka synek supperowy
Karolinka pokoik swietny, teraz pozostaje czekac na lokatora malego
Emi nie przeginaj tylko, bo ja wczoraj zaliczyam spacer, i pozniej sprzatanie a weczorem myskalam, ze bede musiala do szpitala jechac.
Zreszta w poniedzialek ide do szputala bo zaden lekarz ortopeda nie chce mnie zbadac i ide na oddzial, z tym ze nue wiem ile beda mnue tam trzymali no i co zadecyduja. Bo wg mnie i tego na ile w stanie bylam sie sama zbadac to ewidentnie mi sie rozchodzi to spojenie. No ale zobaczymy co w szpitalu powiedza.
Zycze Wam milej i udanej soboty
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Drogie e-ciotki, dziś od godz. 15.35 już jest z nami Mikołaj - 55 cm 3500. Jak będę miała neta to odezwę się na forum. Pozdrawiamy
Nikaa, kochana...SERDECZNE GRATULACJE
Ja, szczerze się nie spodziewałam, a Wy?
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Nikaa gratulacje kochana prosimy o szczegolowe relacje no i fotki
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
madzia, my też żałujemy, że teraz masz mniej czasu na komputer, ale rozumiemy i liczymy na to, że jak się już oswoisz z nową rolą i ogarniesz bycie mamuśką to i dla nas znajdziesz troszkę czasu A Michaś cudny... Michały to zajefajne chłopaki Dorkiszon też cos o tym wie...
To w poniedziałek trochę Was idzie do szpitala, z różnych powodów - ciekawe ile wyjdzie już z dzieciaczkiem na rękach a nie w brzuszku....
Natalia, udanej zabawy na weselu życzę Jak ja lubię wesela...
judytejsza, jak się zalogujesz na FB to daj znać, bo w naszej grupie Lipcówek podawałayśmy numery telefonów, żeby mieć ze sobą kontakt