- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
emi no w koncu powrocilas brakowało Twojego optymizmu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Emi wreszcie wróciłaś. Brakowało Cię na forum.
A ja wróciłam od gina i wszystko ładnie się zagoiło, hemoroidów nie widać, chyba, że mam bardzo głęboko. Mam obserwować czy będą jeszcze jakieś krwawienia przy wypróżnianiu i jeśli będą to dostałam namiary na jakiegoś profesorka,który się specjalizuje w takich sprawach. Z gałęzi można korzystać ale może być mało komfortowo z powodu karmienia piersią bo nie wytwarzają się hormony i nie ma śluzu. Można kupić sobie żel poślizgowy Cukier mam zbadać i z wynikami do rodzinnego. A następna wizyta u gina na wiosnę. No i jeśli chodzi o kolejne starania to min. rok przerwy.
No to teraz muszę zrobić test glukozowy, pójść do zębologa i wszystko będzie załatwione
Pozdrawiam Was mamuśki i Wasze śliczne pociechy
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monix , a idź mi z pszczółką Mają pewnie wrzuca fotki z tym swoim guciem i Alusią co żre 0,5 litra mleka z cycora. Pewnie chwali się co kupiła i za ile i , że dupe moczyła na basenie oraz, że była tu i tam i sram robiła przy tym miliony fotek. Nastepnie godzine siedziała na kompie żeby powrzucać świeże sweet foty. Trzeba miec ostro z garem i mega kompleksy żeby sie tak zachowywać jak 10 letnia gówniara.
Qltoorka, bo nie ufam mojej teściowej nie jestem pewna co do jej umiejętności opieki nad noworodkiem pozatym nie mam takiej potrzeby zostawiania dziecka tylko po to, bo robie zakupy.
Jeśli chce iść sama na babskie zakupy to mój pilnuje Kubusia, a ja idę.
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
(Wiem ze juz byla mowa o tym kiedys ale chyba nie dokopie sie do tego..d:/ )
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
monix słodkie choopaki-podwójne szczęście my jeszcze 2 latka i działamy dalej
dorkiszon a tak jakos ostatnio troche załatwiania (chrzciny,becikowe itp),wizyt,odwiedzin i mała była dosc absorbujaca (skok rozwojowy chyba) juz potrzebuje sobie z matka pogadac hehe
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Btw. wracamy sobie ze sklepu a tam włamanie. Dwóch kolesi okradło domek bliźniaczy wynieśli duży telewizor i komputer i uciekli coś do mojego A. jeden krzyczał bo się patrzył, po policję nawet nie było sensu dzwonić bo i tak zwiali.
Ksawcio dziś skończył dwa miesiące
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
karolinkanice ale akcja, napad w biały dzień! to w Waszej dzielnicy było?
też muszę się za becikowe zabrać juz nawet podrukowałam jakies wnioski coś ale tyle tego, że mi się nie chce...
my dzis młodego juz wykąpaliśmy i śpi zawsze kapilismy kolo 21 ale chce go przestawic wczesniej tak jak dziś, że idzie spać koło 19.30 żebysmy mieli troche czasu dla siebie wieczorem
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale szalałyście jak mnie nie było
Monix pisz raz dwa z czym ci Diva podskoczyła
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
podcztuje Was czasem, tak jak Monix jestem "sierpniówką" rozpakowaną w lipcu (15.07 w 36.tc)
nasz tzn. sierpniowy wątek niestety zamarł, choć niewątpliwie są tego pewne zalety a konkretnie brak postów Joanny, bo nie tylko Was zalewała rewelacjami ze swojego super idealnego życia, na fb konta nie posiadam więc jej sweet focie na dobre zniknęły z mojego życia -i chwała za to bogu!! bo co do tematu Dżoany to podzielam Wasze zdanie... żenada!!
czytając jej posty miałam wrażenie jakby decyzję o posiadaniu dziecka traktowała jak zachciankę na jakiś kolejny gadżet, jakby posiadanie dziecka było super bo wtedy można pochwalić się drogim wózkiem i innymi pierdołami...
Monix fajnie zobaczyć Twoich chłopaków po tak dużej przerwie niezłe przystojniaki z nich wyrosły a no i ciekawa jestem jak Nadia sprawdza się w roli starszej siostry?
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
kiedy wyświetla się informacja że kod się nie zgadza, czekam chwilkę wtedy ponownie pojawia się okno edycji tekstu i tam to co napisałaś nie powinno jeszcze zniknąć, wtedy wystarczy
ctrl+a i daje anuluj, wracam do ostatniej czytanej strony, daje odśwież (czasem trzeba zalogować się ponownie) i później na nowo odpowiedz na temat, wklejam tekst i gotowe
zauważyłam że przeważnie wcina teksty jeśli zbyt długo się je pisze
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kamilka powodzenia z becikowym my latalismy z papierkami jak stuknieci, ale już mamy za sobą teraz czekamy na przelew.
Kubuś śpi wymęczyłam go grzechotką super, że już można go czymś zająć.
Widzę , że Joanna to znana postać na forum hahahah ja na jej miejscu wyjechałabym na dziesiate piętro wiezowca i skoczyła sobie z dychy na główkę. Pewnie wylałaby sie sama krew bez mózgu.