- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Joanna, nie znam tego wózka, bardzo fajny, ale czy to Twój styl? Bo daleko mu do oryginalności, która tak Ci się podoba
dorkiszon, jak Twój ojciec wytrzymał z tą Twoją matką? Ja w sumie nie jestem jakimś świetnym przykładem gospodyni domowej, ale nie mogę sobie wyobrazić tego, że Twoja mama nic nie potrafi... Współczuję tej całej sytuacji... Chyba nie masz innego wyjścia, jak mieć na to wszystko po prostu już wyj...ane - z moją maminką mam podobnie, że jak zdarzy mi się ją pouczać lub pokłócę się o coś to potem jest wycie całonocne, wysłuchiwanie lamentów i czuję się tylko winna, że ją do płaczu doprowadziłam...
Kurczę, wiecie co, łaziłam dziś po sklepach meblowych kilka godzin, wracam do domu, rozbieram się a moje wary...murzyńskie Ja pierdziu... o co kaman Są tak obrzmiałe, że nie mogę uwierzyć... Czy to normalny objaw?
Chyba powoli mam dość tych wszystkich dziwnych dolegliwości na końcówce ciąży...
Na mój zakrzep chyba ta kora dębu pomaga, bo nie boli juz tak, choć dalej jest... Mówię mężowi dziś, że w środę będę się wstydziła rozłożyć nogi na samolocie, a on mi słusznie powiedział, że to przecież nie zrobiło mi się z jakiegoś zaniedbania, braku higieny czy czegoś takiego, tylko to wpływ ciąży, a poza tym w ciąży nie ma tematów tabu...
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byliśmy na pokazie z x-landera i też są w porządku,nie wywrotne
Także niestety oryginalność nie zawsze idzie w parze z funkcjonalnością
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Uniuni widzisz jakiego masz rozumnego mezczyzne ja dzisiaj tez pogadam ze swoja Pinda
Qltoorka ja mam takie "wary" juz od conajmniej 2 tyg, wogole pipka wyglada jakby spuchla....
Joanna pol Irlandii pln jezdzi takim wozkiem ladny tylko spacerowka troszke mala...
Ja dzisiaj zapelnilam miesem cala zamrazalke kupilam mamusce bilet powrotny(3 tyg z mama i sie ciesze i sie martwie- dawno tyle czasu nie spedzilysmy razem), szwagierka farbnela mi lepetynke(zebym na porodowce jakos wygladala), no i teraz szykuje prowiant i reszte bibelotow bo jutro wybywamy na wycieczke nad morze ... mam jeszcze w planach wyprac dywan w salonie(ale jakos specjalnie mi sie nie chce)
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiak przykro mi ze spotkala was taka przykra sytuacja;/ mam nadzieje ze szybko wrocicie do domku:)
Bea wspopczuje, a czy ta szwagierka bedzie chrzestna? Jesli tak to pewnie bedzie wtracac swoje trzy grosze do wychowania malutkiej;/ A nie mozesz odmowic kiedys tesciowej?? Wiem, latwo powiedziec, tez jakos nie moge sie przelamac ale jesli teraz im sie nie ppstawimy to nam wejda na glowe po porodzie:/
Qltoorka ja juz dawno sie dupka nie przejmuje na samolocie, twoj maz ma racje, to czesta dolegliwosc ciezarnych, nie ma ci sie dolowac ze akurat na nas padlo, cieszmy sie ze mozemy tylko na to narzekac;) a co do tych murzynskich to sprobuj ta mascia Clotrimazolum powinna pomoc
Joanna gluptasie przeciez juz dawno ciotki z forum pisaly ze nie zawsze wysoka cena idzie w parze z funkcjonalnoscia, fajnie ze sama sie o tym przekonalas
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W sumie nie chodziło Nam o cenę tylko o wygląd, czasem tanie rzeczy też są ładne:))
Mąż chory,a we wtorek jedzie w interesach... Zapodałam mu 20 min masaż pleców ciepłym olejkiem a teraz biedaczek leży w wannie...
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Naprawde polecam Wam tantum rosa bardzo pomaga na obolale krocze ja bylam nacieta wiec jak sobie polewalam to mi ulge przynosilo no i moglam normalnie sie przekladac w lozku, bo tak to bolalo
aha Nikka i Kasik gratulacje narodzin bobaskow
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam śluz , biały, gęsty dość dużo go jest, chociaż pytałam mamy i ona mówiła mi ,że czop odszedł jej podczas porodu...
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i ja dziś zrobiłam w końcu to pranie mielone i gulasz, bo mam się wkurwiać i nic nie jeść i się nakręcać z tego powodu. Jedynie co jej super w życiu wychodzi to oglądanie TV na okrągło i powtarzanie pierdół z wiadomości.
Dlatego jak tata umarł to ja nie mogłam się z tym pogodzić, bo się z nim rozumiałam i nadawaliśmy na tych samych falach i po jego śmierci miałam taką pustkę i smutek , że zostałąm z nimi sama z bratem i mamą jakby z obcymi.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Joanna to Alicja już ma kumpele do męczenia hehe
uniuni heheh juz taki dobry kontakt złapaliście hehe u mnie tez dzis glutkowo
Qltoorka może od chodzenia obtarłas sobie o bielizne...a teraz ukrwione te nasze wachlarzyki a męzu ci dobrze powiedział - tu sie nie ma co wstydzić
ostatnio położna polecała psikać octaniseptem, a że kupiłam do pępucha i ranek to sie przyda tak czy siak i skorzystam również na mą szanowna
karolinka to moze wody sie sączą? mi znajoma mówiła ze wody sa delikatnie rózowawe - może sprawdź czy ci na taki kolor czy na żółto zafarbuje biała bielizne albo wkładki?
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa