- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Teraz mam ochote na jakieś ciacho...murzynek chyba się za chwilę zrobi, sam a ja go tylko zjem żartuję, trzeba się wziąć za to póki mi się chce. A dziś dzień spokojny, bez mdłości i wymiotów, wysprzątałam mieszkanie, ogólnie jakiś power przyszedł, wreszcie, dość leżenia
Zapraszam na herbatkę i ciacho jak ktoś ma po drodze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jabluszko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
osobka witamy
ja latam w leginsach - najwygodniejsze. a jakbym miała chodzic w rozpietych spodniach to by mi z pupy spadły mimo pasa...
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Jeju ja dzisiaj sikam jak szalona, co 5 minut latam
Jabluszko zazdroszcze, mama cie zawsze uspokoi i nie musisz panikowac jak my wszystkie.
Osobka85 witaj
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Dlatego leże na boku i mam poduszkę między nogami i to mi pomaga;)
agusia26, miałaś napisać gdzie mieszkasz w Poznaniu?
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kasiak- od ginekologa wiem, że ananas wywołuje skurcze i jest polecany tuż przed porodem, ale niestety nie na naszym etapie ciąży. A żałuję bardzo, gdyż bardzo lubię i dowiedziałam się o tym kilka tygodni temu po zjedzeniu całego ananasa...:/
Jeśli chodzi o zachcianki, to właśnie pochłaniam ptasie mleczko- prawie cała warstwa zjedzona:D
- MadMar
- Wylogowany
- pierwsze słowa
moja kuzynka jadła całą ciąże (pomagał jej na zaparcia) i dzidzia urodziła się o czasie;)od ginekologa wiem, że ananas wywołuje skurcze i jest polecany tuż przed porodem, ale niestety nie na naszym etapie ciąży.
także nie panikowałabym specjalnie, poza tym w spermie (lub ona wywołuje nie pamiętam) wzrost poziomu hormonów, które działają jak oksytocyna- wywołują skurcze macicy, a przepraszam jak wszystko z ciaza ok to seksu chyba nie unikacie ??
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Jabłuszko Zazdraszczam mamy i jej wiedzy Dobrze, że piszecie o tych kłuciach, bo mi dziś niesamowicie dokuczają. Panikować zaczęłam, bo 5dni temu odstawiłam żel z progesteronem i bałam się jak cholera co to teraz będzie jak Paproch swojej dawki nie dostaje. Sprawdzam dopplerem czy serduszko stuka tak samo, na szczęście bez zmian, ale te kłucia to do szału mnie dziś doprowadzają.
Osóbka ja od 2 tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką spodni ciążowych wczoraj zamówiłam jeszcze jedne o rozmiar większe, bo tak jak mówisz - przewygodne! A gdzie kupujesz? H%M?
Nigdy nie słyszałam o skutkach takich ubocznych ananasu Szkoda, jedna mała puszka musi wystarczyć od czasu do czasu Nie zajadałam się co prawda całymi ananasami, ale w tej ciąży ani razu skurczy nie miałam odpukać
Agusia, Agniesia u mnie też to się pojawia, ale zazwyczaj pod koniec dnia pracy. Taki jeden punkt wielkości odcisku kciuka? Czy to może nie to samo heh może nam się biodra rozjeżdżają
Kasiak nic się nie przejmuj, od 2 tygodni smarczę krwią Podobno norma, nawilżacz powietrza trzeba kupić lub sól fizjologiczna czy tam morska taka w spreyu do noska z apteki
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale się wk..... zrobiłam se galaretki i czekam i czekam a te dalej wodniste w końcu mój się mnie pyta, a dałaś kiwi ? Ja mówie dałam i mówi no to ci nie stężeją ja takie gały i rzeczywiście w necie przeczytałam, że kiwi ma jakiś enzym który powoduje, że galaretka nie stężeje ide wybierać kiwi może to coś da hmm nie wiedziałam o tym
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
A że my szczupłe to bardziej odczuwamy:)
Wiem, gdzie mieszkasz. Ode mnie to dość spory kawałek;) Jednak jak będę w Poznaniu to może się spotkamy:)
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do ananasa to ja tez jadlam w poprzedniej ciazy i to dosyc sporo, seksu tez sobie nie zalowalam i ciaze przenosilam.
Uniuni ja kupilam dwie pary w h&m w polsce ciazowek, sa swietne jak na razie(jedne na teraz,a drugie rozmiar wieksze)
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
dorkiszon nawet na opakowaniu galaretki jest napisane ze owoce kiwi i ananasa powoduja brak tężenia
ja tez mam podrazniony nosek - sucho i czasem troszke krwi...podobno normalne, tak samo moze sie zdarzyc nawał wydzieliny w nosku