- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jabluszko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja mialam i mam miseczke B hehOdnośnie piersi ja zawsze miałam guziczki:) a teraz to mam wręcz Balony z kreską..hi hi;)
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Tyle dobrze, że większość mojej rodziny pracuje w wakacje w Norwegii, więc nie bedzie mi się tęsknić. A przyjeżdżają w czerwcu, więc na pewno będę miała pomoc przy małym. Rodzina męża też się z wizytą wybiera tylko trochę później
Witam oczywiście nowe mamy robimy się coraz większe i coraz nas wiecej
- Lisia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moje Kochane Sloneczko :)
moje piersi są super aż nie wierze okrągłe i jędrne-wiem że później to się zmieni ale cieszę się chwilą ale wiecie co i tak bardziej martwi mnie to żeby nie mieć tych wstrętnych rozstępów
to mi spedza sen z powiek Strasznie sie tego obawiam... dlatego juz od pierwszych tyg. haruje skore szorstka gabka i nawilzam ile sie tylko da... ale pytanie czy to wystarczy??? A od kilku dni zaczelam sobie cwiczyc, znalazlam fajne cwiczenia na youtube dla kobiet w ciazy i przez to obecnnie nie moge chodzic bo mnie zakwasy mecza
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Lisia dasz rade- wszytskie damy i bedziemy sie starały jak tylko mozemy zeby sprawdzic sie w tej roli dla jednych nowej dla innych nie
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
A ja lata temu widziałam na ulicy jedną kobietę w średnim wieku z ogromnym dekoltem i miała takie krechy na nim, że mnie ten widok po wielu latach prześladuje...To było coś strasznego...Normalnie na ten widok to się trzeba było powstrzymać, że nie wykrzywić ust. Nie rozumiem czemu jeszzce ten dekolt eksponowała...Ehh, kobiety to czasem same sobie krzywdę doborem stroju potrafia zrobić....
- Lisia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moje Kochane Sloneczko :)
mnie rozstepy nie przerazaja (juz ze dwa eksponaty mam).... moge byc cała w prazki byle by była z nami nasza dzidzia, cała i zdrowa
Lisia dasz rade- wszytskie damy i bedziemy sie starały jak tylko mozemy zeby sprawdzic sie w tej roli dla jednych nowej dla innych nie
Mam taka nadzieje
- jabluszko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
no wlasnie ja bardzo czesto o tym mysle. boje sie ze nie podołam temu wszstkiemu a z drugiej strony jestem przeszczesliwa ze bede miala dzidzie.teraz jestesmy tylko my dwoje i jezdzimy gdzie chcemy, robimy co chcemy a potem to sie peniewszystko zmienijabluszko napisał:
a ja z mezem mamy nadzieje ze to bedzie synek ale z córci tez bedziemy szczesliwi to nasze pierwsze dziecko. mam nadzieje ze bedzie zdrowe. maz jest taki dumny ze jestem w ciazy zwlaszcza ze zaszlam w ciaze w ierwszym miesiacu staran. poczatkowo trudno nam bylo uwierzyc ze tak szybko nam sie udalo
To tylko pozazdroscic u nas to troche trwalo i miesiac w miesiac chodzilam rozczarowana ze nic sie nie dzieje mimo staran. Ale w koncu sie doczekalismy i teraz nie mozemy sie nacieszyc Mimo wszystko czasami jak tak sobie siedze i mysle to zaczynam sie bac. To rowniez jest nasza pierwsza dzidzia i nie mam pojecia jak sie sprawdze w roli matki.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Moje sa teraz w sam raz, mogą już nie rosnąć,a mąż to dosłownie oczy i ręce mu same latają! nasza dzidzia to też pierwsza ale jak mama dała sobie radę z 6 to ja dam radę z jednym
- jabluszko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- jabluszko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja kupilam ziajke na rozstepy. ciekawe czy bedzie skuteczna
jabluszko ja tez ziajke mamsiostra ją stosowała i zero rozstępów, ja ide na ciacho z mężem, pozdrawiam mamuśki
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
I tak naprawdę ciągle czuje głód.
Mój mąż mówi, że pupa się nie zmieści w drzwi:)
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Do tej pory odczuwałam kłucie w okolicy jajników i nie dziwiło mnie to specjalnie,
bo wiedziałam, że jest to związane z rozrastającą się macicą.
Ale dziś odczuwam co jakiś czas takie dziwne, krótkie ukłucia w podbrzuszu na linii pępka. Jakby ktoś mi igły tam wbijał...