- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakbym to przewidziała w życiu byśmy nie dali tyle kasy na remont żałuje.
Kamilka, a ty się nie martw tym terminem tak się zdaża najwyżej pójdziesz na wywołanie co zrobisz lepsze to niż jakbyś miała za wcześnie urodzić. na wywołanie przynajmniej będziesz gotowa, spakowana i wyszykowana jedyny minus to taki większy pewnie stres, bo wiesz po co idziesz.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W teorii możemy w tym mieszkaniu wszystko, a w praktyce tak to wygląda, ale panele najwyżej zdewastowane jak u pijaków i ściany tez wytrzymają te 4 lata maksymalnie zanim się stąd wyniesiemy. Mój nie chciał w ten remont inwestować, ale ja się uparłam i mam za swoje.
Dziecko by jakos przeżyło w tym starym pokoju ze starą tapetą i wykładziną, a my byśmy teraz nie ubolewali. Zesztą pewnie i tak większość będzie w naszym pokoju. No , ale odwaliło mi , bo cieszyłam sie dzieckiem i tez chciałam miec pokoik nowy dla niego i namówiłam mojego na remont, właściwie to wymusiłam. I nie dopuszczałam żadnych argumentów typu nie będziemy inwestować. Szkoda, że za niektóre błedy trzeba tyle płacić.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na ścianie znalazłam tłuste plamy próbowałam to zmyć szmatą i ciepła woda , bo zmywalna lateksowa farba, ale niestety nie da się.
- MałgosiaSz
- Wylogowany
- gaworzenie
- MałgosiaSz
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie denerwuj się za mnie ciesz się, że tak nie masz jak ja.
Kurde zaczyna mnie ostro mdlić chyba rzygnę.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzis jej wygarnę ona jutro robi to samo.
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dorkiszon- strasznie współczuję Ci sytuacji w domu... na końcówkę ciąży rodzinka takie nerwy Ci funduje- masakra :/ a Twojego brata to bym chyba na Twoim miejscu udusiła za ten syf w pokoju. Jak wróci to każ mu pomalować ścianę i sprzątnąć ten syf.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
judytejsza oj by sie znalazło hehe
osóbka no w sumie ty to za 5 dni masz juz termin pewnie po badaniu albo jakis czopek?
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
agusiaa wszystkie lipcówki są sexi-mamuśki, więc nie czuję się jakoś wyjątkowo i specjalnie dałam 2 zdjęcia, żeby bebol z innej perspektywy ocenić
Karolinap ja Ciebie doskonale rozumiem, że nie chcesz odwiedzin w szpitalu. Dla mnie to jest oczywiste i poza najbliższą rodziną to sobie nie wyobrażam zabawiać gości i opowiadać o porodzie. To są dopiero pierwsze wspólne chwile razem, trzeba się siebie nauczyć, ogarnąć emocje, ból.. czas zupełnie inaczej biegnie.. doba się znacznie skraca.. Często Młode Mamy nie przyjmują gości nawet w domu przez pierwsze dni i tygodnie, bo chcą mieć po prostu spokój, dziecko przy piersi, piżamę na grzbiecie i tyle.
Dorkiszon cóż mogę powiedzieć. Cham i prostak. Twój brat jest starszy czy młodszy od Ciebie? Nawet sobie nie wyobrażam, jakby Kubuś się miał na dniach urodzić.. nawet pewnie by nie miał kto sprzątnąć tego pokoju na przyjście Dziecka ze szpitala Odliczaj dni do wyjazdu i przywołaj delikatnie do porządku. Albo lepiej nie przywołuj, bo się pożrecie i poród gotowy!
Uniuni O.N.A też lubię
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jamajka on chyba 5 albo 6 lipca już jedzie musze jeszcze wytrzymać prawie z nim nie gadam tyle co musze unikam jego i matki, nichce teraz urodzić.
Dzięki za wsparcie ide sie położyć , bo słaba jestem po tych wymiotach. Mam nadzieję, że to nie oznaki porodu. Wczoraj miałam uderzenia gorąca, twarz mi sie robiła czerwona i uszy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
judytejsza, kaska, ja też od kilku dni miewam już wieczorne skurcze regularne co 15 minut. Każdego kolejnego wieczora są bardziej wyczuwalne, ale ja się z góry nastawiam na to, że to tylko przepowiadające i wiem, że rano już ich nie będzie Niemniej, faktycznie coś wieczorami tylko się dzieje, więc pewnie jak nas chwyci akcja porodowa to wieczorem lub w nocy...
Mam mały apel do sierpniówek, które czasem z nami piszą... bo my tu u siebie już dawno ustaliłyśmy, że staramy się jak najmniej cytować swoje wypowiedzi, bo się trochę bałagan robił i źle się to potem czyta...
karolinap, Ty już lepiej skończ się chwalić tym swoim idealnym mężem, bo ja przez to coraz większą zołzą jestem do mojego, że on taki nie jest.. poważnie...
dorki, to Twoje samopoczucie to pewnie bidulko przez nerwy... Kurczę, jak ja Ci współczuję... Ile jeszcze ten Twój brat będzie?
osobka, ja miałam plamienia po badaniu przez 4 dni... Jeśli to nie jest żywa krew to nie masz się czym martwić.