- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
kasiak a co to za bakteria? Wiesz od czego?
Wróciłam właśnie ze ślubu koleżanki i odstawiłam męża na pępkowe. Teraz spędzę samotny wieczorek z moim brzuszkiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak juz tak chce kupować to niech kupuje neutralne rzeczy typu pampersy.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Nikaa ależ nas zaskoczyłaą - tak z cichacza hehe gratulacje mamuśka!!!!! wycałować Mikołaja od cioteczek
agniesia och jakie oczęta rozmarzone
joanna ja kupiłam taki z funkcja do samochodu (coś tam family) dziewczyny też go brały
a jaka chudzinka miedzy brzuszkiem a piersiami hihi i tez mam takie cos ze jak robie siku to mnie az zaboli tam wszystko i jakbym miała zaraz jakies jajko wykluć
Jamajka każdemu nerwy moga puścic :* zwłaszcza na końcówce a pączek - nie dziecku nie można odmówić hihi
karolinap ja biore otulaczek i kocyk na wyjście ale nie wiem czy sie przyda otulaczek-zobaczymy. bo u nas w szpitalu nie trzeba mieć swoich ciuszków tylko szpitalne.
kasiak oby was dziś puścili do domciu! juz bliziutko i zaraz będziecie w domowych pieleszach trzymaj sie kochana - najważneijsze że z małym coraz lepiej :*
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
agniesia Sewerynek słodziak,
Jamajka rozumiem Cię doskonale, też czasem mi się zdarza "huknąć" na Małego,
karolinap ja do szpitala nie biorę, bo u nas zawijają a na wyjście to zależy od pogody to mężulek przywiezie ,
kasiak życzę pozytywnych wyników badań i obyście szybciutko do domciu zostali wysłani!,
Nikaa gratuluję rozpakowania ! ,
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rożka też nie , boiorę nie ma po co oni zawijają w swoje po porodzie, a do domu w foteliku to nie widzę sensu.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
Upichciłam pyszny garnek serowy (pulpeciki,makaron rurki, i sosik serowo-śmietanowy), tato mojego A. zaprosił nas na grilla ale mamy sobie przyjechać autobusem to nic że po jego brata i jego laskę do której przyjechali rodzicie w odwiedziny po nich przyjechał a ja w 39tc mam się taszczyć dwoma autobusami i w dodatku A. jeszcze chory ale już mniej niż wczoraj... więc nie jedziemy.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakbym dziecku na głowie siedziała albo co?? hehe
agniesia Seweryn będzie miał cały album zdjęć - piękna pamiątka:)
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasik coś takiego ? allegro.pl/bialy-jelen-zel-higieny-intym...hit-i3300192353.html
Jak szukałam to znalazłam jeszcze taki: allegro.pl/lacibios-femina-zel-do-higien...0ml-i3335786318.html
Piszą, że dobry w ciąży i w okresie połogu i karmienia piersią. Ktoś go używa/używał?
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Qltoorka dziękujemy za info
Jamajka, Dorkiszon też uważam, że czasy 'wciskania' prezentów minęły, ludzie są bardziej praktyczni, wszelkie gadżety i ubranka dla dzieci są ogólnodostępne. Od teściowej też nic nie dostaliśmy za to moja mama kilogramami ze szmateksu wynosi ubranka dla małego. Problem w tym, że my mamy absolutnie inny gust i ona np. potrafi kupić poplamioną i powyciąganą bluzeczkę dlatego, że jest słodki miś na niej lub napisane 'kocham mamę'. Ja wolę bez nadruków lub napisów. Gdy kupuję prezenty dzieciom znajomych i mam jakiś pomysł, to najpierw pytam czy to jest ok, czy może mają coś innego na myśli. Jeśli mój pomysł nie odpowiada, lub mają już to co chciałabym kupić, a innych wymagań nie mają, to dostają kartę podarunkową do centrum handlowego, a dziecko jakiś drobiazg żeby czuło, że 'coś' dostało
Byliśmy dziś na zakupach i w kinie Od kilku dni jestem zupełnie zredukowana Mogłabym spać cały dzień gdyby tylko te moje nogi mi na to pozwoliły Mamy dziś dokładnie 37tydzień. Jakieś 2 tyg temu rozmawiałam z Nilsem i powiedziałam mu, że 2 tyg i ma wychodzić - umowa. Na zgodę wystawił kolano lub piętę, to potrząsnęłam żeby umowa była aktualna. I co? I dziś budzę się z bólem brzucha. Połaziliśmy trochę po Ikei, ja do toalety...a tam gęsty biało-kremowy glut Zanim weszliśmy na salę kinową ja do toalety i co? Znowu kawałek gluta Wróciliśmy do domu - glut
Jakie mam dobre posłuszne dziecko Mam nadzieję już niedługo się przywitam i podziękuję za współpracę