- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Agniesia nie zamartwiaj się, bo i Sewerynkowi będzie smutno. Głowa do góry, jak się okaże, że operacja potrzebna, to wtedy zacznij o tym myśleć, na razie robisz wszystko co możesz żeby mu pomóc i ulżyć. Dzielna mamusia z Ciebie Przytulam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Przepraszam że nie odniosę się do wszystkich postów ale siedzę w poczekalni u dentysty i kmnię- Joanna czym Ty się żywisz że wyciągasz takie kosmiczne ilości mleka??? 300 ml to jest duuużo. Ja mam biedę 200 wyciągnąć a położna powiedziała że laktację mam wzorcową. I jeszcze mrozisz? Zdradź swój sekret...
I jak to robisz ze znajdujesz czas na wszystko?! Ćwiczysz, sprzątasz, spacerujesz... Na basen już też śmigasz?
Uni jesteś Heroską niemal jak z mitologii norweskiej. Gdyby ktokolwiek zapytał mnie czy znam kogoś kto walczy w.słusznej sprawie, wygrywasz w przedbiegach. Jesteś cudowną Mamą. Niewiele kobiet zdecydowało by się na takie poświęcenie, szczególnie że mamy możliwość karmić wyłącznie mlekiem modyfikowanym. Zobaczysz, Bóg, Syn, Monsz i Życie odwdzięczą Ci się po stokroć. A dla mnie będziesz kolejną Lipcową Mamą Na Platynowy Medal.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
rano mam zawsze duzo ...cyce bola i sa twarde:(
trzymam kciuki za Seweryna:
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
joanna nie wstawiaj takich zdjęc błagam bo moje samopoczucie się robi coraz gorsze - a kiedy Ty masz na to czas - podziw, ja po całym dniu jestem tak wyrąbana ze marze tylko o śnie
zastanawiam się czy to noramlne i czy też tak macie bo mój synek pije max 5 min cycka , później płacze ja myśle zże chce jeszcze daję on nie chce i pionizuje i jest meeega bek , dziwi mnie to że mu 5 min a czasami nawet nie tylko wystarcza, co wy na to ?
o jejku Agniesia bardzo mi przykro tymbardziej że nasi chłopaki są wcześniej urodzeni. Trzymam kciuki żeby wszystko udało się. Tak się teraz dziwię bo mam kumpele która pare dni pzedemna urodziła też wcześniaczka i on - mały Orest ma tez wodniaka i przepuklinę pępkową i lekarze u nas nic mu nie zakładają są zdania ze przepuklina ma prawo jeszcze być chyba do pół roku i to samo z wodniakiem. Jednak wam pomagają i mam nadzieję że wszystko wróci do normy
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Joanna super wyglada twoj brzuszek. Ja tez waze tyle co przed ciaza ale brzuszek jeszcze troche mam tylko ze ja na razie nie cwicze. Co do nosidla no wiem z opini kolezenek ktore maja ze sprawdza sie super ale dobrze jest jak dziecko juz porzadnie siedzi.
Agniesia wszystkie tu trzymamy kciuki aby obylo sie bez zabiegow. Glowa do gory wszystko bedzie dobrze
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrycja no jakos.tak jestem zorganizowana ze wszystko mi idzie sprawnie, wieczorkiem tez maz zajmuje sie mala,od 20 do 22 wiec to czas dla mnie. A ze kocham.cwiczyc latwiej mi to przychodzi.
My po spacerku, mala je cyca:) u mnie to ok 30min i z cyca i z butli zaraz wraca tatus z delegacji...
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
po calym dniu karmienia.odciaglam 125ml z.jednej piersi hmm nie.jest zle
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agniesia nie przejmuj sie wodniaczkiem. Moj Patryk tez ma i poki co nie ma paniki, bo w ciagu dwoch lat powinno byc juz dobrze Tylko te ruloniki pod jaderka jakos do mnie nie przemawiaja, bo to zaraz w kupie laduje Chyba, ze masz na to jakis patent
Joasiu brzuszek imponujacy Ja wygladam jak w 5 miesiacu ciazy ale daje sobie rok, zeby wrocic do wygladu sprzed ciazy
Co do brzucha, to moja mama nastraszyla mnie dzis, ze moze zostaly mi w brzuchu wody plodowe, czym bardzo mnie nastraszyla! Co Wy o tym myslicie
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i moze bede sie tu czesciej udzielac, jak mi syn pozwoli Wlasnie zasnal, a mi sie popsula klawiatura
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
.. mala narazie spokojna po szczepieniu...
wcinam ogorkowa zupke
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
patrysia, niektóre dzieci potrafią opróżnić cyce po 5 minutach Jak się najada i ładnie przybiera to nie masz powodów do zmartwień
agnesia, przykro mi, że u Was nienajlepiej. Ale wierzę, że Seweryn w dobrych rękach lekarzy będzie wkrótce zdrów... Pomyśl co byłoby, gdyby lekarz przeoczył te dolegliwości... Szybciutko dojdziecie do siebie
moonia, witaj po dłuższej przerwie A już z pupką wszystko ok? Wg mnie to, że zostały Ci wody płodowe to kompletna bezedura...
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
matka pocwiczyla idzie pod prysznic i strzele se jakis film
dobrej nocki mamki
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przerabane z tymi wodniaczkami Sewerynek biedny.
Kupiłam infacol na kolki zobaczymy narazie mały zrobil dziś kupke zielono żółta hmm troche śluzu i cały dzień pije miete i pije zapobiegawczo espumisan 5 kropli po karmieniu każdym i narazie spokój.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam ptanie czy wasze dzieci też się tak wystraszaja ? Mój jak wczoraj kichnełam i to bardzo cicho tak się mi wystraszył, że musiałam nosić 30 min. bo płakał pozatym wystrasza się różnych dzwięków np. jak zamykam drzwi w aucie itp. takie niespodziewane dzwięki.
Choc wydaje mi się, ze troche juz mniej, ale wasze też tak czy mój jakiś nerwowy ?
Mój mąż zwalił już na moja matke, że to przez stres jaki przeżyłam w ciąży, ale czy ja wiem.