- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Brat Dorkiszona chyba do końca przyszłego tygodnia siedzi, więc trzeba odliczać dni i zaciskać nogi, żeby Kuba siedział pod serduchem jeszcze przynajmniej do przyszłego weekendu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podczytuję Was ,ale nie mam czasu każdej odpisać- odprawiam dziś urodzinki, ma przyjechać rodzinka
U nas w porządeczku, pogoda znów kiepska,ale na szczęście nie pada.
Qltoorka kochana czemu nie sushi ? ja jadłam parę razy
Uciekam miłego popołudnia !
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
wsio juz naszykowane - goście zaraz sie zjawią więc pewnie odezwe sie dopiero wieczorkiem albo jutro miłej resztki niedzieli dziewczyny :*
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sewerynek widzę, że boksuje przez sen.
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Bianka urodziła się o godz: 10:00 25 czerwca 2013 roku waga 3010 gram, długość 53 cm
Dostała 10 pkt Apgar.Wszystko OK
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mama Dawidka 2009 i dwóch Aniołków 2012 15 tc
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cos nasza NataliaK sie nie odzywa, moze zapila na weselu;) tylko zeby Janek wczesniej sie nie wyklul, bylaby niespodzianka:)
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Qltoorka- właśnie wiem, że Ty przez plamienie trafiłaś do szpitala, więc się trochę przestraszyłam, ale aż 4 dni plamiłaś? to długo- mi lekarz powiedział że do jutra powinno przejść... oby tak było
Tyszanka- gratulacje
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
ja sie tymi dzieciaczkami chwalę jak swoimi,mężowi wysyłam zdjęcia i na bieżąco informuje jak nam się nowy bobas urodzi
dlatego chyba dziennie wydzwania i pierwsze co sie pyta to czy nie urodziłam przypadkiem-wariat
zabieram się od wczoraj na zrobienie miejsca na butelki i mleko dla małej w kuchni no i chyba bede siedziec teraz do wieczora i coś kombinowac i przekładac
w koncu umyłam wannienke dla małej,gorzej gdzie ją postawić(na górze nie mamy łazienki)ale na górze będziemy ją kąpac nie bede latac dziennie na dół
no i troszkę wkurzyła mnie koleżanka,rok temu POŻYCZYŁAM jej taką hustawkę domową ze stelażem taką jak dziecko umie już siedzieć. No i się pytam osatnio z ciekawości jak tam moja huśtawka(bo jej już dawno z niej wyrosła) a ona jakby nigdy nic że jej nie ma,że zalało im piwnicę i wyrzucili. Ani przepraszam ani nawet słowa że odkupią(ja bym się chociaz zapytała ale wiedzą że taka nie jestem),po prostu nic. A hustawkę dostałam od cioci i teraz będe musiała coś wymyśleć aby jej przykrości nie zrobić.Gdybym się nie zapytała to żyłabym ze świadomością że mam hustawke
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My niedawno wrocilismy do domku, nachodzilam sie po gorach, plazy, nabiegalam z corka i co...ani jednego skurczu
Dorkiszon ten twoj maz to musi miec nerwy ze stali, jakby moj braciszek odstawial takie cyrki i mamuska swirowala to moj mezus by zrobil jesien sredniowiecza w domu(chociaz nalezy do spokojnych)juz niedlugo kochana-braciszek pojedzie w pizdu a mamuska spokornieje...
Ja mam jakieos lekkiego nerwa, we wtorek przylatuje moja tesciowa i w sumie to git babka(ale pewnie mi z coreczka dupsko i tak obrobia...)a ja sie jeszcze glupia staram i dla calej rodziny obiad robie(to oczywiscie ciotka mojego meza z rodzina sie wprosila i kurwa robie obiad dla 12 osob)-wiec mojemu mezusiowi sie zebralo za jego leniwa pojebana rodzinke, on to w sumie niczego nie winny(ale powiedzial ze wstanie z rana i pomoze mi ze wszystkim-juz ja mu dam jak sprobuje sie wykrecic)
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
kobiecyporadnik.pl/advid,326,cid,3,porad...ml?smjtticaid=610dce
W ciąży powinno się unikać tak jak surowego mięsa tak również surowych ryb...więc zależy z czym to sushi...
Martwię się o mojego kota...ewidentnie coś mu dolega... wygląda już jak kura, cały czas rwie sobie kłaki, chudnie, zwraca jedzenie i dziś nalał na pozostawione ubrania przez mojego męża luzem... Akurat teraz... Boję się, że to wszystko znów jest na tle nerwowym (parę lat temu też tak miał i weterynarz nie umiał mu pomóc, kazał z nim zwrócić się do behawiorysty, ale przeszło, więc olaliśmy latanie po zwierzęcych psychologach...). Teraz boję się dodatkowo takiego jego zachowania, ze względu na to, czy czasem nie będzie szczał na rzeczy małego... Ale teraz chodzimy do świetnego weta, mam nadzieję, że mu pomoże i to jak najszybciej....
A moja koleżanka z pracy wczoraj urodziła tydzień przed terminem... Takiego klocka, że szok... 60 cm i 4600 g
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..