- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Byłam wczoraj na zakupach kupiłam pare rzeczy na obiad odkąd on jest ja wogóle nie gotuje mam wywalone nie jestem tutaj jakaś kucharką. Pozatym moja matka zaoferowała się, że może zrobi jakąś zupę więc wczoraj kupiłam na zupę i dziś jak brata na chwile nie było mówię jej kupiłam ci na zupę możesz robić, a ona na mnie z mordą, że ona nic takiego nie mówiła.
To ja na nią tez z mordą, że w takim razie nie musi robić i nie będą nic jedli, bo ja nie gotuje. Ona na to, że ona może jeść byle co nie muyszę dla niej gotować , a ja jej na to, że jakby zauważyła to już dawno dla nich nie gotuję.
Potem akcja z praniem. Brat sie pyta matki, że pranie by se chciał zrobić, a ta do niego idź do Doroty, bo ona robi pranie no szlak mnie trafi. Przyszedł do mnie to mu mówię wsadź do pralki co masz i mogę ci załączyć i sobie powiesisz, bo rozumiem , że nie umie obsługiwac naszej pralki to nacisnąć na przycisk mogę.
Potem sobie myśle piernicze jak go nie było to mówie mojej matce jak wrócicie od babci to możesz włączyć pralkę i mu wieszać, a ona mi na to , ale Dorota ja nie wiem kiedy my wrócimy, a ja mówie co mnie to obchodzi ja nie jestem tu jakąś pokojówką. No i okazało się , że ona włączyć pralki nie umie ups i pytała sie mnie 4 razy gdzie ma nacisnąć i nie zgadła ani razu i oczywiście na końcu poszła ryczeć do pokoju. I uwierzcie mi, że jeśli mój brat byłby dla mnie dobry i normalny to ja bym mu wyprała, ugotowała i wszystko, ale nie potrafie byc taka obłudna. Pozatym jak cos juz dla niego zrobię to zawsze mu sie coś niespodoba głupi przykład zadzwonił mi, żebym mu doładowała telefon przez internet więc doładowałam cały czas była mowa , że za 10 zł więc jak wrócił powiedział dziękuję, ale miało byc za 20 zł. No i kiedyś jak się jeszcze tak dawałam to było zapłac mi ubezpieczenie za motor w Polsce itp. , a potem takie pretensje, że cos źle zrobiłam , że powiedziałam o nie i teraz mamusia mu to wszystko załatwia ja już mam spokój.
Sorry, ale musiałam się wyładować znowu. I nie ukrywam, że czuję się znowu winna, że wogóle zaczełam taką gadkę z matką przed chwilą, bo obiecałam sobie, że się nie odezwe na jego temat i wogóle, że coś mnie boli, ale sama mnie sprowokowała i już bez kitu poddaje sie i nie wiem jak mam reagować.
madzia Michałek przekochany fajnie sie masz, że juz po wszystkim teraz tylko dojść do siebie i cieszyć się dzieckiem. Jednak ta rana troche boli przecinają w końcu wszystkie powłoki i najgorsze to mięśnie.
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agniesia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agniesia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- siwa342
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

agusiaa26 śliczne literki )
NataliaK super w tej kremowej wyglądasz )
karolinkanice16 śliczny pokoik,ale wam zazdroszcze ze macie troszke miejsca(ja tylko na łóżęczko)
magdalenagal ślicznośći

Nikaa...Gratulacje
a ja jeszcze u mamusi,czekan na kopytka cos zglodnialam :)potem do domu,musze ograniczyc jazde autem bo cholipa juz mi niewygodnie

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My pózno poszliśmy spać, oglądaliśmy stare filmy na DVD

Dziś piękna pogoda świeci słoneczko i ciepło, w końcu !
Na obiadek mam bigos, właśnie wszamałam cały talerz

Popołudniu idziemy na festyn także dzień w miarę ciekawy

Sewerynek mały model

- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
dorniszon jak tam dalej pójdzie to nerwicy się nabawisz. Pamiętaj, że dzieci czują nasze emocje!
agniesia Sewerynek cudny. Ach te oczka

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja podgrzewacz mialam w zestawie ze sterylizatorem a czy go bede uzywac to nie wiem firma tt.
- Jamajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)

Dziubas cos mówiłaś, że porody ustały to proszę.. Nikaa stanęła na wysokości zadania i normę wyrabia Kochana

Nikaa cudownie, że Mikuś już z Wami

Qltoorka Kochana... jak piszesz o tym swoim przyplątanym dziadostwie, to aż mnie boli z empatii.. strasznie Ci współczuję i życzę szybkiego powrotu do sprawności <przytul>
Dorkiszon niezły meksyk masz na końcówce ciąży w domu. Teraz zamiast odpoczywać, zbierać siły i się relaksować, to musisz sobie ciśnienie podnosić co dzień

Potwierdzam, że im bardziej człowiek się stara komuś dogodzić tym bardziej po dupie dostaje.. a ten co ma wywalone jak Król Julian zawsze padnie na 4 łapy.. ehh.. życie

Agniesia Seweryn Boski

Karolinkanice super wygląda pokoik z tymi mebelkami

PS. Jak tak dziś skurcze i krzyż?
Ja też dzisiaj jakaś rozdrażniona jestem. Lenka wylała zupę przy obiedzie i ogólnie byłą średnio zainteresowana jedzeniem i niestety musiałam na nią wydrzeć paszczę.. bo mnie jakaś nerwa szarpie nie wiadomo skąd. Niestety.. nie jestem perfekcyjną mama, ale takich podobno nie ma..

- Jamajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)

wiem, że już kiedyś któras pisała o to, ale jeśli mogłabym się powtórzyć to chciałabym poprosić Bea i Dorkiszona o jakieś dobre, cienkie i chrupiące ciasto na pizzę

I jeszcze kiedyś była mowa o sosie serowym do makaronu.. ma któraś coś sprawdzonego, pysznego?
PS. zastanawiam się czy zrobić z siebie świnkę i zjeść pączka mojemu M.