- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie daja znieczulenie do 4 cm rozwarcia, ale tez na każdym etapie porodu mogą dać w końcu płace za to.
W srode ide do gina ciekawe jak tam wygląda podwozie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
Przeniosłam się z sypialni do salonu na kanapę pod kołdrę, A. mimo że jeszcze troszkę chory biega wokół mnie, robi herbatki itp.
Joanna wszystkiego co najlepsze
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie nadal ciasza:) ale nie nakrecam sie juz:) Blanka zadecyduje kiedy wyjsc a jak nie no to wywolywanie z czego tak srednio jestem zadowolona.... bo wiadomo ze to tez moze trwac dlugo. No ale co ma byc to bedzie.
Jedyne co tak zauwazylam ze sie zmienilo to ze mam wiecej sluzu raz taki wodnisty raz taki gesty ale kolor mleczno bialy i lekko brzuszek opadl
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
u nas też cisza do terminu zostało 8 dni nie licząc dzisiejszego jak nie urodzę do 16 lipca to mam się zgłosić na porodówkę na wywołanie, kurcze mam nadzieję że samo coś ruszy do tego czasu kazali się oszczędzać nie seksić się a ja robię wszystko a tu cisza hihi trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamcie
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tam wiem ze zgubie te kilogramy nadprogramowe ale wkurza mnie to ze tyle ich mam bo ja na serio sie nie obzeram(staram sie jesc zdrowo a tu nie tylko w brzuch idzie- dupe mam jak armate )
Monia namocz je i wywies zeby sciekly a potem jak beda lekko wilgotne to wyprasuj(u mnie zadzialalo )
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mnie nie było przez parę dni ale na bieżąco Was czytam.
I mamy już lipiec więc możemy rodzić ciekawe która z nas będzie pierwsza
Mnie nie było gdyż miałam najpierw pranie prasowanie a potem mały remoncik gdyż mi stawiali w korytarzu nowego komandora a wczoraj dzień sprzątania. W sobotę wieczorkiem byliśmy na grillu ale takie imprezy już nie dla mnie gdyż nie wiedziałam jak już siedzieć więc się w pewnym momencie położyłam.
Jutro jadę do fryzjera i kosmetyczki trzeba trochę o siebie zadbać a w środę wizyta u mojej pani doktor
Monika gratulacje Mikołaj na pewno jest słodki czekamy na wieści i zdjęcia
Agnieszko współczuję ja sobie nie wyobrażam żyć teraz bez ciepłej wody jakby co to mogę zaproponować ciepłą kąpiel
Asiu wszystkiego najlepszego
Karolina współczuję choroby kuruj nam się
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nala żelazko niby jest na parę, ale się popsiuło i leci z niego woda, tak więc nawet jej nie wlewam W moim panieńskim domu jest maglownica i tak mnie korciło, żeby tam zawieźć i zrobić to jak należy, ale owa maglownica działa na zimno, a tu o te bakterie się rozchodzi...
P.S. Kto wymyślił prasowanie pościeli To kurna jakaś kara
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękuję za życzonka dziewczyny ! Popołudniu idziemy do kina i na kolację także muszę się wystroić
Szkoda,że urodzinki są tylko raz w roku hihi
Monika ja też pościel prasowała żelazkiem z parą inaczej nie dało rady. Ew są takie mgiełki zmiękczające widziałam kiedyś w sklepie.
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A no i jest lipiec jak to wspomniały niektore z was:) wiec teraz mozemy rodzic smiało, pozostałysmy lipcówkami:) mnie rowniez ciekawi ktora z nas zostanie pierwsza lipcowa mamcia:) czekamy....
u mnie pogoda dzisiaj rewelacyjna , ani nie goraco ani nie zimno, tylko komary zywcem jedza...
w nocy nie mogłam spac, wierciłam sie z boku na bok....w domu cisza wiec naszły mnie rozne dziwne mysli i stres jak to bedzie jak juz mnie złapie...ze chyba z tego wszystkiego kolo 4 rano padłam jak mucha:P
Jutro USG ostatnie , dowiem sie i klocuszek mamusi bedzie wazył no i czy sprawdziła sie teoria z ostatniego usg ze duzo bo ok.4kg mi go zapowiadali...pozniej KTG posłuchamy serducha i zobaczymy czy skurcze sa, a pozniej pojde do doktorka i poprosze o jakis masaz szyjki czy cos zeby poszło szybciej:P bo skakanie po gałezi jak to mowicie nie daje narazie nic:P
joanna89 wszystkiego naj naj i spełnienia marzen:)
Co do PRASOWNIA tak jak wspomniała Asia faktycznie sa mgiełki nawet w lidlu jak sie nie myle z W5 czy cos takiego...ciotka moja kiedys mi kupiła i nawet rewelacyjnie do koszul meza sie sprawdza:)
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa