- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Młody wierzgał w nocy aż miło karuzela chodziła przez 10 min, w tym czasie się zmęczył, poleżał i powalczył jeszcze chwilę i zasnął, spał aż do 6 uwielbiam ten jego stan kiedy już prawie śpi, ale jeszcze próbuje mrugać oczami no i zaraz po jedzeniu jak mu sie robi czerwony nos i policzek i taki jest zaspany, słodziutki widok
uniuni pierwsza w historii kura bojowa? już widzę jak biega po lesie, rozłożone skrzydła, wyszczerzone zęby i mord w oczach
dorkiszon ja też nie planuję na razie rajtuzów, oczywiście dostałam dwie pary, ale to jeszcze za duży rozmiar wiec sie wstrzymam. I dobrze, że ojciec się Kubusiem zajmie, zmajstrował to niech pilnuje i nie dodawaj takich filmów! Chcesz mi dziecko osierocić aż podskoczyłam dobrze, że dodałas w dzien bo nocy pewnie bym padla
nala Sebek już ma prawie trzy miesiące, więc dobrze, że sie brzuszek juz uspokoil. Nawet gazowane piję czasami i nic mu sie nie dzieje cola mniam no i skreślam z listy rzeczy zakazanych kolejne warzywa. Dziś wypróbuje mrożony groszek. Mam nadzieję, że będzie ok bo mi go brakuje
dziubasku u mnie też pogoda tragiczna. Leje, wieje i podłogówka już włączona bo się zimno zrobiło. Aczkolwiek okno w sypialni uchylone, bo tam bez względu na pogode zawsze jest za ciepło. A z tą pieluchą to ja bym raz na probę ją zostawiła żeby sprawdzić czy jej nic nie bedzie. Sebek sam sie czasem budzi jak ma pełną pieluchę, a czasem spi do oporu i odparzen nie ma.
Qltoorka tak jak wczoraj pisałam: Sebek dopadł swój pierwszy gryzak i bardzo mu się podoba. Tak to gryzie wszystko co w ręce wpadnie, począwszy od paluszków, poprzez kocyk i tetre, a koncząc na moich włosach...aaaa i podczas karmienia potrafi mnie dziabnąć! Samymi dziąsłami, a już boli...aż się boję jak mu zęby wyjdą
monix widać na lipcówkach za mało lajków dostawała, poczuła się niedowartosciowana i zwinęła wiaderko i łopatkę i poszła do innej piaskownicy jak czujesz się samotna to zapraszamy do lipcówek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
monix, no nie wierzę... ona ma jakiś problem chyba...jest uzależniona od tego, by inni ją wielbili i jej zazdrościli... tu jej sie nie udało wiec spakowała manatki tam gdzie ma na to szanse, a rady mądrzejszych od siebie i fakt, że 95% lipcówek miało już jej dość ma za nic, nie dały jej absolutnie nic do zrozumienia, ze to z nią jest coś nie tak... Nie dość, że głupia to jeszcze dumna ze swej głupoty..
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kasiak mój też coś marudził o tchórzofretce ale mu szybko wybilam z glowy
Dziękować za porady, zrobię tak jak mowicie, bede zmieniać pampka dopiero jak się obudzi...
P.s Maja mówi do taty " mama jest moja kochanka kocham ja nad życie "
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziubasku, ja też bym nie rozbudzała. Ala też potrafi czasem 6 godzin ciurkiem przespać więc po kąpieli, na noc grubiej smaruje kremem przeciw odparzeniom i jest ok.
A my po spacerku, ale sorry dziewczyny, nie wrzucę fotek like Dżoana hehe dobra jest
Teraz mała się weranduje w oknie, bo zaczęło padać i się zawinęłyśmy do domu.
Co do jej krótkiego jedzenia, to wczoraj pociągnęła po kąpaniu 2 minuty no i po 3,5 godz. pobudka niestety, a tak fajnie spała po 6 no nic, jeszcze wrócą te czasy
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Dziubasek mi się też wydaje, ze nie musisz jej wybudzać teraz piluszki tak ładnie chłoną, że nie powinno nic odparzyć. Może tylko smaruj dupcię kremikiem mocno przed snem żeby skórę zabezpieczyc przed siuskami.
Qltoorka ja ostatnio słyszałam, ze dziecku w 3 miesiącu ząbek wyszedł a też nie sądziłam, że tak szybko mogą wyjść...
dorkiszon też nie planowałam kupić rajtuz ale dostaliśmy 2 pary takich większych lecz nie wiem czy je wykorzystamy
uni u nas to mążu nalega na psa ale ja się nie godzę bo jakoś mi szkoda do bloku kupić owczarka, obiecałam mu, że jak się dorobimy domku z ogrodem to może miec nawet dwa ;p a tym czasem musi się nacieszyć tym którego mamy u rodziców
Kamilka ja chyba jeżeli miałabym wybierać to kupiłabym 41 bo śmieszna jest a z tych co Tobie się podobają to 49
u nas dziś szaro buro, pierwszy dzień jestem sama ze szkrabem. Odwiedziła nas koleżanka a młodzieniec prawie cały czas dziś śpi dzięki temu ogarniam teraz chate i robie chyba setne już pranie odkąd wróciłam
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Natalia ja też jestem przeciwko dużym psom w bloku - męczarnia dla zwierzaka moim zdaniem. Co innego kura bojowa
Dziubas prowadzisz może pamiętnik z jej śmiesznymi powiedzonkami? świetne są
ja pieluchy młodemu wcale w nocy nie zmieniam. ostatnia zmiana ok 1 w nocy, a pózniej J. zmienia koło 6 rano. No chyba, że się zrąbie w pampka. Po kupie przebieram od razu
Udało nam się wczoraj gałęziowanie po 8tygodniach
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Qltoorka gratuluję! szybciutko się wyżynają
Przez jakiś czas było mi Joanny szkoda. Ewidentnie dziewczyna ma jakieś kompleksy, a my się na nią rzuciłyśmy wszystkie na raz. Czułam się winna, że za nią nie przepadam i że jest sama przeciwko większości lipcówek. Widzę jednak, że nie potrzebnie swoje sumienie obciążam, bo o ile zdjęcia dzieciorków mi nie przeszkadzają ani trochę, to widok jej osoby na każdej stronie zmieniał forum w jej prywatnego fotobloga. A przecież kiedyś podawała nam link do niego więc kto by chciał, to by odwiedzał. Ekshibicjonizm w zaawansowanej postaci
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to teraz dopingujemy Qltoorke a za pol roku Natalke i wszystkie sobie pogaleziuja , no chyba ze o kimś zapomniałam...
My juz po szczepieniu, dostała ta doustna i dwie w udka( za miesiąc poworka z rozrywki), cala mokra z tamtad wyszłam, Julcia troszkę popłakała i się uspokoiła ale Majka jak zobaczyła ze lekarka coś robi Julce to zaczęła płakać i tak o to wyszliśmy z dwoma beksami na rączkach... Mam nadzieje ze wieczór i nocka będą spokojne.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Nie wiem czy go za szybko nie pochwaliłam, że go brzuszek nie boli już
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Moj tez sie najadl i znowu spi! Oby tylko pozniej nie wojowal ;p a ja zrobilam obiad i czekam na meza
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziubasku - no to bardzo fajnie, ze zapisujesz jej powiedzonka - bedzie super pamiatka dla Miss no i jak zawsze super z niej Big Sister
Polcia od urodzenia nie ma problemów z dupka i nie miała jeszcze odparzonej i juz mi się dwa razy zdarzyło ze jej nie przebralam cala noc bo przysnelam po każdym karmieniu czyli byla w jedym pampersie ok. 9 godzin od 21-6 rano. I nic jej nie było.
Uni - no i za Wami juz galeziowanie
Ja byłam u gina. Wszystko ok.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
widze ze mnie jakas Dżoanowa afera omineła??
co do nocki-ja mojej pieluch juz w nocy nie zmieniam-spi słodko, 2-3 razy w nocy cyc i przy cycu zasypia odrazu. za to z rana pieluszką można zabić albo szyby wybijać taka ciężka hehe ale nic sie nie odparza a nie chce jej wybudzac-niech słodko śpiocha
poszłam dziś małą zważyć i mamy na blacie 5670
uniuni mieliśmy podobnie ja do mojego ze czasu nie ma bo mała sie zaraz obudzi a on na to "nie martw sie-długo to nie potrwa" hehe juz nie miałam argumentów
dorkiszon przez ten twój filmik mało mleka nie straciłam
Qltoorka mam podobnie i sie zastanawiam czy u nas tez sie to powoli nie zbliża-Mila sie ślini igryzie namiętnie łapke az czasami orcuje po tych dziąsłach az mi ciarki przechodza. i ciumka wszystko co jej sie nawinie (ostatnio mezow zrobiła malinke na ramieniu jak ja trzymał)
przepraszam ze sie nie odniose do wszystkich postów ale duuuuzo tego
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emi no wreszcie buzki