BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #535374 przez dorkiszon
Uni, a dlaczego kupiłaś monitor oddechu ? Przytyłam 55 kg teraz waże brzuch rośnie zart sie skończyły :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #535381 przez jabluszko
drogie mamy logujcie sie w klubach na stronach takich jak:
www.pampers.p
www.pamperspremium.pl
www.zdrowystartwprzyszłość.pl
www.pieluszki.pl
www.hipp.pl
www.bobovita.pl
www.lovela.pl
www.bebiko.com.pl
www.abcdzieci.pl
www.lansinoh.pl
www.bebilon.com.pl
przeszukujcie te stronki, często rozdają jakieś próbki, bony rabatowe itp. ale trzeba sie zarejesterowac

11 lata 11 miesiąc temu #535383 przez Kasik88
Pamiętam, bo my w te upały to już o 7:30 na spacerze tak do 10 byliśmy, no i później koło właśnie 17 drugi raz szliśmy :)

11 lata 11 miesiąc temu #535401 przez !sylwia!
Witam
Aleście w weekend poszalały dopiero co skończyłam czytać.
Co do spodni słyszałam że H&M ma wygodne modele, ja niestety jeszcze sobie poczekam bo spokojnie w normalnych latam i mam jeszcze trochę miejsca, bo na początku ciąży schudłam 5kg a poza tym brzuszek mi na razie nie rośnie w jednych bardziej slim muszę odpinać guzik przy siadaniu ale ok.
Co do wózka to któraś zamieściła wzmiankę o x-landerze i się strasznie napaliłam tylko cena mnie stopuje. Nawet na allegro koło 3 tyś z pełnym wyposażeniem. Mój mąż stwierdził że nie wie czy nam wózek potrzebny myślał że tylko fotelik do samochodu porządny się kupi, musiałam go wyprowadzić z błędu że dziecko też musi z domu wyjść a ja nosić takiego bąbla non stop to nie będę mogła bo mi plecy strzelą.
Jamajka dzięki że napisałaś że tak późno kupiłaś rzeczy dla maleństwa, my mieszkamy w kawalerce więc też mało miejsca i chciałam te zakupy opóźnić do 8 miesiąca, bo jak tu czytałam że wszystkie już coś kupują to poczułam się jak wyrodna matka. Nie no ale na jakieś śpiochy znajdę miejsce.

11 lata 11 miesiąc temu #535407 przez Kasik88
My mamy xlandera xa w kolorze arctic :)i do niego nosidelko maxi cosi i adaptery do wpiecia. A niedawno kupiliśmy dla naszego łobuza, który już się buntuje z siedzeniem w wózku xlandera xs, na jakieś wypady.

11 lata 11 miesiąc temu #535421 przez agniesia
Dziś nie mogę ucha od telefonu oderwać, wszyscy składają mi życzenia imieninowe:)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #535424 przez Kasik88
agniesia wszystkiego najlepszego :)))

11 lata 11 miesiąc temu #535429 przez jabluszko
uuuu to wszystkiego co tylko sobie zamarzysz :)

11 lata 11 miesiąc temu #535445 przez agniesia
Dziękować:)

11 lata 11 miesiąc temu #535480 przez Qltoorka
Hej :) Normalnie mam wrażenie, że jak napiszę jakiegoś posta to tu pusto jakby wszystkie pouciekały...a potem jak mnie chwilę nie będzie to mam do nadrobienia masę stron...

osobka85witam wśród szczęśliwych Mam Lipcowych :)

agniesiawszystkiego NAJ :)

jabluszkoale masz fajnie :) dzięki Mamie to nie dość, że fachowa wiedza na wyciagnięcie ręki to jeszcze z pewnością z wszelkimi badaniami i innymi takimi rzeczami martwić się nie musisz, bo pewnie Mama znajomości ma ;) W szpitalu też pewnie będziesz mogła liczyć na świetną opiekę :) więc naprawdę jest czego zazdrościć :)

Powodzenia tym, które dziś wizyty mają. Czekamy na relację :)

uniuni, ale Ty masz powiedzonka genialne :laugh: po prostu zawsze mi się mordka śmieje jak napiszesz coś fajnego :silly:

A co do spodni ciążowych H&Mto ja kupiłam czarne sztruksy ciążowe (nie z pasem, a z gumą w pasie) i są okropne...Wszystko się do nich czepia i wygladam przez to jak niechluj...raz w nich wyszłam :(

A co do FB...może byśmy jakąś zamkniętą grupę naszą Lipcową założyły? Tam będziemy mogły być "tylko dla siebie" :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #535492 przez agniesia
Jestem "ZA" założeniem konta na fb pt."LIPCÓWKI":)

11 lata 11 miesiąc temu #535497 przez jabluszko
Qltoorka tak znajomosci mamy baaardzo pmagaja. moim lekarzem prowadzacm jest ordynator oddzialu wiec jest super.no i wszystkie polozne znam od dziecka wiec w szpitalu zawsze sie czuje jak w domu

11 lata 11 miesiąc temu #535504 przez agniesia
Qltoorka , ja właśnie zakładam konto na fb Lipcówki:)

11 lata 11 miesiąc temu #535505 przez jabluszko
ktoras z was pisala o darmowych probkach dla dziecka. moze macie jakies adresy z probkami?

11 lata 11 miesiąc temu #535510 przez Qltoorka
Grupa założona :) Dodam, że grupa jest tajna, żeby nikt z naszych znajomych nie widział, że należymy do takowej :) Nie wszystkie chcemy się przecież chwalić naszym stanem ;) Więc możemy tam też chwalić się między sobą fotami i czymkolwiek tylko chcemy :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka