- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
juz nie zasmucam pierdolami baj
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Cieszę się, że w końcu ktoś z moich okolic W Kato studiujesz czy również mieszkasz?
Ja całe życie w Katowicach mieszkałam, ale od kwietnia jestem Siemianowiczanką
I dobrze mi z tym Bo tu jak na wsi jest
agusia, mój synuś też robi kupki raz na 3-4 dni... Przejście to z codziennego kupkowania na raz na kilka dni było dla mnie ogromnym zaskoczeniem i wciąz myślałam, że Mikołaj może nie umie jej zrobić... Ale nic z tych rzeczy. Problemów z brzuszkiem nie miewa, nie ciśnie kupek na siłę, pierdzioszkuje bez problemu sobie, a kupa po kilku dniach rozwala pieluchę prawie na strzępy A Juluś to musi mieć niestety zaparcia bidulek... Nam się to zdarzyło raz, ponad miesiąc temu, wtedy właśnie widziałam, jak próbuje cisnąć, aż się robi czerwony i nagle ryk... Pomagaliśmy mu wtedy czopkiem.
To co, dziś śpimy dłużej? Dłuuuugiej nocki kochane zatem - czyt. więcej odpoczynku
- Kasyl
- Wylogowany
- gaworzenie
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
bea pytalaś wczoraj o zdjęcia - dziewczyny co jakiś czas mają sesję zdjeciową z fotografem. Ja w tych kwestiach jestem beztalencie
Wiecie, zauważyłam, że od kiedy zaczęłam dawać dziewczynkom kaszę do mleka to nie chcą jesc samego mm :/ w nocy i nad ranem jedzą po 170 ml tego z kasza a w dzień po 50ml mm i to z naszym wielkim wysiłkiem. Tak myślałam, może podawałabym im kaszę przez cały dzień a w nocy mm? to może odpuściły by nocne karmienie?
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Passalno te fotki twoich laleczek są przecudne, jak ty je rozrozniasz?
Ja wam powiem ze moja Julcia też się otrzyma i nie robiła kupki codziennie do momentu aż nie zaczęłam jej dawać jabłuszko, a wczoraj zjadła pol ja ludzka startego i był placz( chyba chciala więcej)
Maja moja temperatury juz nie ma ale gardło i nosek zawalone, jutro idę z nią do lekarza bo boje siw żeby z tego nie zrobiło się cos poważnego.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
Karolinkanice - kolejnym razem jak mu dasz pewnie będzie wcinał
Jak dajecie owoce to z kupnych słoiczków czy robicie same? A jak robicie same to jak? mam w garażu 30kg jabłek i 10 kg marchewki i jak pomyślę że muszę to przerobić to ręce opadają. Z malinami bawiłam się cały dzień i wyszło zaledwie kilka słoików papki i kilka soku
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powiedz mi kochana gdzie warto wybrać się na zakupy w Dublinie zwykłemu człowiekowi ?
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak myślałam ze trudno wam te cukiereczki odróżnić bo są identyczne.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zamierzam Ksawciowi również sama gotować Nie chcę kupować słoiczków.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Pasal - dziewczynki są cudowne!
Ty przy bliźniaczkach masz jeszcze czas na zaprawy?
Kaska1982 - kilka zdjęć mam na fb, ale muszę założyć jakas stronke i tam umieszczać wszystkie. Doświadczenie u mnie maleńkie. Jedyne co mi na myśl przychodzi to popstrykac Mateuszkowi zdjecia gdzie trzyma biala kartkę i w programie do obróbki ponapisywac tam różnymi trzcionkami nazwy miesięcy, albo moze kupić takie piankowe cyferki (takie puzzle z których można mate ułożyć) i porobić zdjecia z cyferkami które będą oznaczać miesiące, np. 1- to styczeń, 2- luty itd
To co mi przyszło do głowy, ale te zdjecia będą podobne tylko takie cykliczne jak do kalendarza. Choć wydaje mi się ze przez te 3 miesiące zrobiłaś juz tyle pięknych zdjęć ze możesz wybrać 12 najładniejszych i w każdym miesiącu bedzie coś innego.
Jak coś mi wpadnie do głowy to napisze
Moze w necie coś bedzie jakieś inspiracje.
My po imprezce roczkowej Pola byla na początku przerażona ilością nowych twarzy i musiała się przyzwyczaić będąc na kolankach u mamusi później było ok śmiała się, byla grzeczna
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pasal ja również Ciebie podziwiam czasem przy Hubercie to też wymiękam ale nie wyobrażam sobie już bez niego życia a mąż mi pomaga jak tylko może sam z nim zostaje a wtedy ja mogę wyjść i spotkać się ze znajomymi
Dziubasku zdrówka życzę dla Majeczki
karolinap ja mam sporo zdjęć Hubcia ale zawsze jak biorę aparat to przestaje mi się śmiać dlatego prawie wszystkie są poważne
Ja również planuję sama gotować Hubertowi a nie kupować gotowców. Mam od moich rodziców warzywka i owoce z ogródka pozamrażane lub w słoiczkach.
Wczoraj mój synuś skończył trzy miesiące i pierwszy raz kibicował razem z tatą drużynie Barcelony.
Dziś jestem sama z Hubertem w domu mąż na kursie a ja nie mogę się ruszyć a chciałam iść do szpitala do mojej kuzynki u której podejrzewają raka płuc ale nie mam z kim zostawić maluszka.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa