BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #533913 przez Lacrijka
agniesia napisał:

Witajcie nowe i stare "Ciężarówki".

Ja właśnie jestem w trakcie robienia deseru, póki co zalałam truskawki galaretką:) Później dodam lody, bitą śmietanę, czekoladę i orzechy:)

A na wieczór serwuje sobie hamburgery własnej roboty:) A co tam mam sobie żałować:)

Przesadziłas z tym deserem..teraz musisz mnie zaprosic :P :P :P
Qltoorka - no tak, duża lazienka jest fajna, tylko jak mam ja posprzątac to jakas taka wielka mi sie wydaje hihi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #533915 przez Lisia
agusiaa26 napisał:

jabluszko napisał:

lisia ja wlasnie mialam nadzieje ze w ciazy piersi mi urosną a tu nic hehehehehe siedzac w domu czas bardzo wolno leci i mi sie to wszystko strasznie dluzy hehe zyje od wizyty u gina do wizyty

Oj na piersi to ja nie mogę narzekać a mąż to jest taki szczęśliwy i mówi że musi sie nacieszyć bo ostatnio schudłam i żyłam bez cycków prawie;)

Ach Ci panowie im nigdy nie za duzo jesli chodzi o piersi :lol: Ale to fajnie czuc sie atrakcyjnie przy swoim mezczyznie zwlaszcza ze swiadomoscia przybywajacych kilogramow :side:

11 lata 11 miesiąc temu #533917 przez agusiaa26
Lacrijka piekny brzusio,

agniesia też wczoraj robiłam hamburgery mmm były pyszne:)

Ja mieszkam w Poznaniu;)

11 lata 11 miesiąc temu #533920 przez Lisia
Lacrijka gdybym mogla :lol: miec taka lazienke to chyba nawet sprzatanie by mi sie przeszkadzalo

11 lata 11 miesiąc temu #533921 przez agusiaa26
Lisia masz racje, mój mąż to chyba się we mnie drugi raz zakochał bo tylko chodzi prszytula, łapie i wogóle;) bardzo cieszymy się że jestem w ciąży i mamy cichą nadzieję że to córcia;)

11 lata 11 miesiąc temu #533926 przez Qltoorka
Pozwolę się nie zgodzić ;) Są gusta i guściki :) Zdarzają się mężczyźni, którym nie podobają się wielkie piersi... Bo co jest fajnego w ogromnych wiszących cyckach, które kończą się u kolan... :unsure: Myślę, że przede wszystkim piersi muszą być kształne :) A na brak tego to my teraz narzekać nie bedziemy, bo piersi robią nam sie pełne i kragłe :lol: Ale to dla naszych maluszków a nie dla mężów, hehe :P

11 lata 11 miesiąc temu #533927 przez Lisia
agusiaa26 Mam to samo w domu nie moge sie opedzic od lapczywych raczek :laugh: nawet sie nie spodziewalam ze ciaza wplynie tak na mojego partnera. Ale musze przyznac strasznie mi sie to podoba.
Co do dzidzi zawsze marzyla mi sie dziewczynka ale od momentu zajscia w ciaze mysle tylko o chlopcu a jak ktos mi mowi ze to bedzie dziewczynka to jakos mnie to irytuje i zaprzeczam :woohoo: Moze to matczyna intuicja hehehe :D

11 lata 11 miesiąc temu #533929 przez agniesia
Lacrijka, zapraszam do mnie:) Zapomniałam powiedzieć, że do deseru dam jeszcze banany, kiwi i mandarynkę...ehh..niech szybciej zastyga ta galaretka;)

Agusia26, gdzie mieszkasz w Poznaniu? Ja całe życie mieszkałam w Poznaniu na Winogradach:) Teraz mieszkam blisko gór, gdzie mnie zasypało:)

11 lata 11 miesiąc temu #533930 przez emi87
Lacra no piękny brzus!! ach takie okrąglutkie sie wszystkie robimy hehe macie tez takie wrazenie ze to przeciez dopiero poczatek i nic nie widac i wogóle...a tak na prawde to za niedługo bedzie połowa hehe a my juz sie pokaźne robimy :)

ja z mazowieckiego....

agniesia mniammmmm musze tez chyba zrobic galarecie bo mi ZNOWU smaka narobiłaś :D własnie upiekąłm pierwsza ture babeczek, tym razem ze skórka z pomarańczy :)

co do piersi to mój tez sie cieszy jak dziecko ze wieksze :D choc ja malutkich nigdy nie miałam ale za duzych tez u siebie nie lubie...niewygodne to to :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #533932 przez jabluszko
a ja z mezem mamy nadzieje ze to bedzie synek ale z córci tez bedziemy szczesliwi :) to nasze pierwsze dziecko. mam nadzieje ze bedzie zdrowe. maz jest taki dumny ze jestem w ciazy zwlaszcza ze zaszlam w ciaze w ierwszym miesiacu staran. poczatkowo trudno nam bylo uwierzyc ze tak szybko nam sie udalo

11 lata 11 miesiąc temu #533933 przez Lisia
Qltoorka No jasne nie mowimy tu o wiszacych cyckach do kolan :laugh: Tylko o duzych, jedrnych i wiekszych niz zazwyczaj piersiach. A poki dziecka nie ma przy nas to tylko nasi panowie moga miec z nich jakze mily urzytek :)

11 lata 11 miesiąc temu #533934 przez Qltoorka
agnesia coś Ty najlepszego narobiła..... :unsure: Takie pyszności.....

11 lata 11 miesiąc temu #533935 przez agusiaa26
agniesia ja mieszkam na kopernika od 2 lat i bardzo mi się tu podoba, a pochodze z Lublina ;)

11 lata 11 miesiąc temu #533936 przez agniesia
Odnośnie piersi ja zawsze miałam guziczki:) a teraz to mam wręcz Balony z kreską..hi hi;)

11 lata 11 miesiąc temu #533938 przez Lisia
jabluszko napisał:

a ja z mezem mamy nadzieje ze to bedzie synek ale z córci tez bedziemy szczesliwi :) to nasze pierwsze dziecko. mam nadzieje ze bedzie zdrowe. maz jest taki dumny ze jestem w ciazy zwlaszcza ze zaszlam w ciaze w ierwszym miesiacu staran. poczatkowo trudno nam bylo uwierzyc ze tak szybko nam sie udalo

To tylko pozazdroscic u nas to troche trwalo i miesiac w miesiac chodzilam rozczarowana ze nic sie nie dzieje mimo staran. Ale w koncu sie doczekalismy i teraz nie mozemy sie nacieszyc :D Mimo wszystko czasami jak tak sobie siedze i mysle to zaczynam sie bac. To rowniez jest nasza pierwsza dzidzia i nie mam pojecia jak sie sprawdze w roli matki.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka